Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun bende 2006 eylüldeki kpss ye girdim önlisans olarak
85 le atandım.Sistemli çalışın hiçbir konuyu atlamayın ve bol bol test çözün
ben öyle yaptımm.
bende varım kızlar bilgisayar mezunuyum 2 girişim ilki 63 tü bu sene çalışmaya başladım tarih ve coğrafyayla ilk konulardayım genel kültürüm zayıf matematik ve türkçe içinde bol soru çözmeyle halledicem gerçi herkese kolay gelsin...
ya kızlar ben anlamadım...:sinifsinif:
ben önlisans 2.sınıfım şu an..haziranda mezun olucam inş..:Saruboceq:
şimdi ben önlisans düzeyinde giricem sınava değil mi? :uhm:
kızlar ben dershneye gitmeyi düşünüyorum sizce bu alandaki en iyi dershane neresidir
ihtiyaç diyorlar ben sınava yazılmıştım oradan kayıdmı aldırıp ihtiyaca yada femi yazılmalıyım
kzılar ben bugun başlıyorum artık inş.
evdeyim zaten bu kış öyle gözüküyor artık
tarıhten başlıyorum gunde bir konu
şimdi ders çalışıcam kızlar
hadyı herkes bugun ne yaptıgını yazsın
Selam kızlar bende bu sene giriyorum kpssye.ıhtiyaç yayınlarının setini aldım ve çalışmaya başladım.Sizlerede ihtiyaç yayınlarını öneririm çok güzel bir öğretim tekniği var kitaplarında bilginiz olsun.
Bu arada 26.09.2010 sınav tarihi ösym nin sınav takviminde böyle yazıyor.
Manısa dayım ben hedef e gıdıyorum..
sımdılık cok ıyı memnunum sınıfımızda 7 kısı..
3 saat matemetıgımız var kedı ıstegımızle..
bol bol yaprak test verıyorlar cok ıyı ..
arkadaşlar bişey sorabilir miyim?önlisans mezunu olunca atanabilmemiz için bölüm mü önemli yoksa aldığımız puan mı?yani mesela ben tekstil mezunuyum atanabilmem için bölümümün minimum puanı diye bişey var mı?