2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

deniz canım hamileliğin yarısısnı atlatmışsın ne güzel Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..eskilerden bi ben kaldım hamiş kalamayan ..bende vardır zamanı diye bekliyorum..benim içinde dua edin...

benim evliliğim 13 ağustosta 5.yılını tamamladı..benim bir kzıım var ben ikinci bebişi istiyorum Alllah verirse..kızım 22 temmuz 2008 doğumlu...kızım 1.5 yaşındayken korunmayı bıraktım ama hala olmadı...yaş farkı fazla olmasın dedim beraber büyüsünler ..

.
benden 1 sene önce evlenmişsin canım. bir kızın olduğunu biliyorum. allah uzun ömür versin ,. bende bu topik kurulduğundan beri burdayım ama pek aktif yazmıyorum yoksa sıksı takip ediyorum. biz korunmayıda seninle aynı zamanda bıraktık benimde 8. denemem. inşallah bu ay güzel haberler alırız

welcome sen yeni hamişsin benim içinde dua et hamişlerin duası kabul olur..

Teşekkür ederim canlarım ya...Sizlere ve kendime herzaman duamı ediyorum...Bugünlere kadar dualarımızla geldik bundan sonra dualarımızı bırakmaz olmaz...Rabbim herkesi en kısa zamanda meleklerinle kavuştursun...

Canım eskiye nazaran çok iyiyim 3hafta sonra tekrar doktora gidicem bakalım bizim vincine gostertecekmi sen nasılsın?kaçıncı aydasin cnm

canım benım bana mı sordun bılmıyorum ama canım canı sagolsunda varsın cınsıyetını gostermesın elbet bırgun dayanamaz gosterır kucuk edepsız benımde ıyı gıdıyor bakalım allaha emanet suan 22 haftadayım sanırın yarıladım allah tamamını erdırmeyı nasıp etsın herkese

Kızlar size bir müjdem var... opuyorumnanaktan Avatarıma bakın... :CüvCüv:

Dilekçim topiği açar açmaz avatar resmini gördüm ve içim bir hoş oldu aaa demişim eşim ne oldu ya falan dedi kaydirigubbakcemile3 inan çoooooooooooook sevindim inşallah kucağına almakta nasip olur sabrettin ve muradına erdin Allahım nazarlardan saklasın süper bir haber oldu akşam akşam bana çok öptüm opuyorumnanaktan

Kızlar size bir müjdem var... opuyorumnanaktan Avatarıma bakın... :CüvCüv:

dilekcimm çoookk sevindim cnm ya inan görünce.
bu kadar sabrın sonunda yüzün güldü.ben sana listeden silme ismini gelicek bebeğin demiştim.
rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib eder inşallah.
kan değerlerini yaptırdın mı cnm?

selam kızlar
bende bi kaç gündür giremiyodum.cuma günü testlerimi yaptırmaya gittim cumarteside kontrol için doktora.
rabbime şükürler olsunki ilk kalp atışlarını duyduk.mükemmel bi duygu tarifsiz bişi.rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah bu duyguları.herşeyi çok güzel sağlıklı dedi.yanlızca benim kan sayımım düşük çıktı biraz.kan hapı vermicem dedi beslenerek dengelenir dedi kan yapıcı şeyler ye dedi.

ooo baya yarilamisin canim sen.. Allah kolay dogumlar saglikli bebisler dunyaya getirmemize nasip etsin

ooo baya yarilamisin canim sen.. Allah kolay dogumlar saglikli bebisler dunyaya getirmemize nasip etsin

canım allah razı olsun rabbım tum hamılerın yardımcısı olsun darısı tum ıstıyenlerın basına olsun bu mucızeyı rabbım herkese tattırsın annelık kadar guzel bırsey olamaz herhalde helede o hareketlerını ıssetmek mukemmel bı duygu darısı sızlerın basına olsun :Saruboceq:

Çook sağolun kızlar...Bizde çoook sevindik ama bugün biraz moralim bozuldu...

Kızlar saat 12:00 dr. geldim...Dr. idrar testi yaptığımı pozitif olduğunu söyledim oda bana kan idrar testi yazdı ve ultrasona yolladı...Kan alırken 3 yerimi deldiler 4 tüp kan verdim...Sonuçlar cuma çıkacak dedi...Ultrasona gittim daha yeni olduğundan bana bol bol sıkışana kadar su içirdiler şiştim vallah ama bizimki yinede kendini göstermedi...Dr. daha 5 haftalık olmadığından göstermez dedi ve rahmin geriye dönük olduğundan buda engelliyor olabilir dedi...Şimdi online test sonuçlarına bakıyorum pcden sonuçlar çıkmış ama gebelik değerim veyada pozitif yazı yok acaba gebelik yok mu yaa...

canım ultrason muayenen altanmı oldu ben 7 haftalık gittiğimde alttan yapmışdı gozekmemişdi kese gozuyordu normal yabi.kan değerin kaç gozukuyor canım

cnm gebelik neden olmasın böle düşünme.sana ne testleri yazdıki belkide ultrasonda bakıcak diye gebelik testi yazmamıştır.kansayımı felan yazmıştır.testlerde neler var?

Yok canım devlette üstten bakıyorlar...Benim şuan hesaplamama göre 4+4...

İDRAR
Uygulanan Testler Sonuç Birim Referans Aralık Açıklama
Glukoz Neg Negatif(-)
Protein Neg Negatif(-)
Bilirubin Neg Negatif(-)
Urobilinojen Normal Normal
pH <=5.0 5 - 6
Hemoglobin +- Negatif(-)
Keton Neg Negatif(-)
Nitrit Neg Negatif(-)
Lökosit Esteraz Neg Negatif(-)
Dansite >=1.030 1005 - 1030
İdrar Mikroskobisi

HORMON
TSH 2.15 µIU/mL 0.36 - 5.4

ELİZA
Anti HIV 0.41 0.9 - 1.1
Anti HCV 0.04 0.9 - 1.1
HBsAg 0.3 COl 0 - 1
Anti HBs 1.14 muı/ml 2 - 10

KAN MERKEZİ
Kan Grubu A Rh ( + )

HEMATOLOJİ
WBC 8.58 10^3/uL 4.0 - 10.0
RBC 4.52 10^3/uL 3.50 - 5.50
HGB 12.7 g/dl 11.0 - 16.0
HCT 36.9 % 37.0 - 54.0
MCV 81.7 fL 80.0 - 100.0
MCH 28.1 pg 27.0 - 34.0
MCHC 34.4 g/dl 32.0 - 36.0
PLT 326 10^3/uL 100 - 300
MPV 8.3 fL 6.5 - 12.0
PCT 0.27 % 0.108 - 0.282
PDW 15.8 fL 9.0 - 17.0
LYM 2.33 10^3/uL
MONO 0.41 10^3/uL 0.12 - 1.20
NEU 5.74 10^3/uL 2.00 - 7.00
EOS 0.08 10^3/uL 0.02 - 0.50
BASO 0.02 10^3/uL 0.00 - 0.10
LYM% 27.2 % 20 - 40
MONO% 4.8 % 3.0 - 12.0
NEU% 66.9 % 50 - 70
EOS% 0.9 % 0.5 - 5.0
BASO% 0.2 % 0.0 - 1.0
RDW-CV 13.2 % 11.0 - 16.0
RDW-SD 38.7 fL 35.0 - 56.0

canım gozukmemesi normal cok kucuk.bu testlerde rutin gebelere yapılan kan sayımı ile alakalı test canım.doktorun hamileliğini onaylamış olmalı kanda bakmamış .normalde b-hcg değeri ile bakılıyor gebeliğe.verdiğin dort tup kan yukarda zaten.bu testlerde gebeliği gosterenhomon gozukmuyor bence canım

Dilekçim bu yapılan testler kan ve idrar testi hamileliğin ilk başında yapılıyor bir rahatsızlığın var mı bakılıyor bizimde 5. hafta da gözükmemişti 6. haftada görebildik içini ferah tut doktorun onaylamasaydı bu tetsleri yaptırmazdı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…