tuğbacım hepsi de çok güzeller...inşallah hayırlısıyla bunları kullandığını da görürüz bebişin....güle güle giysin canım...
tuğba canım çok güzel hepsi, güle güle kullansın kızçen
amin kızlar inşallahtugbacım sağlıkla giysin kızın inş hepsi çok şekerrr
ilk yeşilyeleği ve pembeli elbiseyihalam çeyizime vermişti lilalı yeleği arkadaşım hedye etmiti üniversteden mezun olurken diğerlerini kayınvalidem yaptı patikleride kayınvalidem yaptıtuğba kız sen mi ördün o örgüleri
evet canım hazırlar desenlileri var onlardaçok güzelayyy hepside birbirinden güzel maşallah....mendiller de öyle pakette satılıyo demek...yeni gördüm...her şeyin hazırı var demekki...
sorma canım ya bende diyodum erkek olursa hiç bişeyim yok ama gönlüme göre verdi rabbim sağlıklagelir inşallahörgüleri de sanki bilerek yapılmış gibi nasıl da denk gelmiş..tam kıza göre hepsi..
amin canım inşallahtuğba cım hepsini çok sevdim çok ciciler güle güle giysin inş.iyi günlerde...
amin canım inşallahtugbacım çok güzeller maşallah. güle güle iyi günlerde giysin kızın inşAllah
tuğba canım hepsi çok şeker
güle güle kullansn kıznnnnn
tugba hepsı cok guzeller canım saglıkla kullanın ınsallah..
Tuğbiş ne güzelmiş kızının cicileri Allah güzel sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin,
Şerifecim yeleğine bayıldım, ellerine sağlık, bebişin sağlıklı güzel günler de giysin inşallahhh
saolun kızlar inşallah o günlerimizde gelir daha güzelleri sizin olsun inşalllahtuba canım bu ciciler çok güzel maşallah hayırlı olsun güle güle giysin sağlıkla büyüsün...
tuğbacım canım hayırlı uğurlu olsun bebeşinin kıyafetleri
Allah sağlıkla güzel günlerde giydirmeni nasip etsinopuyorumnanaktan
tuğba deniz kıyafetler çok güzel sağlıkla giysinlera.s.
teşekkürler teyzoşlar daha güzelleri sizin kuzuların olsun örgüler benim halamdan ve babaannedennnTuğbacım hepsi çok güzel.Güle güle giydir bebişine.Örgüler ananeden mi banbanneden mi?
teşekkürler kevser canım belden oturtmalı ya olmaz oğluşuna opuyorumnanaktantugba canım hepsi çok güzel güle güle giydir ben pembe yeleğe bittim erkek için olurmu sence farklı renkten yapsak.