Kızlar avatarıma bakın eşim gelirken test aldı enson yaptığım test...Şimdi rahatladım...
Kızlar avatarıma bakın eşim gelirken test aldı enson yaptığım test...Şimdi rahatladım...
canım içini rahat tut tabiki hamilesin o yapılan testler kan değerlerin ve idrar testi normal mi diye bakılıyo keyfini çıkar
dilek canım kendını üzmek ıcın bıseler bulmusun yıne bal gıbı hamılesın kız ıste:)))))
o testler rutın yapılan testler hamılelıkte..hem gebelık haftan cok kucuk oldugu ıcın ustten bakıldıgında gorunmeyebılıyor.sen kendını hıc sıkma tadını cıkar hamıslıgının:)))
cnm meleğin seninle sakın kendini üzme.hamileliğin keyfini çıkar.
doktorun ne zaman çağırdı bi daha?
doktorum ilk beni 5 haftalıkken çağırmıştı keseyi o zaman görmüştük.eminim sende bi daha gittiğinde görüceksin keseyi sonrada pıt pıt atan kalbi.
sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim.
selam kızlarr
nasılsınız?
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Selam canım...Biz iyiyiz sen nasılsın...
canım allah razı olsun rabbım tum hamılerın yardımcısı olsun darısı tum ıstıyenlerın basına olsun bu mucızeyı rabbım herkese tattırsın annelık kadar guzel bırsey olamaz herhalde helede o hareketlerını ıssetmek mukemmel bı duygu darısı sızlerın basına olsun :Saruboceq:
bende iyiyim cnm evimde usta var valla onunla uğraşıyorum.bi bitseydi şu tadilat badana işi rahatlıcam.
merhaba kızlar welcome canım ohhhhh avatarındada kocaman kırmızılar cıkmıs nasılda bellı edıyor kendısını canım benım allah nazardan saklasın ınsallah sorunsuz bı hamılelık gecırırsınnnn o mınıcık kalp atıslarınıda duymayı nasıp etsın mevlam sana :Saruboceq:
İnşallah canım benim...Miniğimi görmek kalp atışlarını duymak bende babasıda çok istiyor...
2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
mse121822---------------------------24 Ağustos---------------8. deneme
nurmeh---------------------------------30 Ağustos---------------8. deneme
2010 EYLÜL AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
Seliz-------------------------------------01 Eylül---------------?. deneme
Kızlar hadi bol bol çalışında beni Ağustos ayında yalnız bırakmayın...SELİZ sende hamile kalırsan Ağustosa ekleyeceğim haberin olsun...Nasıl olsa Ağustos çalışmasından olacak bebiş...
2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
mse121822---------------------------24 Ağustos---------------8. deneme
nurmeh---------------------------------30 Ağustos---------------8. deneme
2010 EYLÜL AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER
Seliz-------------------------------------01 Eylül---------------?. deneme
Kızlar hadi bol bol çalışında beni Ağustos ayında yalnız bırakmayın...SELİZ sende hamile kalırsan Ağustosa ekleyeceğim haberin olsun...Nasıl olsa Ağustos çalışmasından olacak bebiş...
inşallah welcome...benim bu ay 4 çalışma oldu...adetin 7. 9. 10. 15. günlerinde bakalım tutacak mı...içimdeki his ama bu ay da olmadığı...bir hafta sonra görüceğiz artık...ama diğer aylarda olduğu gibi heyecanla beklemiyorum artık ne bileyim soğudum sıkıldımda sanki bu işten ..olmazsada olmasın diyeceğim...
welcome bu arada sana bir şey sorucam senin bu hamile kaldığın ayda ne sıklıkla ilişki oldu...eğer sık ilişki olduysa kız olma ihitimali yüksek..benim kızımda öyle oldu 2 günde bir ilişkiye girmiştik ....sen hatırllıyosan ilişki tarihlerini yazarmısın sakıncası yoksa tabii..
cnım benim ağzından bal damlıorrr keşke bnde hamile kasam bu ayyyy tmm ağustosta eeklersinn...ayyyyyyyyyy keşkeeeee yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?