Ooo yeni hamilemiz var : ) ne zaman regl tarihin ?
27 si ama ümitlenmeyeyim yaa :uhm:
Hemen hemen aynı tarihlerde bekliyoruz.İnş.. canım hamilesindir.He ne kadar ümitlenmiyelim falan desekte, ister istemez ümitleniyoruz işte.
Selam kizlar nasilsiniz? Benim kafam cok karisik. bizim simdi 5 gün iliskiye girmemiz yasak spermiogramm icin ama bugün yapiskan uzantili akinti geldi hemde bayagi geldi. Yine ovalasyon testi yapdim yine negativ. Acaba yumurta catladida ovalasyon testleri uyduruk oldugu icin göstermiyor mu? Simdi bozmali miyim bu yasagi bozmamali miyim kafam coook karisik ya
Ya biraz geç yaparsınız testi ne olucak? tekrar tarih alırsınız.
oooooooo bebişkom duymuşsun kalp pıt pıtlarını. Allah hareketelrini hissetmeyi de nasip etsin.
Öyle yapacagim galiba. Reglime 7-8 gün kalmisken catlama olabilir mi acaba? Birde kasiklarimda sanci var buda bir catlama belirtisi midir sizce? Ben sadece bir sorun olup olmadigini biran önce ögrenmek istiyorum öte yandanda yumurta catladigini düsünüyorum onun icin kararsiz kaliyorum. Yapdigim ovalasyon testlerinide inanmiyorum artik cünki alan kac kisilerden bazilari testlerin doktordan catlama oldugunu ögrendigi halde bile negativ gösterdigini yazmis satilan yere.
kızlarrr inşallah bende hamileyimdirrrr test yapcaktım eczaneeler kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?