- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar bir sorum olacak, ben hamile oldugumdan 99% eminim, hamilelik testinde vs hamile oldugum cikti, ayrica belirtileride var.
Cok sacma bir soru belki ama kan aldirmak sartmi?
Direk jinekologa gitsem 7inci haftada daha mantikli degilmi
hmmm anlaşıldıı,nayır nolamazzz ve bebek geliyorrrr,hadi bakalım valla çokta az kalmış benimde adet haftamda hep bulanıyodu midem ama öle lavobaya götürcek kadar değil minik minik,göğüslerin nasıl esas onlar çok bariz belli ediyo,ben direk göğüslerden anlamıştım,artık taşıyolar valla 1 beden oynadı kesin
selam hanimlar...Nasilsiniz bakalim..
Bende iyiyim canim..Iyi gidiyo cok sükür dün gördüm kalp atislarini simdi icim rahat..
benimkilerde şiş ve uçları koyulaştı
Bende iyiyim canim..Iyi gidiyo cok sükür dün gördüm kalp atislarini simdi icim rahat..
meraab kızlar nasılsınız. valla güneş geçti başıma törende.
bende bebişkom unuttu bizi diyordum :kedi:
ohh çok güzel benimde salı randevum bakalım daha ilk defa gircem ultrasona,çok merak ediyorum bende,bi görsem hayırlısıyla rahatlıcamda,olsun artık az kaldı işte bekliyorum salı 6+3 olcak kesesini görürüzde herşey yolundaysa,kalp atışı varmı bakalım,sende rahatlamışsındır ne güzel,artık 1 ay sonramı gidiceksin cnm
Oh ne güzel.Nasıl bir duygu kalp atışlarını duymak: )