2010 Mayıs Anneleri

ben de hemen doktora gitmeyi düşünüyorum..yarın mesela..ama alttan bakar diye de çekiniyorum..
ama gitmek de lazım..normal mi değil mi bakmak lazım...

cnm niye çekiniyosun alttan bakılmasına gayet normal bir durum bu hiç çekinme bence sağlık olarak düşün ki öle yani sadece onu düşün zaten üzerinde örtü oluyor 5dakikalık bir olay bu sadece aleti takarken bi bakıyo okadar anlık bi olay çekinme rahat ol:)

alttan baktırmak kesinlikle tehlikeli bir işlem değil
tehlikeli olsa benim gibi 3 düşük yapmış bir insana 2 kere alttan bakmazdı

CıVCıVıM
öncelikle inş bebeğin bu ay annesine tutunmustur :CüvCüv:
bel ve kasık ağrısı hamileliğin belirtileridir :emir_bebek:
benim adete 13 gün kala bel ağrısından duramıyordum
umarım inş hamişsindir :CüvCüv: :emir_bebek: :emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
feyza
hadi bakalım inş bu ay sende bize katılırsın :emir_bebek: :emir_bebek:
sende hamiş olursun :CüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
slm arkadaşlar inş allah nasip ederse bende mayıs annesi olucam 4 yıl bekledim anne olmayı daha yeni test yaptım daha doktora gitmedi eylül 1 yani salı günü doktora gidicem çok heycanlıyım bana şans dileyin inş hepimizin yüzü gülücek hihoyyyt
tebrik ederim allah tamamına erdirsin inş

selam kızlar çok karışık bir duruma gebeyim. dün akşam beklettiğim idrarımla test yaptım çok nettt ikinci çizgiyi gördüm, bu sabah teyitlemek için prediktörle bir kez daha yaptım sonuç negatif, pozitif çıkan testten 3 tane daha vardı prediktör negatif çıkınca kalan testlerden bi tane daha yaptım gene negatif.
bu akşam gene idrarı beklettim test yaptım belirgin çok net bir ikinci çizgi var???
allak bullak oldum testlerin içinde çok su tüketmek HCG hormonunu seyreltir diyo. ben negatif testlerden önce bayağı bir su içmiştim, ondan mı bilmiyorum? neyse şuan hamile görünüyorum son teste göre, yarın sabah kan testine gidiyorum, bana şans dileyin olur mu? bu arada tüm yeni anne adaylarını tebrik ederim.
:nazar:a.s.:nazar:

herkese merhaba aranıza katılalı 10 gün oldu siteyi daha önceden de takip ediyorum bebek bekleyenlere sağlıklı hamilelikler sağlıklı hayırlı olur bebekleriniz inş. ben de dün regl olmam gerekiyordu ama olmadı kendimce belirti dediğim şeyler var 5. gün de olmazsam test yapıcam ve kısmetse aranıza katılacam ...Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı..

yeni mayıs anneler geliyor yavaş yavaş hayırlı hamilelikler kızlar :)

herkese merhaba aranıza katılalı 10 gün oldu siteyi daha önceden de takip ediyorum bebek bekleyenlere sağlıklı hamilelikler sağlıklı hayırlı olur bebekleriniz inş. ben de dün regl olmam gerekiyordu ama olmadı kendimce belirti dediğim şeyler var 5. gün de olmazsam test yapıcam ve kısmetse aranıza katılacam ...Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı..
amin insallah hadi hayirlisi olsun insallah.

bakalım bu 2.mayıs beklentisi olacak benim için :KK43: umarım tüm dileyenler en kısa sürede bebeklerine kavusur.

a.s.herkese günaydınnn...İyi haftalarrr...
tüm bebek bekleyenlere müjdeli haberle almalarını:Saruboceq:
hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarıma da sağlıklı hamilelikler geçirmelerini diliyorummmm:nazar:

cnm bekletilen idrarla yapılan testler genelde pozitif çıkar. arkadaşımında başıma gelmişti gidip kan testi yaptırmıştı negatifti:kedi: umarım hamilesindir

evet canım hamileymişim değerim; 121,8
bekletilen idrar ne kadar beklerse beklesin her normal kadında varolan BHCG hormonu eser miktarda olduğu için, idrar testinde pozitif sonuç çıkması imkansızdır. arkadaşının testi bozukmuş tatlım hayırlısı olsun hakkında.
kızlar mayıs annesiyim inşallahhhhhhhhhhhhhhh en kısa zamanda tanışalım.
a.s.:CüvCüv::nazar:

bekletilen idrar ne kadar beklerse beklesin her normal kadında varolan BHCG hormonu eser miktarda olduğu için, idrar testinde pozitif sonuç çıkması imkansızdır. arkadaşının testi bozukmuş tatlım hayırlısı olsun hakkında.

canım tebrik ederim..a.s. Allah sağlıklı bi şeklide kucağına almayı nasip etsin..

Canım yaaa senin 2010 nisan annelerinden hatırlıyorum ..Hani bir liste yapmıştık 2010 nisanda hamile olmak isteyenler diye...Canım benda 2010 nisan annesi olamadım...Bu ay için bekliyorum işte....Çoooooook sevindim...demekki kısmet mayısaymış canım....Hamilelerin duası kabul olurmuş , benim için dua et lüüüütfeeennn....

X