kızlar bende önlisanstan sınava girecemde hiç çalışmadım daha geçmi kaldım konularımı yetiştirebilirmyim başlasam artık.birde bişey duydum ben ne kadar doğru bilmiyorum artık öğretmen polis ve sağlıkçı dışında memur alımı olmayacakmış bundan sonraki yıllarda duydunuzmu böyle bir söylentiyi acaba
kızlar bende önlisanstan sınava girecemde hiç çalışmadım daha geçmi kaldım konularımı yetiştirebilirmyim başlasam artık.birde bişey duydum ben ne kadar doğru bilmiyorum artık öğretmen polis ve sağlıkçı dışında memur alımı olmayacakmış bundan sonraki yıllarda duydunuzmu böyle bir söylentiyi acaba
şimdi biraz tarih çalıştım ya çoçuk durmadıkça benimde canım ders çalışmak istiyor inanırmısınız lülülülülülü
benim işler yoğun pek giremiyorum nasılsın bakalım sizin işiniz zor hem çocuk bakıyorsunuz hemde ders çalışıyorsunuz bende çocukta yok ama çalışamıyorum eve gidince uyuyup kalıyorum inş kazanırsınızselamlar kızlar,
nerelerdesiniz bakim ,
umudum
dishe
a_seyma
ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz ya hiç uğramıyosunuzmafoldumben
ben matematikten 40 soru çözdüm
şimdi türkçeye geçiyorumsositososito
öpüyorum sizleriŞeniz
benim işler yoğun pek giremiyorum nasılsın bakalım sizin işiniz zor hem çocuk bakıyorsunuz hemde ders çalışıyorsunuz bende çocukta yok ama çalışamıyorum eve gidince uyuyup kalıyorum inş kazanırsınız
kızlar hepinize hayırlı günler dilerim
selamlar kızlar,
nerelerdesiniz bakim ,
umudum
dishe
a_seyma
ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz ya hiç uğramıyosunuzmafoldumben
ben matematikten 40 soru çözdüm
şimdi türkçeye geçiyorumsositososito
öpüyorum sizleriŞeniz
aynı şey bende de oluyo biliyon mu özlem
kız huysuzlandıkça benim çalışasım geliyokafamçokkarıştı
bu ne yaman çelişki anlamadım vallalaelaelaelaelae
iyi geceler yarın öğleden sonr matemtik tekrar dersi var dersanede oraya gideceegim matematiği düeltecegim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?