kızlar tum topiği okuyamadım var mı nısanda mujdelı haberı alan
kızlarrr inşallah bende hamileyimdirrrr test yapcaktım eczaneeler kapalı
Canım olabilir.Kimilerinin geç çatlıyor.Belirtilerinde varmış.Bende de akıntı devam ediyor bu sefer sıvı küçük küçük beyaz , krem gibi.Ama ben halen o şeffaf akıntı göremedim.
Ya tahlil süresini gecikritebilirseniz, bugünleri değerlendirin.
arkadaslar benide hamislerin listesine ekleyin :))
17 nisandi regltarihim, 19unda test yaptim hamile oldugumu ögrendim
haftaya kan aldiracagim bakalim, ama goguslerimde hafif agri var :))
Jinekologumdanda 4 mayisa randevu aldim o zaman 7 haftalik olacak bebegim ins
yok arkadas yeminimi bozdum ben. Bugünü kaciracagim. Gercekten catlama oldugunu ve yapmadigimi düsünsenize. Bu riski göze alamam
arkadaslar benide hamislerin listesine ekleyin :))
17 nisandi regltarihim, 19unda test yaptim hamile oldugumu ögrendim
haftaya kan aldiracagim bakalim, ama goguslerimde hafif agri var :))
Jinekologumdanda 4 mayisa randevu aldim o zaman 7 haftalik olacak bebegim ins
Yavv ne diye yemin ediyorsun: ) yap işte çalışmanı.Hatta yarında yap : )
Var 7 kişi sanırım.Ama ay sonuna kadar test yapıcaklar var.Patlama yaparız umarım : )
Var 7 kişi sanırım.Ama ay sonuna kadar test yapıcaklar var.Patlama yaparız umarım : )
Evet canim özellikle 30.nisanda patlama olur degil mi kaydirigubbakcemile3
geldimm bende,biraz oyun oynadım sınavlar bitti ya,ohhhh meydan benim,taaa haziranın 10una kadar yok başka sınavım.chocolate yaa ne kadar sinir bozucu bi durum olmuş seninki ya,neyse boz bencede yeminini ama açıkcası 7 gün kala çatlama olabilirmi dicem oluyor tabi istisnalar var işte bu yüzden kaçırmamak lazım ama sanki seninki yumurtlama değilmiş gibi geliyo bana,normaldede oluyo ya o akıntılar,(ama işte ya yumurtlamaysa bilmiyorumkismile
geldimm bende,biraz oyun oynadım sınavlar bitti ya,ohhhh meydan benim,taaa haziranın 10una kadar yok başka sınavım.chocolate yaa ne kadar sinir bozucu bi durum olmuş seninki ya,neyse boz bencede yeminini ama açıkcası 7 gün kala çatlama olabilirmi dicem oluyor tabi istisnalar var işte bu yüzden kaçırmamak lazım ama sanki seninki yumurtlama değilmiş gibi geliyo bana,normaldede oluyo ya o akıntılar,(ama işte ya yumurtlamaysa bilmiyorumkismile
Bende gec yumurtlama olma ihtimali yüksek cünki benim adetim herzaman 2-3 gün gecikmeli gelir gününde geldigi hic olmadi. Ya sonuclari 2 gün gec ögrensek nolacak yumurtlamayi kacirma riskini göze almaya degmez bence. Akintii herzaman olur ama bu tür akinti yumurta catladiginda oluyormus, belki hamilelerdede oluyordur onu bilemiyorum tabi. INsallah hamis oldugum icin oluyordur bu akinti ama hamilelige dair tek bir belirti bile yok cok umutsuzum acikcasi bu ay
Yaa bende 35 günde oluyorum hatta daha uzun.Ama benim daha önce çatladı sanırım.Doktora kalırsı 13. günü çatlamıştı.
Seninle hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz. Ve sen umarım çatlama döneminde değilsindir ve hamilesindir: ) umarım bende : )
keske canim ya ama ben bu ay cok umutsuzum. Hic bir belirti yok ki. Sadece kasiklarimda ara ara sanci oluyor. Bu sanci neyin belirtisi onuda anlamadim zaten.
Sen patla emi:roflol:
ben karışığım sen benden de karışıksın.Şu 30 nisan gelse de kurtulsak, herkes kurtulsa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?