Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!
cnm meleğin seninle sakın kendini üzme.hamileliğin keyfini çıkar.
doktorun ne zaman çağırdı bi daha?
doktorum ilk beni 5 haftalıkken çağırmıştı keseyi o zaman görmüştük.eminim sende bi daha gittiğinde görüceksin keseyi sonrada pıt pıt atan kalbi.
sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim.
cnm meleğin seninle sakın kendini üzme.hamileliğin keyfini çıkar.
doktorun ne zaman çağırdı bi daha?
doktorum ilk beni 5 haftalıkken çağırmıştı keseyi o zaman görmüştük.eminim sende bi daha gittiğinde görüceksin keseyi sonrada pıt pıt atan kalbi.
sağlıkla kucağına almayı nasib etsin rabbim.
Kızlar bazen çok rahatım bazende işte kendime dert etmeye bişeyler buluyorum...Eşimde çok kızıyor ama ne yapayım...Hamile kalmadan önce neden olmuyor diye kafama takıyordum şimdi Allah'ın izniyle hamileyim ve neden böyle neden şöyle yine aranıyorum...Ben devlete gittim kan testi için ama istediğim dr. çıktım...Şimdi cuma gidelim bakalım yine hastanaye görüşelim ondan sonra özeline geçeriz...
Kızlar hadi bol bol çalışında beni Ağustos ayında yalnız bırakmayın...SELİZ sende hamile kalırsan Ağustosa ekleyeceğim haberin olsun...Nasıl olsa Ağustos çalışmasından olacak bebiş...
canım allah razı olsun rabbım tum hamılerın yardımcısı olsun darısı tum ıstıyenlerın basına olsun bu mucızeyı rabbım herkese tattırsın annelık kadar guzel bırsey olamaz herhalde helede o hareketlerını ıssetmek mukemmel bı duygu darısı sızlerın basına olsun :Saruboceq:
canım benım ınsallah bıran once gorursunuz benımde ıkı gundur karnımın ıcı acıyor neyın nesıdır bılmıyorum cumartesı konturorum var ama bılmıyorum ınsallah bı sorun yoktur
Kızlar hadi bol bol çalışında beni Ağustos ayında yalnız bırakmayın...SELİZ sende hamile kalırsan Ağustosa ekleyeceğim haberin olsun...Nasıl olsa Ağustos çalışmasından olacak bebiş...
inşallah welcome...benim bu ay 4 çalışma oldu...adetin 7. 9. 10. 15. günlerinde bakalım tutacak mı...içimdeki his ama bu ay da olmadığı...bir hafta sonra görüceğiz artık...ama diğer aylarda olduğu gibi heyecanla beklemiyorum artık ne bileyim soğudum sıkıldımda sanki bu işten ..olmazsada olmasın diyeceğim...
welcome bu arada sana bir şey sorucam senin bu hamile kaldığın ayda ne sıklıkla ilişki oldu...eğer sık ilişki olduysa kız olma ihitimali yüksek..benim kızımda öyle oldu 2 günde bir ilişkiye girmiştik ....sen hatırllıyosan ilişki tarihlerini yazarmısın sakıncası yoksa tabii..
inşallah welcome...benim bu ay 4 çalışma oldu...adetin 7. 9. 10. 15. günlerinde bakalım tutacak mı...içimdeki his ama bu ay da olmadığı...bir hafta sonra görüceğiz artık...ama diğer aylarda olduğu gibi heyecanla beklemiyorum artık ne bileyim soğudum sıkıldımda sanki bu işten ..olmazsada olmasın diyeceğim...
welcome bu arada sana bir şey sorucam senin bu hamile kaldığın ayda ne sıklıkla ilişki oldu...eğer sık ilişki olduysa kız olma ihitimali yüksek..benim kızımda öyle oldu 2 günde bir ilişkiye girmiştik ....sen hatırllıyosan ilişki tarihlerini yazarmısın sakıncası yoksa tabii..
15 Temmuz da adetim başladı ve 19 Temmuzda bitti...
20 Temmuz
23 Temmuz
25 Temmuz
26 Temmuz
29 Temmuz
01 Ağustos
03 Ağustos
07 Ağustos
Ben ateş ölçme yöntemini uyguluyorum ya tabloya göre yumurtam adetimle beraber 17 günüm yani tarihe göre 31 Temmuz da çatladı...O gün çalışma yok ama 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası oldu ama hangisinde tuttu bilemiyorum...