Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler teyzesiopuyorumnanaktantuğbacım güle güle giysin prenses çok güzel hepsi opuyorumnanaktan
teşekkürler hulyacımnmm bende sana baktım kkya girer girmez örgümü yapcan nyinetuğba kız çok güzeller hayırlı olsun
teşekkürler hulyacımnmm bende sana baktım kkya girer girmez örgümü yapcan nyine
inşallah ilkgüncüm ya tombik yapcam ben onu o pantolona elbiseye sığğması lazımm de mi teşekkürler teyzesi senin cicileri görmesem heveslenip gitmezdim öptük seni kızımla iyi geceler tatlımoyyy teyzesi yer onuuu...içinde şişko şişko olsun da kolları boğum boğum çıksın o elbiseden inşallah Tuğbaa...
işte bu yaa kızlara neler var nelerrr...
bilmiyorumki nostokcum bugün öğle arası aldım çok çeşit vardı burda kız içinde erkek içinde başka ilçesinde yok mudur acaba bir araştırsan çok uygundu nostoktugba bunlar çok cici bende wenice ye baktım bu hafta bunları göremedim bitmiş heralde....
saol canım inşallahtubacım çok güzeller hepsi güzel günlerde giydir inşallah
tuğbacım çok güzeller hepsi iyi günlerde kullanın cnımmm
bütün cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullansın prensesin
ayyy süper kıyafetleriii maşallahhhh allah üzerlerinde görmeyi nasip etsin aminnnnn
teşekkürler kızlar daha güzelleri sizin kuzuların olsun inşoy oy tugbacım güle güle kullansın canım .saglıkla iyi günlerde giyin inşAllah