2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

bütün ciciler çok güzel canım.güle güle giysin inşallah bebeğin :nazar: :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
görkem hepsi birbirinden güzel...iyi günlerde kullansın inşallah....

ayy bayıldım ya çok ciciş hepsi güle güle kullanın inşlh. :hulya:
benim bebişimin bunun yarınsının yarısı kadar kıyafetleri var ama olsun alırım sonra sağlıklı doğsun kızım hihoyyyt

canım güzel günlerde kullansın bebeğin,hepsi çok güzel,özellikle örgülerine bayıldım...

canım güzel günlerde kullansın bebeğin,hepsi çok güzel,özellikle örgülerine bayıldım...

ayy bayıldım ya çok ciciş hepsi güle güle kullanın inşlh. :hulya:
benim bebişimin bunun yarınsının yarısı kadar kıyafetleri var ama olsun alırım sonra sağlıklı doğsun kızım hihoyyyt

görkem çok tatlı hepsi sağlıkla giysin bebeğin canım

görkim güle güle kullansın prensesin hepsi çok güzellll

Çok sağolun kızlar.Hepimizin bebişleri sağlıkla kullanır inşallah :1hug:

gorkemcim hepssi cooook guzel... yerım ben onun mınıcık elbıselerını..gule gule kullansın saglıkla gıysın ınsallah...

maşallah canım... cicileriniz çoook tatlı.. gülerek eskitin inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
özgeciğim durunun yatağı ve kapı süsü çok güzel canım. sen niye bugün doğurmadın ki ya. sana anneler günü hediyesi olarak kucağına kendi gelirdikaydirigubbakcemile3
yatağınızıda güle güle kullanın tatlım. allah sağlıcakla gelmeyi nasip etsinnn:emir_bebek::emir_bebek:

Özgem gÜle gÜle kulansın eskıtsın canım benım ..

Beklıyoruz duruyu artık . Hadı :)))))

oyyyy Görkimmm yirim onun külotlu elbiselerini bennn...HErşeyi çok güzel cıvıl cıvıl..kuzumun üstünde görmek te nasip olsun inşallah....SAğlıkla büyüsün sığamasın o elbiselere inşallahh:emir_bebek:

Özge beşiğiniz çok kokoşmuş sizindee...bebişinn sağlıkla uyusun içinde uyusun da büyüsünnn annesiii.....

oyyyy Görkimmm yirim onun külotlu elbiselerini bennn...HErşeyi çok güzel cıvıl cıvıl..kuzumun üstünde görmek te nasip olsun inşallah....SAğlıkla büyüsün sığamasın o elbiselere inşallahh:emir_bebek:

Özge beşiğiniz çok kokoşmuş sizindee...bebişinn sağlıkla uyusun içinde uyusun da büyüsünnn annesiii.....

canım çok teşekkür ederim hepimizin melekleri sağlıkla büyüsün inşallah:Saruboceq:

özgem çok tatlı sepetiniz duru kız içinde sağlıkla uyusun büyüsün inşallah bitanem :Saruboceq: opuyorumnanaktan

enemmmmmmmmm,
GÖRKıCıĞıM
harıka vallahı bayıldım hepsıne allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

ÖZGE
senın kuzunda sağlıcakla uyusun büyüsün beşiğinin içinde

X