- 29 Ocak 2009
- 43
- 0
- 40
tebrik ederim canım..Allah güzel bir hamilelik ve doğum nasip etsin..
hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
teşekkür ederim cnm amin allah hepimize nasip etsin inş herşeyin hayırlısı :CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canım..Allah güzel bir hamilelik ve doğum nasip etsin..
hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin..
ben de hemen doktora gitmeyi düşünüyorum..yarın mesela..ama alttan bakar diye de çekiniyorum..
ama gitmek de lazım..normal mi değil mi bakmak lazım...
tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşslm arkadaşlar inş allah nasip ederse bende mayıs annesi olucam 4 yıl bekledim anne olmayı daha yeni test yaptım daha doktora gitmedi eylül 1 yani salı günü doktora gidicem çok heycanlıyım bana şans dileyin inş hepimizin yüzü gülücek hihoyyyt
canim uzun bir alet oluyor ultrason onunla bakiyor alttan canim hic yanmiyor zararida yok kormayaa alltan bakmak nedir tam anlamadım aşağıdan ultrasonla mı elle mi bakılıyor ben bunu demek istemiştim...
sagol canim sende saglicakla alirsin bebegini insallah kucaginatebrik ederim allah tamamına erdirsin inş
amin insallah hadi hayirlisi olsun insallah.herkese merhaba aranıza katılalı 10 gün oldu siteyi daha önceden de takip ediyorum bebek bekleyenlere sağlıklı hamilelikler sağlıklı hayırlı olur bebekleriniz inş. ben de dün regl olmam gerekiyordu ama olmadı kendimce belirti dediğim şeyler var 5. gün de olmazsam test yapıcam ve kısmetse aranıza katılacam ...Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı..
cnm bekletilen idrarla yapılan testler genelde pozitif çıkar. arkadaşımında başıma gelmişti gidip kan testi yaptırmıştı negatifti:kedi: umarım hamilesindir
evet canım hamileymişim değerim; 121,8
bekletilen idrar ne kadar beklerse beklesin her normal kadında varolan BHCG hormonu eser miktarda olduğu için, idrar testinde pozitif sonuç çıkması imkansızdır. arkadaşının testi bozukmuş tatlım hayırlısı olsun hakkında.
kızlar mayıs annesiyim inşallahhhhhhhhhhhhhhh en kısa zamanda tanışalım.a.s.:CüvCüv:
evet canım hamileymişim değerim; 121,8
bekletilen idrar ne kadar beklerse beklesin her normal kadında varolan BHCG hormonu eser miktarda olduğu için, idrar testinde pozitif sonuç çıkması imkansızdır. arkadaşının testi bozukmuş tatlım hayırlısı olsun hakkında.
kızlar mayıs annesiyim inşallahhhhhhhhhhhhhhh en kısa zamanda tanışalım.a.s.:CüvCüv: