2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

bugün cografya çalıştım testini çözdüm hala devam ediyorum ay sonlarında deneme sınavlarımız oluyor iyi puan olmam lazım çok çalışmam lazım çokkkkkkkkkk

arkadaşlar zaman denemeleri oluyorya buğün kapıya reklamını koymuşlar aranızda çözen vrmı hiç ben almak istiyorumda??????????????????

arkadaşlar zaman denemeleri oluyorya buğün kapıya reklamını koymuşlar aranızda çözen vrmı hiç ben almak istiyorumda??????????????????

valla özlemcim , ben de almak istiyorum o denemelerden ama nasıldır bilmiyorum,
dershane denemelerin kaç geliyo canım senin,
ben geçen ay girmiştim,
hiç tarıh yapmadım, :gitme:
matematikten 10 soru yaptım:kedi:
68 almışımkaydirigubbakcemile3

kızlar napıcam bu matematiği bilmiyorum meslek bölüm mezunu olduğum için benım matematık yok denecek kadar kötü kasım ayından bu yana çalışıyorum standart 70 alıyorum hep denemelerde hiç matematıksiz tabi dün sinirden ağladım walla emeklerim boşa gidecek die nasıl çalışmalıyım bu matematiği
birde ders çalışma programlarınız nasıl
bi yerde yanlış yapıyorum ama nerde??!!!

valla özlemcim , ben de almak istiyorum o denemelerden ama nasıldır bilmiyorum,
dershane denemelerin kaç geliyo canım senin,
ben geçen ay girmiştim,
hiç tarıh yapmadım, :gitme:
matematikten 10 soru yaptım:kedi:
68 almışımkaydirigubbakcemile3

gecen ay olduk deneme canımtarih yaptım ama yarıdan fazlası yalnışdı malesef 58 aldım matematikten 6 soru yaptım 4 dogru 2 yalnış vtandaşlıktanda çok yalnış vardı :uhm:

ben yanlış yapmaktansa soruyu boş bırakıyorum,
vatandaşlıktan boşum çoktu benim
bugün hiç çalılmadım, temizlik yaptım gece de kız uyutmadıkafamçokkarıştı
leyla gibiyim bugün:bbo:
yemekten sonra bakarım belki birazbilmiyorumkismile

merhabalar arkadaşlar bugün daha başlaymadım şimdi matematik izleyeyim diyorum çocuk uyududa vakit bulmuşken dün tarih çözdüm tekrar yapmaya başladı denemeden önce geliştirmem lazım iyi puan almam lazım kaydirigubbakcemile4

herkese mrb öncelikle bazı srularım olacak yardımcı olursanız sevinirim bilen arkadaşlar ben lise 3 öğrencisiyim mesliek lisesi bilişim teknolojileri alanında okuyoorum bu sene sınava girersem seneye tercih yapabileceğimi duydum ve ünv. kazanırsam da hem memur olarak çalışabilir hemde okuyabiilir mişim yani benim şu saatlerde dersim var diye işten ayrılabilr mişim diye duydum bu doğru mu pek bişey bilmiyorum gülmeyin soruma cvp bekliyorum tşklerr..

herkese mrb öncelikle bazı srularım olacak yardımcı olursanız sevinirim bilen arkadaşlar ben lise 3 öğrencisiyim mesliek lisesi bilişim teknolojileri alanında okuyoorum bu sene sınava girersem seneye tercih yapabileceğimi duydum ve ünv. kazanırsam da hem memur olarak çalışabilir hemde okuyabiilir mişim yani benim şu saatlerde dersim var diye işten ayrılabilr mişim diye duydum bu doğru mu pek bişey bilmiyorum gülmeyin soruma cvp bekliyorum tşklerr..

selamlar tatlım
neden gülelim ki,
senin dediğin meselenin ne kadar doğru olduğunu bilemem
benim özel sektörde çalışan bi arkadaşım vardı,
aynı zamanda 2. öğretim okuyodu
4 gibi çıkıyodu işyerinden
ama bu memurlukta da böyle mi bilemiyorumfisfisfis

bugün sabah dersim vardı öğlen geldim dersaneden şimdi ders çalışacagım perşembe denememiz var sıkı hazırlanmam lazım iyi puan almam lazım şimdi tekrar yapam iyi olur

ben tarihe hiç bakamadım daha
coğrafya çalıştım bende
bitireyim coğrafyayı öyle geçicem tarihe,
ara verdim şimdi
sonra yeniden başliicam

coğrafya çalışmaktayım arkadaşlar bu ayın sonuna kadar coğrafyayı tamamlıcam ve bitiricem ondan sonraki 1 ay açıköğretim çalışmam gerekiyo sonra çalışmaya devam kpssye

ewet canım,topiği sen açtın ama yoksun
nerelerdesin bakiim kaçakkaydirigubbakcemile3

geldim geldim kızlar
ingilizce çalışmam gerekşyordu o yuzden fazla kpss bakamadım
artık tam gaz başlıyorum bugun herkese iyi çalışmalar
biirimizi gaza getirelim arkadaşlar birlikten kuvvet doğarmışş..... hihoyyyt

Back