parça parça akıntı nasıl cnm ya benim olan hani süt gibi akışkan yani,hani böle o sperm akıntısı gibi değil işte,yapışkan gibi de değil böle aynı süt gibi akışkan,hııı buldum vücut sütleri varya losyonlar diyelim öle ama öle bembeyaz değil tabi,ya aslında işte herzaman olan akıntı varya yumurtlama zamanında olmayandan,ondan yani,varya cnm bende aslında ümitliyim senden ama biara boşladınız ya biraz,o biraz düşürüyo ihtimali dicem ama seninde chocolate gibi adetin geç oluyo ya o yüzden yumurtlamanda geç olabilir,ondan dolayı yine ihtimalleri yükseltiyorum,bende sabırsızlıkla bekliyorum valla.
aaa geç yumurtluyosan salla gitsin sonuçları kaçırma bencede cnm,yok ya öle akıntı olmadı bende hiç,hiç öle yumurtlama dönemindeki gibi uzayan olmuyo yani,senin kesin o yumurtlama belirtisi ve kesinlikle kaçırma,yumurtlama zamanındaysan zaten bu hafta tutunsa anca tam adet döneminde belirtiler görmeye başlarsın beklicez biraz artık
O senin dedigin losyon gibi akinti bir iki haftadir var bende onun icin hep yakinda yumurta catlayacak deyip duruyorum. Bu gidisle yumurta degil ben caliyacagim :roflol:
Bu uzantili evelsi gün cok az geldi birde bugün bayagi geldi. Bakacagiz artik. Doktor beklesin iki gün