sayfayı açar açmaz liste karşıma çıktı uzun zamandır giremedim canım istemedi çok kötü günler yaşadım ve sonunda 1 hahta önce dörtbuçuk aylık yavrumu kaybettim sizlere haber vermek istedim listeden de çıkarın iki kız annesi oldum ikiside melek oldu nasip değilmiş umarım sizler iyisinizdir sağlıklı bebeklere kavuşursunuz
canım benim çok üzüldüm...bildiğim kadarıyla sorun yokdu sende nolduda bianda boyle oldu ay cok uzuldum..bende zor gunler geciriyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..
sayfayı açar açmaz liste karşıma çıktı uzun zamandır giremedim canım istemedi çok kötü günler yaşadım ve sonunda 1 hahta önce dörtbuçuk aylık yavrumu kaybettim sizlere haber vermek istedim listeden de çıkarın iki kız annesi oldum ikiside melek oldu nasip değilmiş umarım sizler iyisinizdir sağlıklı bebeklere kavuşursunuz
senin ne sorunun var aman dikkat et bi doktora kesinlikle gitme benim iki bebeğimde doktor hatası çok hep güvendim kaybettim
canim benim ya cok uzuldum.Allah sabir versin eyvahedigeldismilebenimde kanamam oldu 2 bucuk 3 aylikken simdi 4 ayi biraz gectik cok sukur kanamam yok ama senin anlattiklarindan sonra cok dikkat edicem
dilekk cok sevındım canım ınanki.mukemmel bır haber buu.umut oluyorsun bana.ınsallah rabbım saglıklı bır seklde kucagınada almayı nasıp eder.darısı da ınsallah bıze.kendıne cok ama cok dıkkat et.rabbım nazarlardan korusun ınatcı nazar boncugunu
kızlar 2 gündür kanamam vardı bugün doktora gittim kimyasal gebelikmiş yaşadığım şimdi beta hcg düşecek mi diye takip edeceğim dışgebelik riski ortadan kalksın diye.kızlar bir sürü testler yapılacak 15 gün sonra falan yaptır dedi umarım sorunun ne olduğu bulunur ve bende sorunsuz bir hamilelik yaşayabilirim
sinan nuray canım çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bende 2 bebeğimi kaybettim küçüktü benimkiler ama nasıl bir acı çok ii biliyorum allahım sabır versin
Yok canım pazartesi gideceğim...Bugün eşim gelemeyecekti oda çok gelmek istiyordu bende kıyamadım pazartesiye aldırdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?