Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili arkadaşım dirmit ;yanlış anlaşıldıysam düzelteyim
lisans sınavına son başvuru tarihinde eğer lisansdan mezun değilsen(senin durumun böyle) önlisans sınavınada girme hakkın var(daha önce önlisans mezunu olduğun için)sadece önlisans sınavına girersin demiyorum.
son sınıfda olduğun için lisans sınavınada girebilirsin hangi sınavı tercih edersen ancak 2 sınava giremezsin
sevgili zeynepberre arkadaşım
ders çalışma ve öğrenme durumu kişiden kişiye değişir.O gün kafanız çok dalgındır aklınız başka yerdedir 10 ünitede okusanız nafile size getirisi olmaz.Böyle durumda kendinizi zorlamayın.1 ünite olsun ancak layıkıyla olsun.Hangi derslerden zorlanıyorsanız ilk o derslerden çalışmaya başlayın.Çeşitli yayın organlarının kpss ile ilgili hazırlık kitapları var diğer forumlarda arkadaşlar 4-5 tanesini tavsiye etmiş karar sizin.Konularla ilgili ne kadar çok farklı kaynakdan ne kadar çok soru çözerseniz tabi avantajınıza.Kendinizi sosyal hayattan kısıtlamayın ancak aşırıyada kaçmayın. tv,gazete,intenetten güncel haberleri takip etmeye çalışın.yalnız günde 1 ünitede olsa çalışın ara vermeyin derim ben ...yavaşdan yavaşdan artık çalışmaya başlasanızdiyorum sevgili arkadaşlar..
bölümün nedir tatlım?[/QUOTE
2 yıllık tekstil okudum
başvuru tariihi aldığım haberlere göremayıs ayının son haftası ila gazıran ayının son haftası.
bende ön lisan mezunu olarak gircem ama nerden başlıcam bilmiyorum
Arkadaşlar nasıl bir çalışma planı yaptınız kpssye dersaneyemi gidiyorsunuz yoksa evdemi günde kaç saat çalışıyorsunuz ya bide matematik yapmadan yüksek puan almak mümkünmü
canım iyi akşamlar öncelikle moralin yüksek olsun ve kendine güven.önlisans ve lise soruları aynı konulardan çıkyor ancak eğitim seviyesine göre sorular zorlaşıyor.matematik netin çok fazla olmalı çünkü standart sapması yüksek oluyor yani nerdeyse 4 tarih sorusuna denk gelio bazen.ben kesinlikle final,yediiklim ve ihtiyaç yayınlarnı öneriyorum geçen sınavda yüzde yüz soru tutturdu.ban ne kadar güvenirsn bilemem ama bu kpss konusunda neredeyse ihtisas yaptım.sınava kadar 36000 soru çözdüm.yapman gereken bol soru çözmen.inş olur ben atatndım darsı başınıza