2010 Mayıs Melekleri Geliyor....:)

ay canım yaaaa gidip aslanlar gibi doğurdu valla helal olsun şuleye!! çokkkkk ama pek çokkkkk sevindimmmmmmmmm gerçektennn. allah bir ömür boyu hiç ayırmasın yeni çekirdek aileyi inşallahhh!! kim bilir ne de güzeldir şimdi şulenin kızı.. hep söylerim anasına bak kızını al öle yapcaz evelallah ehuehuehuhuee.. şulenin kıza talibim hehehehe...aklinialirimsmileaklinialirimsmileopuyorumnanaktan

doğuran anneleri tebrik ederim bekleyenler rabbim size güç ve sabır versin. tebrik eden arkadaşlar saolun detayları topicte yazarımm

şuleeemmmmmmmmmm
gözün aydın canım
emıımkı senın gibi fıstık bi şey olmuştur
allah analı babalı büyütsünnnnnnnn

tebrikler kız şule çatır çatır doğurdun demek. seni ve güzel kızını öpüyorum...

Şulecim tebrik ederim canım, demek senin gibi bir fıstık katıldı hayatınıza. Hayırlı olsun, Allah, sağlıkla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin, bahtı açık olsun.

şulecim tebrik ederimm....ilk normal doğum .........allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn.......

Şulecim gözünaydın canım,Allah analı babalı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzel kızını....

mis kokulu meleklerini kucaklarına alan herkese hayırlı olsun darısı bizim de başımıza inşalllahhhhhhh

selmacım tebrik ederim allah kuzunu size bağışlasın sağlıkla büyütürsün inşallah.

şulecimde doğurmuş tebrik ederim canım

doğuran annişler gözünüz aydın bebişler geliyo hayırlısıyla.........

sulecim gozunaydın canım.. aferin kız sana catır catır dogurdun masallah... allahım saglıklı omur versın melegıne... darısı bıze ınsallah..

valla izne çıktım çok az giriyorum artık bir sürü doğuran olmuş helal size kızlar bebeklerinieze maşallah hepinizi tebrik ediyorum oğlumda ediyor tekmeleriyle şule selma beray layrax çooookkk sevindim kendinize iyi bakın sezeryan olanlar epidurali öneriyormusuunuz sıkıntınız oldumu onunla ilgili.

kızlar ben epidural sezeryan oldum iyi ki de olmusum herşeyi o an yasadım
bu arada bebeğim 37+6 da 49 cm 3000 kilo doğdu

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada bebeğim 37+6 da 48 cm 3000 kilo doğdu

41 kere maşallah bebeğine Allah güzel yazılar yazsın, analı babalı büyütsün inşallah...
ben de sezeryan olursa epidural düşünüyorum, hayırlısı tabi...

tuğbacım berayın kızının adı ceyda mış. düzeltiver tatlım.yerimseniben

bu arada bebeğim 37+6 da 49 cm 3000 kilo doğdu

maşallah yavruna canım..sanada geçmiş olsun....sağlıkla hayırlısıyla büyüt yavrunu..ne mutlu sana..darısı bizim başımıza..

oyyy şuleee cnm allah analı babalı büyütsün inşallah nerdennnnn nereye yaaaa sanki çok çabuk geçti zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…