2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

unutmadan söyleyeyim dün deneme sınavımız vardı çok kötüydü 4 tane matematik yaptım:(((çok üzgünüö hiç ierleyemitorum

bugun bızım de deneme sınavımız vardı 15 tane matematık yaptım
benımde zaman sorunum var matematıge zaman yetıremıorum :delphin:

bugün hiç çalışmadım,
duşumu aldım, başlıyorum şimdi
tarih çalışıcam

slm kızlar ben işlerden çalışamadım ama bende başlıycam denemeden 45 almıım tarih ve cofrafya berbat

slm kızlar,
bugün hiç çalışmadım:kedi:
şimdi başlıyorum
matematikten soru çözcem bilmiyorumkismile

kızlar tarihe nasıl çlışıyorsunuz kpssde ben mat ve türkçe iyi 70 yapıyorum ama tarih cografya yok 22 yapıyorum sadece ne yapmalıyım çalışıyorum olmuyor nasıl anlaşılır tarih ne olur yardım edin nasıl çalışmalıyımşimdiden teşekürler

merhabalar matematik izledim şimdi oglum uyududa uyanmazs dahada izleyecegim çok geri kaldım dersaneden dersanede üslü sayılardayız ben evde tekrarda rasyonel sayılrdayım malesef

kızlar tarihe nasıl çlışıyorsunuz kpssde ben mat ve türkçe iyi 70 yapıyorum ama tarih cografya yok 22 yapıyorum sadece ne yapmalıyım çalışıyorum olmuyor nasıl anlaşılır tarih ne olur yardım edin nasıl çalışmalıyımşimdiden teşekürler

canım tekrar ypıyorum sürekli
küçük bir cep kitabı aldım başarılar:teytey:

tarihi bende hergün tekrar ediyorum nerdeyse,
türkiye tarihine geldim,
matematikten 60 soru çözdüm bugün oran-orantı dan
şimdi tarih çalışıp soru çözcem,:emir_bebek:
cuma günü bi sürü yaprak test ve soru bankası aldım bi tane
bayanssulusmile
kolay gelsin kızlar

kızlar, nerelerdesiniz
100 tane matematik, 50 tarih çözdm bu akşam
iyi geceler

kızlar, nerelerdesiniz
100 tane matematik, 50 tarih çözdm bu akşam
iyi geceler

maşallah maşallah canım tebrik ediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhabalar dersaneden geldim yemek yedim şimdi matematik izleyecegim oglum uyuyorda dün hiç çalışamadım bugün telafi etmem azım:oklava:

matematik izledim 1 saat şimdi haftalık plan yapacagım ve düzenli olarak uyacagım inşallahhhhhhhh.............:Saruboceq:

maşallah maşallah canım tebrik ediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

özlemcim utandırıyorsun beni:kedi: kaydirigubbakcemile3

matematik izledim 1 saat şimdi haftalık plan yapacagım ve düzenli olarak uyacagım inşallahhhhhhhh.............:Saruboceq:

inşallah canım,
kolay gelsin
bende 6dan beri coğrafya çalışıyorum genel tekrar yaptım
birazdan film izliicem
sonra çalışmaya devam ederim belki

kızla dün gidip kendime kitap aldım.kendime program yaptım.bu ay tarihi gelecek ay anayasa ve coğrafyayı mayısta da türkçeyi bitiricem sonrada matematiğe saldırıcam.sözeller çok ii ama matematik yapamıyorum.yediiklimin kitaplarını aldım kendime.onu önerdiler.kendi notlarımı çıkarıp sürekli tekrar yapıcam inş.

matematik için çözümlü kitap aldım..sorular üzerinden konuyu anlatıyor.güzel gibi geldi.bütün yaz çalışırsam heralde aklıam girer.mat. tan en çok sayılar ve problemlerden soru geliyormuş.bolca çalışmak lazım.bütün konuları bitimeden denemeye girmek istemiyorum.sizler hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz kızlaropuyorumnanaktan

ben yargının setini aldım canım ordan çalışıyorum
soru bankalarım yaprak testlerim ihtiyaç yayıncılıktan
ikisindende gayet memnunum

Back