2010 Mayıs Anneleri

ben hiç tahlil yaptırmadım. doktorum da istemedi. heralde bu gidişimde ister. sadece beslenme programı verdi. ve bisürü şeyi yasakladı. dimples erkek mi hissediyorsun.? 5aylık 6aylık ve 8aylık arkadaşlarım var. hepsi de şunu söylüyo aklından geçen doğru çıkıyomuş. yani annenin hisleri tahmini hep tutarmış. beni sıkıştırıyolar ne hissediyosun diye ama ben net değilim. sağlıklı olsun farketmez diyorum

slm kızlar ooooo cınsıyete bıle gecmıssınız.daha cok erken deılmı ya.allah hepımızın gonlune gore verır ınsallah.bızde esımle kız ıstıyoruz.cın takvımındede kız gorunuyo gercı ınanmıyorum ona .bakalım kacımızın kızı kacımız oglu olacak

elvoscan bende duydum onu aklından geçen oluyormuş annenin hissettiği diye hyırlısı tabi. bende kız istiyorum aslında ama içimden erkek miş gibi gelio öyle hissediyorum yani.

ben daha keseyı bıle gormedım cok merask edıyorum ya dr gorunmez dedı bakmadı.2 hafta sonra gıdıcem kalp atısınıda duyarız dımı

rüyalar önemli bence. biz hamile olduğumuzu öğrenmeden, ağustos ayı içerisinde herkes nezaman bebek hamilemisin vb. sorular sormuştu. hadi artık yeter keyif yaptığınız diyorlardı. eşimin abisi de rüyasında eşimin küçüklüğünü görmüş bize anlatmıştı. annemin kahve falında çıkmış ve mavili şeyler örmeye başlamış bile. :)

ben daha keseyı bıle gormedım cok merask edıyorum ya dr gorunmez dedı bakmadı.2 hafta sonra gıdıcem kalp atısınıda duyarız dımı

duyarsınız cnm merak etme çok takma sakın kafana benim doktorum öyle dedi hamileliğini çok fazla kafanda tutma dedi 2 hafta sonra herşeyi görüp duyunca mutluluktan uçarsın:)

merhaba arkadaşlar...

kalp atışını duyduktan sonra doktora bidaha ne zaman gidiliyor ?

duyarsınız cnm merak etme çok takma sakın kafana benim doktorum öyle dedi hamileliğini çok fazla kafanda tutma dedi 2 hafta sonra herşeyi görüp duyunca mutluluktan uçarsın:)

ınsallah canım ya nasıl heyecanlıyız esımle.

Ooo kızlar çok hızlısınız yaa:)) Kaç sayfa geçmiş ben bakmayalı:))
Ben dün akşam hemen doktora gittim daha çok küçük ultrasonda gözükmez dedi. Bebeğin ana rahmine yerleştiği günden sayarsak 2 haftalık ama SAT'a göre 4 haftalık dedi:))
Bir de her 3 gebeden biri düşük yaşar bu çok normal buna da her zaman hazırlıklı ol dedi. Çok tatlı bir kadın... Bayramdan sonra gideceğim ve ultrasona gireceğim...

Bu arada kızlar benim kasıklarım hafif hafif ağrıyo bu sizlerde de oldu mu??
Dün doktor düşük deyince korktum hemen:KK43:( Acaba ondan mı ağrıyor. Bu konuda bilgisi olan varsa yazsın nolur...

Dimpless canım benim de listedeki eksiklerimi tamamlar mısın?:)) Keseyide inşallah bayramdan sonra yazarız:))
SAT : 20.08.2009
T.doğum tarihi : 27.05.2009
Hamiş kaldığı kilo 56 ya da 57:)) Bu akşam evde tartılıyım yarın kesin olanı yazarım:))

slm kızlar ooooo cınsıyete bıle gecmıssınız.daha cok erken deılmı ya.allah hepımızın gonlune gore verır ınsallah.bızde esımle kız ıstıyoruz.cın takvımındede kız gorunuyo gercı ınanmıyorum ona .bakalım kacımızın kızı kacımız oglu olacak

Canım benimde çin takvimine göre kız:)) Bu çin takvimi %90 doğru çıkıyo diyolar. Sizce doğru mudur??:içelim:

Canım benimde çin takvimine göre kız:)) Bu çin takvimi %90 doğru çıkıyo diyolar. Sizce doğru mudur??:içelim:

ya aslında benımde cevremde hep dogru cıkıyo 1 kısı yalnız yanlıs cıktı.bılmıyorum ama tesaduf gıbı gelıyo bana .ınsallah dogrudurda kızım olur:)

allah razı olsun duaların için aranıza katılmayı çok istiyorum kasıklarımdaki şişkinlik hala var ama akıntım akşam ve sabah olmuyor öğle saatlerinde yoğunlaşıyor çok ilginç ama sanki ümidim azalıyor yavaş yavaş bu ay için adet olacakmışım gibi geliyor gerçi benim adetlerim hiç mi hiç belirti vermez 2 ay geçer olmaz ben artık olsam iyi ollur derim ve ilaç kullanırım ve bakarım aniden olur hissetmeden yani ama bu ay yumurtlama günümden beri kasıklarım şiş ve ağrılı hayırlısı şurada arefe gününe ne kaldı hatta bakarsın kan tahlili yaptırırım yarın filan

inş en kısa zamanda melegine kavuşursun kendini fazla dinlememeye calış benim bu ay hiç bir hamilelik belirtisi yoktu ben ölesine her ay oldugu gibi gene test yaptım bakmadım bile testte sonra cift cizgiyi görünce test yanlış galiba diye birtane daha yaptım oda pozitif cıktı ben hala inanmıyorum gidip kan testi yaptırdım bugün inş kalp atışlarınıda görürüm 1,30 randevum var dua edin öpüyorum hepinizi

X