Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar siteye yeni üye oldum. ben de önlisanstan kpssye girmek istiyorum. ilk defa gireceğim. bana sınav tarihi hakkında ve çalışma uygulamalarınız hakkında bilgi verir misiniz. Teşekkürler.
arkadaşlar bi sorum olucak şimdi ben önlisans için aöf ne yeni kayıt oldum ve ilk kez kps ye gireceğim bu durumda ben lise düzeyindemi yoksa önlisans düzeyindemi sınava giricem ve bu tercih banamı bağlı lütfen cewap
yenı kayı yaptırdıgınıza gore lıse duzeyınde gıreceksınız..
onlısans son sınıf olup sınavdan once mezun olabılıcek durumda olsaydınız ancak onlısans olarak gırebılırdınız..
muhasebe önlisans bitirdim şimdi 4.sınıf işletme bölümündeyim
aöf mezunuyet tarihiniz en erken haziran ayı olacağında dolayı ,kpss lisans sınavına,son başvuru tarihi olan 9 mayısda,mezun olmadığınızdan dolayı,kpss önlisans sınavına girebilirsiniz.Lisans son sınıf olmanız dolayısıyla kpss lisans sınavınada girebilirsiniz;ancak 2 sınava giremezsiniz..girerseniz lisans sınavınız iptal oluyor.(
canım ilgilendiğin için teşekkürler( 2.sınıva giremezsiniz) kısmını anlamadım. yani en üst kademe mezuniyet geçerli ben lisans mezunu olursam önlisans olarak sınava giremem girsemde atamam iptal edilir peki ben hangi gruptan giricem sınava kpss ile ilgili tam bilgim yok netten baktım ama çok karışık doğrusu anlayamadım daha:bbo:
evt mayıs ayında başvuru yapılıyorsa ben daha mezun olmamış oluyorum bunun için önlisansdan gireceğim sınava o zaman çok yardımcı oldun canım çok teşekkürleropuyorumnanaktan
sevgili arkadaşım dirmit ;yanlış anlaşıldıysam düzelteyim
lisans sınavına son başvuru tarihinde eğer lisansdan mezun değilsen(senin durumun böyle) önlisans sınavınada girme hakkın var(daha önce önlisans mezunu olduğun için)sadece önlisans sınavına girersin demiyorum.
son sınıfda olduğun için lisans sınavınada girebilirsin hangi sınavı tercih edersen ancak 2 sınava giremezsin
sevgili zeynepberre arkadaşım
ders çalışma ve öğrenme durumu kişiden kişiye değişir.O gün kafanız çok dalgındır aklınız başka yerdedir 10 ünitede okusanız nafile size getirisi olmaz.Böyle durumda kendinizi zorlamayın.1 ünite olsun ancak layıkıyla olsun.Hangi derslerden zorlanıyorsanız ilk o derslerden çalışmaya başlayın.Çeşitli yayın organlarının kpss ile ilgili hazırlık kitapları var diğer forumlarda arkadaşlar 4-5 tanesini tavsiye etmiş karar sizin.Konularla ilgili ne kadar çok farklı kaynakdan ne kadar çok soru çözerseniz tabi avantajınıza.Kendinizi sosyal hayattan kısıtlamayın ancak aşırıyada kaçmayın. tv,gazete,intenetten güncel haberleri takip etmeye çalışın.yalnız günde 1 ünitede olsa çalışın ara vermeyin derim ben ...yavaşdan yavaşdan artık çalışmaya başlasanızdiyorum sevgili arkadaşlar..