Kızlar size bir müjdem var... opuyorumnanaktan Avatarıma bakın... :CüvCüv:
welcome canım benim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim gördün mü bak sabrın sonu selametmiş Allah ım çok şükür bu günleri gösterdi inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın tekrardan tebrikler
canımmmmmmmmmm cok sevındımmmm allah tamamını erdırsınn rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsınnnnn canımmm :ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey:
arkadaşlar beni de yazarmısınız o tabloya ben şuan 17 haftalık gebeyim :CüvCüv:15 nisan son adet tarihim .. ben de adımı o tabloda görmek istiyorum:1rolleyes:
kızlar size bir müjdem var... Opuyorumnanaktan avatarıma bakın... :cüvcüv:
canım yaa çoook sevindim çok tebrik ederim. Sana demiştim o listeye yaz kendini bizden başka listede kimse olmayınca sır bizde olucak diyee bak gördünmü:)) yaaa inanamıyorum çok güzel haber bu ... Bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü en güzel süpriz bu aldu bana.
Allahım sağlıkla kusağına almayı nasip etsin inşallah.. Ve tabi darısı başıma hatta tüm isteyelerin başına...
Bize bu topiği bırakıp gitme tamam mı...
nurmeh merhaba...ikimiz kaldık ağustos ayında bekleyen bakalım bizim ne olacak..inşallah bizde welcome gibi güzel haber alrız..benim 8.deneme ve sıkıldım beklemekten.
canım çokk geçmiş olsun allhım yardımcın olsun inşallah kötü bişey çıkmaz dualarım seninle
geçmiş olsun canım sorun edrken nasıl bir sorun yani
kötü değil değil mi??*
ezocum kotu bısı cıkmıycaktr.ıcını ferah tut.ınsallah bebegın saglıklı bır sekılde gelır
canım amniyosentez sonuçların tertemiz çıkıcak inşallah.
dualarımız seninle:Saruboceq:
canım ya üzme sakın kendını bebegın de uzulmesın ..bızım bır arkadasında ole olmustu.gecen ay dogum yaptı.cok saglıklı bır kızı oldu.bır gorsen o kızcagız da o kadar cok uzulmustu kı ama bak bosuna cıktı o kadar uzuntusu.ıyı dusun canım ıyı olsun.
ezo canım inşallah düşündüğün başına gelmez sağlıkla doğar yavrun kendini yıpratma sakın
cnm çok geçmiş olsun.
amniyosentez yaptırsdın mı sonuçlar nasıl?inşallah çok ii çıkmıştır.
selam kızlarr
nasılsınız?
ben yoktum 3-4 gündür giremedim ondan dolayı.bizimde ikinci kontrolümüz cumartesi günü bkalım kalp atışlarını duyucakmıyız?
canım yaa çoook sevindim çok tebrik ederim. Sana demiştim o listeye yaz kendini bizden başka listede kimse olmayınca sır bizde olucak diyee bak gördünmü:)) yaaa inanamıyorum çok güzel haber bu ... Bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü en güzel süpriz bu aldu bana.
Allahım sağlıkla kusağına almayı nasip etsin inşallah.. Ve tabi darısı başıma hatta tüm isteyelerin başına...
Bize bu topiği bırakıp gitme tamam mı...
welcome var ya kendim çift çizgiyi görsem bu kadar sevinmezdim...tebrikler Allah tamamına erdirsin..sağlıcakla al bebişini kucağına...bu arada kendine de artık çoook çook dikkat et e artık iki kişisin...
WELCOME CANIM BU SENİN İÇİN
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canımmmmMM yaaaa okadar çooooooook sevindimki anlatamam tebrik ederim Allahım tamamını erdirsin inş sağlıkla mutlulukla kucağına al inşşşşşşş
kızlarrr dün seliz ardaşımız bana msj atmış
açtığın topikte sen bile yoksun bu nası iş böle gibilerinden
zaten çok fazla nete girmiyorum.
ve çoğu kişi gitmiş. gelenleri de ben tanımıyorum.
gerçi listeden gördüğüm kadarıyla kimelerde yok.
girince insn niyeyse insan kendini hamile topiğinde buluyo kendini.
hazırlıklarda vs.
yani kırılmanın yada isyan etmenin bi anlamı yok bence
insanın o anki ruh halleri onu başka yerler yönlendirebiliyo.
sizde yaşayınca görüceksiniz.
belki bişi yazmadım uzun zamandır ama
özellikle tanıdığım arkadaşalrımı takip etmek için
gelip baktım belli aralıklarla.
ve neee gördüm.
welcome mım da muradına ermişşşşşşşşşşşşşşşş
Rabbime şükürler olsun bitanem.
Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı da nasip etsin.
şimd heyecanlı dönem başlıyıo
kese görme, kalp atşı duyma.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:hooray::hooray::hooray::hooray:
sana koccaaaamannnnnnnnnnn
şimdi sıra mse12822mde.inşşalallah senden de güzel haberler alıcaz.
ayyyy ayşecimmm inanaımyorum ya inan çok sewindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ya allah nazarlardan saklasınmutluluğumu kelimelere dökemiyorum
Gıı AYŞE kim...Bana dediysen benim adım DİLEK...Sağol canım...İnşallah sağlıklıca kucağıma alırım canım benim...
canımmmmmmmmmm cok sevındımmmm allah tamamını erdırsınn rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsınnnnn canımmm :ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?