2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

ben tarihe hiç bakamadım daha
coğrafya çalıştım bende
bitireyim coğrafyayı öyle geçicem tarihe,
ara verdim şimdi
sonra yeniden başliicam

canım sen bitirdinmi matematiği galiba eşin askere gidecekti yanlışmı hatırlıyorumCADIARZU

ben buğün çalışamadım az bir tarih baktım şimdi duş alıp yataagım yarın sabah dersim var

canım sen bitirdinmi matematiği galiba eşin askere gidecekti yanlışmı hatırlıyorumCADIARZU

bitiremedik özlemcim ya
sayı problemlerini anca bitirdik
diğerleri duruyo hala
geometrimizde var
nisanda gidecekti eşim ama büyük ihtimal bi daha erteletecek
yüksek lisans yapıyo, erteleticek sanırım
keşke erteletse,, ne güzel olur

kızlar bugün baya çalıştım ben
sabah 8:30 da oturdum dersin başına
coğrafyayı tamamen tekrar gözden geçirdim
90 tane soru çözdüm,
akşam matematik çalışcaz
eşim geleme kadar tarihe mi baksam acaba ya,

slm kızlar bende bu sene kpss önlisansa giricem.geçen sınavda 72 aldım.hiç çalışmadım ne yalan söyleyeyim:kedi: bu sene iyi hazırlanıp iyi bir puan almak istiyorum. bir sorum olcek.ben 79 luyum bu sene 30 oldum aha bir ay sonrada 31 olucam.genel atama hariç kurumların açtığı atamalarda 30 yaş altı isteniyor genelde.yahu bu yaş benim için sorun olurmu acaba.iyi puan alsanda atanamazsın gibisinden laflar işittim çokta sinirlerim bozuldu.bilgisi olan varsa yazabilirmi :uhm:

bi fikrim yok malesef:1no2:

bitiremedik özlemcim ya
sayı problemlerini anca bitirdik
diğerleri duruyo hala
geometrimizde var
nisanda gidecekti eşim ama büyük ihtimal bi daha erteletecek
yüksek lisans yapıyo, erteleticek sanırım
keşke erteletse,, ne güzel olur

inşallah canım opuyorumnanaktan

slm kızlar bende bu sene kpss önlisansa giricem.geçen sınavda 72 aldım.hiç çalışmadım ne yalan söyleyeyim:kedi: bu sene iyi hazırlanıp iyi bir puan almak istiyorum. bir sorum olcek.ben 79 luyum bu sene 30 oldum aha bir ay sonrada 31 olucam.genel atama hariç kurumların açtığı atamalarda 30 yaş altı isteniyor genelde.yahu bu yaş benim için sorun olurmu acaba.iyi puan alsanda atanamazsın gibisinden laflar işittim çokta sinirlerim bozuldu.bilgisi olan varsa yazabilirmi :uhm:

ösym ıin sitesinen bir bak canım bilgi verir orası:teytey:

bugün dersanem vardı çok çalışamadım yarınd deneme sınavım var şimdi tekrar yapacagım senağlama

yaş sınırı kaldırıldı canım için rahat etsin..senin hedefin iyi bi puan almak olsun 80-85 üstü bir puanla atanabilirsin...........ben bu konuyu 32 yaşında biri olarak çok araştırdım .....tercih yapacağın kurumun insiyatifi devreye girecek....puanın yüksek olduğu sürece no problem zaten araştırıncada göreceksin yaş sınırı kaldırıldı....mesela düşün 31 yaşında atandın diyelim ...63 yaş emeklilik yaşın eee 32 yıl çalışmakta az bir süre olmasa gerek.....bol şans .....bol bol soru çöz yaşa takılıp kalma tek takıldığın şey puanın olsunkaydirigubbakcemile5

hiçbişiden değilde bende çoğrafyadan tırsıyorum....matematik türkçe korkutmuyor ama nedense bu çoğrafyadan gıcık oldum yaaa.....akannehir

kızlar mrbbb nasılsınızzzz
mevlud kandılınız mubarek olsunnn bende harıl harıl kpss calısıyorumm bakalım hayırlısı olsunn
dersaneye gıdenler konularda nerdesınız acabaaa
turkce ve caograyam bıttı tarıhteyımm matematıge son 2 ay kala bakıcamm deneme sınavlarına gırıyorum tesk cozuyorum bol bol unutmamak ıcın turkceden 1 yanlıs cografyadan en fazla 2 yanlısım cıkıyoo gecen hafta denemedenn 83.52 aldım ınsallah daha ıyı olucakkk

kızlar mrbbb nasılsınızzzz
mevlud kandılınız mubarek olsunnn bende harıl harıl kpss calısıyorumm bakalım hayırlısı olsunn
dersaneye gıdenler konularda nerdesınız acabaaa
turkce ve caograyam bıttı tarıhteyımm matematıge son 2 ay kala bakıcamm deneme sınavlarına gırıyorum tesk cozuyorum bol bol unutmamak ıcın turkceden 1 yanlıs cografyadan en fazla 2 yanlısım cıkıyoo gecen hafta denemedenn 83.52 aldım ınsallah daha ıyı olucakkk

slm canım,
maşallah, gerçekten çok iyi hazırlanıyosun
emeğinin karşılığını alırsın inşallah,
kandilin mübarek olsun

kızlaaarr,
nabersiniz , tarihe ilk girişimi yaptım bugün
hayırlı uğurlu olsunkaydirigubbakcemile3
coğrafyayıda yarıladım
el atmadığım geometri ve vatandaşlık kaldıeyvahedigeldismile
coğrafya bitirip hemen geometriye bakıcamkaydirigubbakcemile4
vatandaşlığa sınava 1 ay kala baksam yeter:hulya:
of of çok çalışmam lazım çok-tatlicadiarzu-

canım sagol ınsallahhh muhasebe bolumunun puanı yuksek malesef en az 85 ıle alıyooo :((

ben hala çalısamıyorum tam toparlandım derken şimdide hasta oldum.... bu gıdısle matematıkte kalcam ben....

bugün çalışamadım şimdi başlıyorum inşallah dünde çalışamadım herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr

Back