2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

firstday

Canlarım ve ben
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.114
10
Kızlar Mayıs anneleri olarak zaten bir paylaşım/sohbet topicimiz var...Ancak çok kalabalık olduğumuz için bazen eklediğimiz resimler v.s arada kaynıyor.
Burda ise sadece, bebeklerimize doğuma kadar geçen bu uzun yolculukta aldığımız cicileri, mobilyaları yaptığımız hazırlıkları v.s resimleriyle paylaşalım istiyorum...

Hayırlı topicler olsun :)

hayırlı olsun canımmm

daha bişiciği yok bizim ufaklığın almadık teyzesisırnaşık şey
ama inş güzel paylaşımlarımız olacak yakında. az kaldı cinsiyetlerini öğrenmeye inş:CüvCüv:

topiğimiz hayırlı olsun canım ay ben ilk öğrendiğim zaman almıştım bişeyler yeşil ve sarı renkte aldım yarın resmini koyarım

hayırlı olsun ben de dün yengem doğum yapmıştı onun için bişeyler almaya çıkmıştım dayanamadım aaldım bir iki parça bişey hem kız için hem erkek için olmazsa hamiş çok nasılsa
başkasına hediye ederim almıyıcam dedim dayanamadım aldım ya

hayırlı olsun topicimiz cinsiyetleri belli olsun koyarız artık teyzesi

ya ne kaa acelecisiniz yaaaa!
bizim daha çöpümüz yok, hiç bakmıyom bile bebek şeysilerine :çok üzgünüm:

ılk resmi ben ekliyim

Burdaki tulumdan almıştım.Eşime bebişi söylemek için.Yavru kartalımız var bizim :lepi:

kızlar bunlar çok şeker yaaa benim eşim futboldan nefret edio ama bizde bi mağazada 'ben bir yavru hamsiyim' yazılı trabzonspor tulumu görmüştük de ona bayılmıştık.
ben de hiç bişey almadım bebişime sadece kan testinin sonucunu beklerken, üç çift çorap almıştım. sonuçtan emindim aslında. birini anneme, birini kayınvalideme hediye ettim, müjdeyi verirken. diğer çiftte bende duruyor. bazen çıkarıp çıkarıp bakıyorum, bu kadar minik mi olacak ayakların diye.. ama alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum vallaha..
opuyorumnanaktan

PATİKLERE bakınnn

uuyyy cok şekerrr yahuu

ben daha bişe almadım kıslar beklıcem allah korusun bıse olur dıe 4-5 aylıkken alıcam esyalarını
sımdıden ılk duyanlar bıberon çıngırak emzik ıslak mendıl vb seyler aldılar ama :)

günaydım 2010 anneleri...ben 2009 şubat annelerindenim...bebeğim için almış olduğum bazı eşyaları satmayı düşünüyorum..bunlar arasında hamile iken kullandığım angelsound doppler (bebeğin kalp atışlarını dinliyorsunuz), weewell wma 290 bebek telsizi, tiny love activitot oyun adası, tiny love sunny stroll,erkek bebek için denizci kapı süsü (büyük boy), dönence vb. çok az kullanılmış ürünler var...(zaten bebeğim 8 aylık düşünün yani)...yarı fiyatına vereceğim...isteyen olursa özel mesaj atabilir....

kızlar bu patikleri bende gördüğümde bayılmış ve bu sitede örenler vardı parayla 6 tane değişik model ve renklerde ördürmüştüm (tanesi 10 tlden) ama şuan pişmanım çünkü hiç kullanamadık ayağından çıkıyor kayıyor (yürürken) sadece görüntü yinede siz bilirsiniz ama ben tecrübemi sizinle paylaşmak istedim. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…