2010 nlisans KPSS'ye almaya balyoruz

selam,
sıkı çalışırsan yetiştirebilirsin
ben öyle bişey duymadım ama
doğru değildir bence yoksa çok saçma olur

kızlar nerelerdesiniz bakim,
bugün akşama kadar gezdim
5 gibi başladım çalışmaya
matematikten 60 soru çözdümsositososito
kızımı uyutayım
yine başliicam
öpüyorum hepiniziŞeniz

geç kalmadın canım bizim dersane bu hafta hızlanırılmış dersler başlıyor yani rahat ol ama yinede biraz daha yogun çalışman gerekecek başarılar hoşgeldin aramıza:teytey:

dünden beri hiç giremedim ya çoçuk hiç durmuyor ne dres çalışbildim nede başka bişey yapabildim planım yarım yamalak kaldı bu hafta hiç bir dersi bitiremedim çok üzgünmafoldumbenüm

şimdi biraz tarih çalıştım ya çoçuk durmadıkça benimde canım ders çalışmak istiyor inanırmısınız lülülülülülü

selamlar kızlar,
nerelerdesiniz bakim ,
umudum
dishe
a_seyma
ve diğer arkadaşlar nerelerdesiniz ya hiç uğramıyosunuzmafoldumben
ben matematikten 40 soru çözdüm
şimdi türkçeye geçiyorumsositososito
öpüyorum sizleriŞeniz

şimdi biraz tarih çalıştım ya çoçuk durmadıkça benimde canım ders çalışmak istiyor inanırmısınız lülülülülülü

aynı şey bende de oluyo biliyon mu özlem
kız huysuzlandıkça benim çalışasım geliyokafamçokkarıştı
bu ne yaman çelişki anlamadım vallalaelaelaelaelae

benim işler yoğun pek giremiyorum nasılsın bakalım sizin işiniz zor hem çocuk bakıyorsunuz hemde ders çalışıyorsunuz bende çocukta yok ama çalışamıyorum eve gidince uyuyup kalıyorum inş kazanırsınız
kızlar hepinize hayırlı günler dilerim

inşallah canım
emeklerimizin karşılığını alıırız inşallah:Saruboceq:

yine kimse yazmamış:umursamaz:
türkçeden 65 soru çzödüm
coğrafyaya geçiyorum
belki bende yazmam artık:umursamaz:

bende birazzdan çalışmaya başlayacağım
coğrafya da türkiyenin fiziki özelliklerini bitiricem bugün
biraz yavaşım belki tarihe geçerim dağılma dönemine

talım burdayım.... ama ınan hıc ders calısmıyorum hıc ıcımden gelmıyo... ınan hep yorgunum ders calısmak ıcın...

merhabalar çoçuktan dolayı pek açamıyorum kusura bakmayın şimdi matematik çalşacagım

deryacım küsmek yok seni armızda görmezsek çok üzülürüm canım sensiz olmazzemuszemus

iyi geceler arkadaşlar akşam türkçeden cümlede anlam çözdüm yaprak test hoca dersanede dagıtmıştı şimdi oglmu uyuttum matematik izleyecegim uykum var ama nescafe yaptım uykum kaçsın diye sizler nerelerdesiniz??????????????????

arkadaşlar şimdi matematigi izledim bitirdim çok şükür rasyonel sayıları izledim anladım çok mutluyum ama uykum geldi yatacagım yarın testini çözerim

iyi geceler yarın öğleden sonr matemtik tekrar dersi var dersanede oraya gideceegim matematiği düeltecegim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:lepi:

iyi geceler yarın öğleden sonr matemtik tekrar dersi var dersanede oraya gideceegim matematiği düeltecegim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:lepi:

inşallah özlemcim,
ben sıfırdım matematikte, zamanla düzeltiyorum iştekaydirigubbakcemile5
geceleri bende çalışabilsem keşke
saat 10 oldu mu benim pilim bitiyolülülülülülü
şimdi uyandım, kahvaltı, ardından bende başliicam :kedi:

merhabalar arkadaşlar çoğrafya çalışıyorum ezber yapmam lazım sonra testini çözecegim inşallah yeni kitap aldım çoğrafya soru bankası teorem yayınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…