2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

deniz büyük olmuş tatlım küçült biraz istersen. mavi görünce oğlun oluyo sandım kızım yzmışsın. şöle cicili bicili bişiler yap annesi:KK66:

deniz büyük olmuş tatlım küçült biraz istersen. mavi görünce oğlun oluyo sandım kızım yzmışsın. şöle cicili bicili bişiler yap annesi:KK66:

burayı da düzelttim...buna başaladığımda bebeğin cinsiyeti belli değildi...bir hevesle başladım..ikisine de olur diye evdeki ipten yaptım...şimdi yeni bir yelek başladım o tam kız yeleği...inşallah bitince onu eklerim....

burayı da düzelttim...buna başaladığımda bebeğin cinsiyeti belli değildi...bir hevesle başladım..ikisine de olur diye evdeki ipten yaptım...şimdi yeni bir yelek başladım o tam kız yeleği...inşallah bitince onu eklerim....

hmm ama çok hoş olmuş ellerine sağlık tatlımalkisalkisalkis

tuğba canım sende çok büyük eklemişsin, yüklerken boyut seç canım, 600 lü olan iyi oluyodu sanırım

img0737sw.jpg
kadife battaniyemiz şapkamız patilerimiz

tuğbacım hepsi de çok güzeller...inşallah hayırlısıyla bunları kullandığını da görürüz bebişin....güle güle giysin canım...

ayy tuğba örgülere de bayıldım hepsi birbirirnden güzel güle güle giysin bebeişin...

X