2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

sevgili arkadaşım dirmit ;yanlış anlaşıldıysam düzelteyim
lisans sınavına son başvuru tarihinde eğer lisansdan mezun değilsen(senin durumun böyle) önlisans sınavınada girme hakkın var(daha önce önlisans mezunu olduğun için)sadece önlisans sınavına girersin demiyorum.
son sınıfda olduğun için lisans sınavınada girebilirsin hangi sınavı tercih edersen ancak 2 sınava giremezsin
sevgili zeynepberre arkadaşım
ders çalışma ve öğrenme durumu kişiden kişiye değişir.O gün kafanız çok dalgındır aklınız başka yerdedir 10 ünitede okusanız nafile size getirisi olmaz.Böyle durumda kendinizi zorlamayın.1 ünite olsun ancak layıkıyla olsun.Hangi derslerden zorlanıyorsanız ilk o derslerden çalışmaya başlayın.Çeşitli yayın organlarının kpss ile ilgili hazırlık kitapları var diğer forumlarda arkadaşlar 4-5 tanesini tavsiye etmiş karar sizin.Konularla ilgili ne kadar çok farklı kaynakdan ne kadar çok soru çözerseniz tabi avantajınıza.Kendinizi sosyal hayattan kısıtlamayın ancak aşırıyada kaçmayın. tv,gazete,intenetten güncel haberleri takip etmeye çalışın.yalnız günde 1 ünitede olsa çalışın ara vermeyin derim ben ...yavaşdan yavaşdan artık çalışmaya başlasanızdiyorum sevgili arkadaşlar..

anladım canım arkadaşım ama seni de çok yordum teşekkürler 2 sınava giremiyorum ya lisans yada önlisans sınavına girebilirim şimdi ben lisans sınavınada girebilirim fakat çok zor olduğu için önlisans sınavına giricem okul bittikten sonra lisans sınavına girerim çok çalışmam gerek çünkü şimdi beni aşar şansımı önlisans olarak denicem umarım güzel şeyler olur ...

başvuru tariihi aldığım haberlere göremayıs ayının son haftası ila gazıran ayının son haftası.
bende ön lisan mezunu olarak gircem ama nerden başlıcam bilmiyorum

başvuru tariihi aldığım haberlere göremayıs ayının son haftası ila gazıran ayının son haftası.
bende ön lisan mezunu olarak gircem ama nerden başlıcam bilmiyorum

canım iyi akşamlar öncelikle moralin yüksek olsun ve kendine güven.önlisans ve lise soruları aynı konulardan çıkyor ancak eğitim seviyesine göre sorular zorlaşıyor.matematik netin çok fazla olmalı çünkü standart sapması yüksek oluyor yani nerdeyse 4 tarih sorusuna denk gelio bazen.ben kesinlikle final,yediiklim ve ihtiyaç yayınlarnı öneriyorum geçen sınavda yüzde yüz soru tutturdu.ban ne kadar güvenirsn bilemem ama bu kpss konusunda neredeyse ihtisas yaptım.sınava kadar 36000 soru çözdüm.yapman gereken bol soru çözmen.inş olur ben atatndım darsı başınıza

Arkadaşlar nasıl bir çalışma planı yaptınız kpssye dersaneyemi gidiyorsunuz yoksa evdemi günde kaç saat çalışıyorsunuz ya bide matematik yapmadan yüksek puan almak mümkünmü

bende girdiğimde 64 aldım bu sene iyi bir sonuç almam lazım başladık bakalım son 6 ay dershaneye gitmeyi düşünüyorum önerdiğiniz çalışma programı varmı tarih im çok kötü önerdiğiniz bi çalışma şekli varmı bu arada çalııyorum bi pazarım var

Arkadaşlar nasıl bir çalışma planı yaptınız kpssye dersaneyemi gidiyorsunuz yoksa evdemi günde kaç saat çalışıyorsunuz ya bide matematik yapmadan yüksek puan almak mümkünmü

merhaba..
dıger alanları buyuk bır cogunluk yapıyor zaten matematık sapmada puanınızı yukseltır..:delphin:
bırcok kısı matematıkden dertlı cunku..
net sayıları aynı olmasına ragmen matematık netı fazla olanın puanı daha yuksek oluyor:bbo:
vaktın ve durumun musaıtse deshaneyı gıtmenı tavsıye ederım en azından duzenlı bır sekılde calısmıs oluyoruz
kasımın ılk haftası baslıyor dershaneler henuz gec degıl.yerimseniben.

kızlar kardesıme guvender moduler set aldım cok guzelll tavsıye ederımm

slm kızlar merhaba nasılsınız?
haydi kimse başlamıyor mu çalışmaya
benım kafam biraz geç tank etti bugun
başlıyorum çalışmaya
:)

canım iyi akşamlar öncelikle moralin yüksek olsun ve kendine güven.önlisans ve lise soruları aynı konulardan çıkyor ancak eğitim seviyesine göre sorular zorlaşıyor.matematik netin çok fazla olmalı çünkü standart sapması yüksek oluyor yani nerdeyse 4 tarih sorusuna denk gelio bazen.ben kesinlikle final,yediiklim ve ihtiyaç yayınlarnı öneriyorum geçen sınavda yüzde yüz soru tutturdu.ban ne kadar güvenirsn bilemem ama bu kpss konusunda neredeyse ihtisas yaptım.sınava kadar 36000 soru çözdüm.yapman gereken bol soru çözmen.inş olur ben atatndım darsı başınıza

cnm ne mutlu önerilerin için teşekkür ederim yarın gidip ya ihtiyaç yada yargının kitabını alıcam ama matematiğim çok iyi değil yaa:(
şansım az galiba ama bu sınavı kazanmayı istiyorum elimden geldiğince çalışcam

kızlarr gunaydınnn bende muhasebe ogrt mezunuyum bu sene kpss hazırlanıyorum umarım herkez ıstedıgı sonucu alırr su sayısal oldurecek benı o ayrııııı

guvenderın moduler setını aldımm cok ta memnun kaldım

Back