• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

Slm;

Arkadaşlar sizden ricam ben ilk defa giricem KPSS' ye Önlisans Hlkl.İlişkiler. 2 yıllık mezunum.
Evden çalışıcam dolayısı ile kaynak gösterirseniz sevinirim.
Kitap sordum. Yargı' nın tep bir kitapta hepsini toplamış bunu tavsiye ederiz dediler lakin orda zaten başka alternatif yoktu:uhm: Tavsiye edebileceğiniz yayın evi kitabı var mı. Bana kitapçının önerdiğinde hepsi birkitapta toplanmıştı. Siz hangisinden fayda gördünüz acaba ? Siz çktan plan - programınızıyapıp başlamışsınız. Ben daha kitap bile seçemedim. Ayrıca çok uzağım hiç bir bilgim yok sorulan sorular v.s. hakkında. Bir an önce koları sıvayıp planlı bir çalışma programı yapmam gerek.

LÜTFEN ÇALIŞMAM İÇİN FAYDALI ve PRATİK BİR YAYIN EVİ ÖNERİN.

yargı ve ihityaç ı öneririm...yargının hepsi toplanmış olan kitabı bende var konu anlatımlı memnunum ama ihtiyaçın konu anlatımlısı daha beğeniliyor....
alacaksan hatta ihityaçın set halinde olanını al derim o da tavsiye ediliyor...
biraz elini çabuk tutman lazım umarım yetiştirirsin kolay gelsin .

günaydın evet bitti çok şükür sadece geometride problemim var bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum yediiklim yargı ve ihtiyaçtan çalışıyorum ama internetten de yardım alıyorum matematiği hallettim ama össde hiç problem yapamazdım şimdi kaçırmıyorum deneme olarakta sadece yargının var elimde bir iki tane daha almak istiyorum ama hangisini almak istediğime karar veremedim...tabi birde tarih ilk biten dersimdi onu yüzeysel bi tekrar etmem gerekiyor....bence sende bolca soru çözerek çalış o zaman daha iyi oluyor...sen ne durumdasın

benımde çok az kaldı knularım 1 hftya biter hem tekrar yapıp hem yenı konular çalşıyorum arada eski konulara dönüyorum soruda çözüyorum konu bitimlerinde bir test
konu çalışmaya daha agırlık veriyorum konu kavranmadan soru çözmek mantıklı gelmiyorum unutmayım diye bol bol tekrar aypıyorum mat.. biraz problemim var ama çalışırsam yapıyorum geo bende senın gibiyim bazen yapıyorum bazen yapamıyorum ama canımı sıkmıyorum :) sende sıkma canını :P

günaydın bende dün coğrafya yeraltı kaynakları turizm ulaşıma çalıştım 100 soru çözdüm
anayasadanda uluslararası kuruluşlara çalıştım 40 soru çözdüm...
anayasa bitti sadece konu olarak coğrafya kaldı bende tekrarlara başlıcam artık

tebrik ederim :)

Slm;

Arkadaşlar sizden ricam ben ilk defa giricem KPSS' ye Önlisans Hlkl.İlişkiler. 2 yıllık mezunum.
Evden çalışıcam dolayısı ile kaynak gösterirseniz sevinirim.
Kitap sordum. Yargı' nın tep bir kitapta hepsini toplamış bunu tavsiye ederiz dediler lakin orda zaten başka alternatif yoktu:uhm: Tavsiye edebileceğiniz yayın evi kitabı var mı. Bana kitapçının önerdiğinde hepsi birkitapta toplanmıştı. Siz hangisinden fayda gördünüz acaba ? Siz çktan plan - programınızıyapıp başlamışsınız. Ben daha kitap bile seçemedim. Ayrıca konulardan çok uzağım hiç bir bilgim yok sorulan sorular v.s. hakkında. Bir an önce koLları sıvayıp planlı bir çalışma programı yapmam gerek.

LÜTFEN ÇALIŞMAM İÇİN FAYDALI ve PRATİK BİR YAYIN EVİ ÖNERİN.

bende pegem ve iremin soru bankası var canım
ihtiyacın cep ktblarını kullanıyorum konuları çok güzel özetlemiş
birde yargının 15 li denemesi var elimde :)
bir tses ktb ve deneme daha alıcam :) test ktb bıtmek üzere:) iyi çalışmalar

laylaylom ve walker ilgi ve yardımınız için teşekkür ederim.
Daha önce girmediğim için ne satarlarsa almaya müsait gözüküyordum ama şimdi sayenizde alternatif yayın evleri sorabilirim. Evet elimi çabuk tutsam iyi olacakkaydirigubbakcemile Teşekkürler.

ben kitap almadm elimde öss konu anlatmlı tarih ve coğrafya var güvenderin ordan çalışıorm..mat konsuna gelnce zaten mühendslk okuorm ona çok az vakit ayırıcm.vatandaşlk içinde cep kitabı almayı düşünüorm ama bi sorum var arkdşlar;

tarihte 2.dünya savaşı ve sonrası faln var mı nereye kadar çalşmamız gerekio son konu ne??? ben öss kitabndan çalştığm için nerde bitio bilemiorm.

ben kitap almadm elimde öss konu anlatmlı tarih ve coğrafya var güvenderin ordan çalışıorm..mat konsuna gelnce zaten mühendslk okuorm ona çok az vakit ayırıcm.vatandaşlk içinde cep kitabı almayı düşünüorm ama bi sorum var arkdşlar;

tarihte 2.dünya savaşı ve sonrası faln var mı nereye kadar çalşmamız gerekio son konu ne??? ben öss kitabndan çalştığm için nerde bitio bilemiorm.

tarihde konular öss gibi abartılmıyor...islamiyet öncesi ilk türklerden başlıyor ...
ve atatatürk ilke inkilapları ,dış politikayla sonlanıyor...2.dünya savaşı felan yok.sadece
kurtuluş savaşı ve 1.dünya savaşı var.
bence öss sorularına bakma oldukça farklı kpsss formatıyla kafanı karıştırma derim
ama genede sen bilirsin.
herkese iyi çalışmalar.

canım bendede öss kitapları var soru tarzları kpss sorularından farklı.bence zamanda az kaldı hiç öss kitaplarıyla uğraşma saglam bir iki kaynak al kpss kitaplarıyla çalış

canım bendede öss kitapları var soru tarzları kpss sorularından farklı.bence zamanda az kaldı hiç öss kitaplarıyla uğraşma saglam bir iki kaynak al kpss kitaplarıyla çalış

soru çözmüorm cnm sadece konu çalışıorm zaten 2 yıl önce girmştm össye, ünide de inklp dersi aldm bu yıl, pek unutmamşm yhani.soru çözmeye vaktm yok konulara çalşp giricem.ama konu aralığını öğrenemedm henz

günaydın kıslarr dershaneye gidicem birazdan deneme var öğleden sonrada dersim yorucu bi gün olacak iki gündür başım çok ağrıyor ağrı kesici bile geçirmiyor acaba kendimi çok sıkıyor bunltıyorum ondanmıki yaaamafoldumben

günaydın kıslarr dershaneye gidicem birazdan deneme var öğleden sonrada dersim yorucu bi gün olacak iki gündür başım çok ağrıyor ağrı kesici bile geçirmiyor acaba kendimi çok sıkıyor bunltıyorum ondanmıki yaaamafoldumben

benim denemelerim kötü çıkıyor canımya sanki boşa çalışmışım moralım bozuldu bilmiyorum nasıl yapsam senin netlerin nasıl.

slm kızlar nbr :) bende coğrafya çalşıyordum
ara verdim
off yapıyorum ezberliyorum öğreniyorum sonra yıne unutuyorum ne yapcam ben
deneme çözerken çok iyi bildim şeyi unutuyorum yanlış yapıyorum soruyu yaaaaaaaaa

mrb arkadaşlar ben daha bugün derse başlayamadım az sonra başlıcam ama temizlik yaptım bugün dip köşe yoruldum eşim yoktu görevden gelecek artık daha iyi çalışabilirim keyfin yerine gelirse dün deneme çözdüm matematikten 7 tane yapamamış ama genel külürden 26 tane yanlışım çıktı sinir oldum son ra arka arkaya genel kültür deneme çözdüm en sonkinde 6 tane çıktı ben artık konu çalışmıyorum soru çözdükçe aklımda kalıyor inş azalır yanlışlarım zamanla...sizlerin nasıl gidiyor çalışmalar..

selamlar kızlar,
nasıl gidiyo çalışmalar. bende bu akşam itibariyle tekrardan başlıyorum.dün kayınvalidem geldi bebeğe o bakacak. bende gündüz iş yerinde akşam evde uykumu feda ederek çalışıcam. umarım eski formuma dönebilirim bi an önce.
evde iş yaparken tarih dinledim bol bol. bu hafta hepsinden genel tekrar yapıcam. haftaya deneme çözmeye başlarım artık.
kolay gelsin hepimize...

Back