2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

güzel günlerde kullansın minikler cicileriniiii yeriim ben onlaaarrrıııı opuyorumnanaktan

mehlikacım çok tatlılar maşallah inş üzerindede görürüz oğluşunun

kızlar slm biz 1num.buyuguz.. bende hamileyken ne alayım ne almayayım çok kararsızdım herşeyide almak istıyordum ama boşuna masraf oluyo müsadenizle nacizane kendi kullandıklarımı yazayım fikir olsunyerimseniben

benim kızım var nisanda dogdu ve muhtemelen bi çogunuzda nisanda anne olacaksınız.. nisanda pek soguk oluyo ilk olarak bolca battaniye,pamuk ve penye sonra agız mendili, ben 1 takım hast.çıkışı ve 1takımda küçük hast.çıkışları var onlarla 2ay idare ettim fazlası olsaydıda gerk olmayacaktı kirlenmiyo ve her banyodan sonra yıkanıyo bidahakine kurumuş oluyo.. tulumlar kullanışlı degil hemen büyüyolar 2kere falan giydirmiş olunuyo hemen küçülüyo.. onun yerine bolca yaım kollu bady ve ayaklı veya ayaksız pjama altı alın hazirandan sonra sıcak iklimdeyseniz sadece bady ile tutuluyo ve çorap yazın giydirmek için bişi alırsanız dolap bekler opuyorumnanaktan ancak 4aydan itibaren ne giyse yakışıyo ve fazla giyince bunaltmıyo bebişleri...
kolay gelsin kızlar çok egleneceksiniz çooookkkkkkkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz :lepi:

kızıma ördüğüm ilk yelek...bakın teyzeleri...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…