Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unutmadan söyleyeyim dün deneme sınavımız vardı çok kötüydü 4 tane matematik yaptım((çok üzgünüö hiç ierleyemitorum
kızlar tarihe nasıl çlışıyorsunuz kpssde ben mat ve türkçe iyi 70 yapıyorum ama tarih cografya yok 22 yapıyorum sadece ne yapmalıyım çalışıyorum olmuyor nasıl anlaşılır tarih ne olur yardım edin nasıl çalışmalıyımşimdiden teşekürler
kızlar, nerelerdesiniz
100 tane matematik, 50 tarih çözdm bu akşam
iyi geceler
maşallah maşallah canım tebrik ediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
matematik izledim 1 saat şimdi haftalık plan yapacagım ve düzenli olarak uyacagım inşallahhhhhhhh.............:Saruboceq:
kızla dün gidip kendime kitap aldım.kendime program yaptım.bu ay tarihi gelecek ay anayasa ve coğrafyayı mayısta da türkçeyi bitiricem sonrada matematiğe saldırıcam.sözeller çok ii ama matematik yapamıyorum.yediiklimin kitaplarını aldım kendime.onu önerdiler.kendi notlarımı çıkarıp sürekli tekrar yapıcam inş.
matematik için çözümlü kitap aldım..sorular üzerinden konuyu anlatıyor.güzel gibi geldi.bütün yaz çalışırsam heralde aklıam girer.mat. tan en çok sayılar ve problemlerden soru geliyormuş.bolca çalışmak lazım.bütün konuları bitimeden denemeye girmek istemiyorum.sizler hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz kızlaropuyorumnanaktan