• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 nisanında çift çizgiyi görmeyi umut edenler buraya!!!

arkadaşlar beni de yazarmısınız o tabloya ben şuan 17 haftalık gebeyim :CüvCüv:15 nisan son adet tarihim .. ben de adımı o tabloda görmek istiyorum:1rolleyes:

welcome canım benim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim gördün mü bak sabrın sonu selametmiş Allah ım çok şükür bu günleri gösterdi inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın tekrardan tebrikler

canımmmmmmmmmm cok sevındımmmm allah tamamını erdırsınn rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsınnnnn canımmm :ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey:

Çoook teşekkür ederim canlarım...Sabrın sonu selamet ama o selameti ben görene kadar bittim bittim ama şimdi unuttum gitti...Bu sevinç mutluluk aldı götürdü beni benden...

arkadaşlar beni de yazarmısınız o tabloya ben şuan 17 haftalık gebeyim :CüvCüv:15 nisan son adet tarihim .. ben de adımı o tabloda görmek istiyorum:1rolleyes:

ERAS tebrik ederim senide...Bana son adet tarihini ve kaçıncı denemede olduğunu yazarsan hemen ekliyorum...

2010 AĞUSTOS AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

mse121822---------------------------24 Ağustos---------------8. deneme
nurmeh---------------------------------30 Ağustos---------------8. deneme

2010 EYLÜL AYINDA HAMİŞ OLMAYI BEKLEYENLER

Seliz-------------------------------------01 Eylül---------------?. deneme

2010 NİSAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

panddamm------------------------------04 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
panki--------------------------------------07 Nisan---------------11.deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
cotanak28------------------------------10 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
sporstar----------------------------------09 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
ilfa-----------------------------------------16 Nisan---------------3. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: gamyoncuiremsu Erkek bebek geliyor...
eda80------------------------------------18 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
elif159------------------------------------22 Nisan---------------9. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
yabangül--------------------------------17 Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
denizim16------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
estamp----------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
deniz1958------------------------------27 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
beliney85 ------------------------------?? Nisan---------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
sipiga------------------------------------24 Nisan---------------1. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
carna81---------------------------------30 Nisan---------------2. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:
horuda-----------------------------------12 Nisan---------------6. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek: İkiz bebekler geliyor...
ezouygun-------------------------------22 Mart----------------?. deneme*****Maşallah diyelim...:lepi: a.s. :ecrin_bebek:

2010 MAYIS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

sinannuray----------------------------13 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
buurcuum-----------------------------17 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek: bayanssulusmile Kız bebek geliyor...
gülpembe80--------------------------22 Mayıs---------------5. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
nehir25---------------------------------23 Mayıs---------------2. deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:
BeyazGelin---------------------------15 Mayıs--------------12.deneme*****Maşallah...:lepi: :CüvCüv: :emir_bebek:Allah yardımcısı olsun...

HAZİRAN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

kumralperi----------------------------05 Haziran---------------3. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar:
karakaya-------------------------------08 Haziran---------------5. deneme*****Nazar değmesin...:lepi: :hooray: :nazar: İkiz bebekler geliyor...

TEMMUZ AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

aysu87----------------------------------23 Temmuz---------------8. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:
bsbirkin--------------------------------20 Temmuz---------------6. deneme*****Yuppi...:lepi: kaydirigubbakcemile2 :hooray:

AĞUSTOS AYININ GÜZEL HAMİŞLERİ

WELCQME---------------------------15 Ağustos---------------17.deneme*****Nazar boncuğu...:lepi: opuyorumnanaktan :emir_bebek:

BEKLEMEDEKİLER

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli olunca söyleyin de hemencecik yazayım...

Son düzenleme:
kızlar size bir müjdem var... Opuyorumnanaktan avatarıma bakın... :cüvcüv:

canım yaa çoook sevindim çok tebrik ederim. Sana demiştim o listeye yaz kendini bizden başka listede kimse olmayınca sır bizde olucak diyee bak gördünmü:)) yaaa inanamıyorum çok güzel haber bu ... Bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü en güzel süpriz bu aldu bana.
Allahım sağlıkla kusağına almayı nasip etsin inşallah.. Ve tabi darısı başıma hatta tüm isteyelerin başına...
Bize bu topiği bırakıp gitme tamam mı...

canım yaa çoook sevindim çok tebrik ederim. Sana demiştim o listeye yaz kendini bizden başka listede kimse olmayınca sır bizde olucak diyee bak gördünmü:)) yaaa inanamıyorum çok güzel haber bu ... Bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü en güzel süpriz bu aldu bana.
Allahım sağlıkla kusağına almayı nasip etsin inşallah.. Ve tabi darısı başıma hatta tüm isteyelerin başına...

nurmeh merhaba...ikimiz kaldık ağustos ayında bekleyen bakalım bizim ne olacak..inşallah bizde welcome gibi güzel haber alrız..benim 8.deneme ve sıkıldım beklemekten.

WELCOME CANIM BU SENİN İÇİN
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

nurmeh merhaba...ikimiz kaldık ağustos ayında bekleyen bakalım bizim ne olacak..inşallah bizde welcome gibi güzel haber alrız..benim 8.deneme ve sıkıldım beklemekten.

evet canım sadce ikimiz kaldık bu ay olmasada bidahaki ay inşallah bizde hamişler listesine katılcaz. çünkü listede bizden başka kimse yok.. :)))) bu arada benimde 8. Denemem ve bu gün evliliğimizin dördüncü yılını devirdik. çoook istiyorum artık...

kızlarrr dün seliz ardaşımız bana msj atmış
açtığın topikte sen bile yoksun bu nası iş böle gibilerinden
zaten çok fazla nete girmiyorum.
ve çoğu kişi gitmiş. gelenleri de ben tanımıyorum.
gerçi listeden gördüğüm kadarıyla kimelerde yok.
girince insn niyeyse insan kendini hamile topiğinde buluyo kendini.
hazırlıklarda vs.
yani kırılmanın yada isyan etmenin bi anlamı yok bence
insanın o anki ruh halleri onu başka yerler yönlendirebiliyo.
sizde yaşayınca görüceksiniz.
belki bişi yazmadım uzun zamandır ama
özellikle tanıdığım arkadaşalrımı takip etmek için
gelip baktım belli aralıklarla.

ve neee gördüm.
welcome mım da muradına ermişşşşşşşşşşşşşşşş
Rabbime şükürler olsun bitanem.
Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı da nasip etsin.
şimd heyecanlı dönem başlıyıo
kese görme, kalp atşı duyma.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:hooray::hooray::hooray::hooray:
sana koccaaaamannnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
şimdi sıra mse12822mde.inşşalallah senden de güzel haberler alıcaz.

canım çokk geçmiş olsun allhım yardımcın olsun inşallah kötü bişey çıkmaz dualarım seninle

geçmiş olsun canım sorun edrken nasıl bir sorun yani
kötü değil değil mi??*

ezocum kotu bısı cıkmıycaktr.ıcını ferah tut.ınsallah bebegın saglıklı bır sekılde gelır

canım amniyosentez sonuçların tertemiz çıkıcak inşallah.

dualarımız seninle:Saruboceq:

canım ya üzme sakın kendını bebegın de uzulmesın ..bızım bır arkadasında ole olmustu.gecen ay dogum yaptı.cok saglıklı bır kızı oldu.bır gorsen o kızcagız da o kadar cok uzulmustu kı ama bak bosuna cıktı o kadar uzuntusu.ıyı dusun canım ıyı olsun.

ezo canım inşallah düşündüğün başına gelmez sağlıkla doğar yavrun kendini yıpratma sakın

cnm çok geçmiş olsun.
amniyosentez yaptırsdın mı sonuçlar nasıl?inşallah çok ii çıkmıştır.

selam kızlarr
nasılsınız?
ben yoktum 3-4 gündür giremedim ondan dolayı.bizimde ikinci kontrolümüz cumartesi günü bkalım kalp atışlarını duyucakmıyız?

Çok sağolun kızlar.Allah razı olsun hepinizden..sonuçlar 3 hafta sonra cıkıcak.

Kızlar size bir müjdem var... opuyorumnanaktan Avatarıma bakın... :CüvCüv:

canım cok sevindim..Sabrına hayrandım zaten.mukafatını almana inan cok sevindi.Allah tamamnına erdirsin.sağlıcakla kucağına alırsın inş...

welcome var ya kendim çift çizgiyi görsem bu kadar sevinmezdim...tebrikler Allah tamamına erdirsin..sağlıcakla al bebişini kucağına...bu arada kendine de artık çoook çook dikkat et e artık iki kişisin...

WELCOME CANIM BU SENİN İÇİN
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canımmmmMM yaaaa okadar çooooooook sevindimki anlatamam tebrik ederim Allahım tamamını erdirsin inş sağlıkla mutlulukla kucağına al inşşşşşşş

kızlarrr dün seliz ardaşımız bana msj atmış
açtığın topikte sen bile yoksun bu nası iş böle gibilerinden
zaten çok fazla nete girmiyorum.
ve çoğu kişi gitmiş. gelenleri de ben tanımıyorum.
gerçi listeden gördüğüm kadarıyla kimelerde yok.
girince insn niyeyse insan kendini hamile topiğinde buluyo kendini.
hazırlıklarda vs.
yani kırılmanın yada isyan etmenin bi anlamı yok bence
insanın o anki ruh halleri onu başka yerler yönlendirebiliyo.
sizde yaşayınca görüceksiniz.
belki bişi yazmadım uzun zamandır ama
özellikle tanıdığım arkadaşalrımı takip etmek için
gelip baktım belli aralıklarla.

ve neee gördüm.
welcome mım da muradına ermişşşşşşşşşşşşşşşş
Rabbime şükürler olsun bitanem.
Allah sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı da nasip etsin.
şimd heyecanlı dönem başlıyıo
kese görme, kalp atşı duyma.
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:hooray::hooray::hooray::hooray:
sana koccaaaamannnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
şimdi sıra mse12822mde.inşşalallah senden de güzel haberler alıcaz.

canım cok sevindim..Sabrına hayrandım zaten.mukafatını almana inan cok sevindi.Allah tamamnına erdirsin.sağlıcakla kucağına alırsın inş...[/QUOTE]

Kızlar çoooook teşekkür ediyorum... Şeniz Sabrettim sabır dedim vardır zamanı dedim ve böyle bir mübarek bir günde ben burdayım anne dedi testlerde ve annesini hıçkıra hıçkıra ağlattı... senağlama Hala babası ve ben olmak üzere şoktayız...Bu topiği bırakıp gidermiyim hiç devam edecek bu topik...NURMEH canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...Demek bu haber sana en güzel süpriz oldu bende çoook sevindim canım...MSE121822 canım sende çok sağol...Dikkat etmezmiyim o bana 17 deneme sonra zorla yakaladığım meleğim...Zaten eşimin gözler hep bende...Sanada çok teşekkür ederim SELİZ...inşallah Rabbim de müsade ederse sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat kucağıma alacağım...DENİZ16 kız yine beni ağlattın... senağlama Çok sağol canım benim... opuyorumnanaktan GREEN sanada teşekkür ederim canım...

ayyyy ayşecimmm inanaımyorum ya inan çok sewindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ya allah nazarlardan saklasın:nazar: mutluluğumu kelimelere dökemiyorum

Kızlar size bir müjdem var... opuyorumnanaktan Avatarıma bakın... :CüvCüv:

dileeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkdelikafaduldendelikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis:hooray: :hooray::teytey: :teytey: :teytey:

canım o kadar çok mutlu oldum kiiii..Allah sağlıkla kucagına almayı da nasıp etsın bıtanem tebrık ederım

canımmmmmmmmmm cok sevındımmmm allah tamamını erdırsınn rabbım sag saglım kucagına almayı nasıp etsınnnnn canımmm :ecrin_bebek::teytey::teytey::teytey:

Canım eskiye nazaran çok iyiyim 3hafta sonra tekrar doktora gidicem bakalım bizim vincine gostertecekmi sen nasılsın?kaçıncı aydasin cnm

Back
X