arkadaslar bende hazırlanıyorum kpss ye bugun onlısans kaydımı yaptırdım burdan devam edebılırım demı??
hosbulduk canım.. nası gıdıyo calısmalar pekı ben hamılelıkten pek calısamıyorum kıtap acınca uykum gelıyo... sadece turkceyı bıtırdım... matematıkte carpanlara ayırmaya geldım ve kaldım ya...
arkadaslar bende hazırlanıyorum kpss ye bugun onlısans kaydımı yaptırdım burdan devam edebılırım demı??
özlem ben hep beğeniyorum seni...çok çalışkansın, allah bozmasın,:hulya:
çok hırslı gördüm seni :jeyyar:
dershanede matematiğin hangi konusundasınız,
ben matematiğe eşimle çalışıyorum, nisanda askere gidecek, hemen bitirmemiz lazım, oran orantıya geldik, çok mu gerideyiz acaba bitermi nisana kadarCADIARZU
haftaya dershaneye başlıycam sınav a yazıldım bakalım şuan matematik ve türkçe çözüyorum çoğunlukla tarih ve coğrafyada konuları unutmamak için okuyorum geçen sene dgs ye çalıştığımdan matematik ve türkçeden konu çalışmadan başladım soru çözmeye şimdi karacanın kitabını almış babam konu anlatımlı ondan çaışıyorum
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BİR KAÇ GÜNDÜR YAZAMIYORUM OGLUM HASTA HİÇ KUCAKTAN İNMİYOR ÖĞLEN 1 DE MATEMATİK ETÜDÜM VAR DERSANEYE GİDECEGİM OGLUM BUGÜN BİRAZ İYİ GİBİ UMARIM İYİLEŞİR :Saruboceq:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BİR KAÇ GÜNDÜR YAZAMIYORUM OGLUM HASTA HİÇ KUCAKTAN İNMİYOR ÖĞLEN 1 DE MATEMATİK ETÜDÜM VAR DERSANEYE GİDECEGİM OGLUM BUGÜN BİRAZ İYİ GİBİ UMARIM İYİLEŞİR :Saruboceq:
geçmiş olsun nice
sal-der hoşgeldin aramıza
geçmiş olsun nice
sal-der hoşgeldin aramıza
canım çok geçmişolsun umarım oglun şimdi daha iyidir kib
kızlar bende dersleri yarım yamalk çalışıyorum dershane gib sadece bi konuyu deil bikaç konuya çalışmaya devam ediyom birazdan anayasa bakıcam kolay gelsiin herkese:enbuyukkk:
ahh kıyamam ya,
çok geçmiş olsun
bian önce iyileşir inşallahh:Saruboceq:
bebekle zor olur ya:hulya:
benimde türkçe bitti, coğrafya yarım,
matematikten oran-orantıdayım
tarih, vatandaşlık geometri bakmadım hiçboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?