2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız

gokkusak cok guzeller canım hele beyaz olana bıttı..allahım saglıkla gıymeyı nasıp etsın..ısmıda cok guzel..

ay buarada unutmadan selmacım senın aldıklarında cok guzel nısan kızımız gule gule gıysın...ah bu ananeler teyzeler olmasa napardık demi.kaydirigubbakcemile5

gokkusak cok guzeller canım hele beyaz olana bıttı..allahım saglıkla gıymeyı nasıp etsın..ısmıda cok guzel..

gökkuşak bebeğinin kıyafetleri mükemmel hele enson daki takım süpermiş güle güle giydir.

çok güzel hepsi selma ve gökkuşak üzerlerindede görürüz inşallah

Gökkuşak canım çok güzeller. Allah güle güle giymeyi nasip etsin

teşekkür ederiz tezeleriiiiii...........sositososito

ay buarada unutmadan selmacım senın aldıklarında cok guzel nısan kızımız gule gule gıysın...ah bu ananeler teyzeler olmasa napardık demi.kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım gökkuşak tatlım güle güle eskitsin ismide çok güzelmiş :nazar:

tebrik çok şeker şey bunlar allah üstüne giydirmeyide nasip etsin,ben alacağımda neyi, nerden ,hangi marka alıcam konusunda bilgim yok..ilk önce tulummmu alınması gerekiyor,kilo ne diyeceğiz kızlar.

gökkuşak ve selma cicileriniz çok güzel..inşallah üzerlerinde de görürüz...iyi günlerde giysinler....

selmacım çok güzel mşaallah.güle güle giysin.nisan çok şanslı teyzeleri daha neler alır onaa

SELMA
harikalar canımm yaa bayıldım özellikle mayo ve kırmızı ayakkabılara bitiimmm
darısı benım oğluşumun başınaaaa
GÖKKUŞAK
göremedim fotolarını:sinifsinif: açılmadı bendee
ama sende ne aldıysan sağlıcakla giydir canım

kızlar bunlar oğluşuma aldığım ufak tefek ciciler

dscn3184q.jpg

Son düzenleme:
X