2010 Mayıs Anneleri

geçmiş olsuncanım dikkat et dr. dediğini yap kıpırdamadan yat.biran evvel sağlığınıza kavuşursunuz inşallah...

büşra gecmiş olsun canım dikkat et kendine yat dinlen fazla ayakta kalmamaya calış

büşracım geçmiş olsunnn cnm :teselli:

çok saolun kızlar zaten mümkün olduğunca yatıyorum
Arada kalkıp evi toparlıyorum bulaşık yemek falan sonra geri yatıyorum.
İnşallah bu günleride atlatırım
Allahım hepimizin bebekelrini korusun

cnm bukadar üzülme allahın gücüne gider. bu ay olmazsa öbür ay kısmet.ne yazıldıysa ondan öte bişey yok:Saruboceq:

evet çok haklısın çok çok haklısın bana ne oluyor 3 senedir olmasını istedim ama hiç kaptırmadım kendimi beklediğim ve olmadığı zamanlarda çok üzülmedim ama sanırım bu ay ilk defa yumurtladım ya o yüzden ümidim büyük birde allahtan ümidim büyük çok dua ettim şükürler olsun ki nu güne kadar ne istedimse beni eli boş çevirmedi o kadar büyükki rabbim öyle kanıtlıyorki varlığını her seferinde haşa inanmamak mümkün değil

evet çok haklısın çok çok haklısın bana ne oluyor 3 senedir olmasını istedim ama hiç kaptırmadım kendimi beklediğim ve olmadığı zamanlarda çok üzülmedim ama sanırım bu ay ilk defa yumurtladım ya o yüzden ümidim büyük birde allahtan ümidim büyük çok dua ettim şükürler olsun ki nu güne kadar ne istedimse beni eli boş çevirmedi o kadar büyükki rabbim öyle kanıtlıyorki varlığını her seferinde haşa inanmamak mümkün değil

Canım inşallah bu seferde rabbim dualarını kabul eder
Sende aramıza katılırsın ne zaman adet tarihin ?

çok saolun kızlar zaten mümkün olduğunca yatıyorum
Arada kalkıp evi toparlıyorum bulaşık yemek falan sonra geri yatıyorum.
İnşallah bu günleride atlatırım
Allahım hepimizin bebekelrini korusun

bunları da yapma sana biri yardımcı olsun o minik mercimek çok değerli bu arada ya musavir ya bari ya halik bunlarıda çek bunların anlamı şöyle
Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden
Hâlik : Yaratıcı
Musavvir : Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

ben esmaül hüsnadan bildiğim hepsini hergün tesbih çekiyorum sabah işe giderken arabada ve gece yatarken ve senin içinde dua ederim bu arada birde ya şafi çek şifa veren anlamında allahım şafi adı hürmetine şifanı versin ikinizide korusun el muheymin adıyla mmuamele etsin ya mucib allahım dualarımızı kabul et

inşallah umutların gerçekleşir cnm:Saruboceq:

allah razı olsun allah sizi korusun allah güzel neşeli geçen sağlıklı hamilelik nasip etsin bişi sosucam canım sen kolay mı hamile kaldın merak ettimde hani istediğin an da oldumu hani genelde sorun olanlarda var ya sitede benim gib i

bunları da yapma sana biri yardımcı olsun o minik mercimek çok değerli bu arada ya musavir ya bari ya halik bunlarıda çek bunların anlamı şöyle
Bâri : Yaratan, kusursuzca var eden
Hâlik : Yaratıcı
Musavvir : Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren

Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Hâlik" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder."

ben esmaül hüsnadan bildiğim hepsini hergün tesbih çekiyorum sabah işe giderken arabada ve gece yatarken ve senin içinde dua ederim bu arada birde ya şafi çek şifa veren anlamında allahım şafi adı hürmetine şifanı versin ikinizide korusun el muheymin adıyla mmuamele etsin ya mucib allahım dualarımızı kabul et

Çok saol canım bu duları öğrettiğin için çok teşşekkür ederim. a.s.
Bende senin içinde dua ederim

İyi geceler kızlar nasılsınız
Cuma günü doktor kontrolüm vardı keseyi gördük
Ama benim kanamam başladı yine doktorum yat evde dedi
Düşük riskin var dedi:gitme:

canım geçmiş olsun Rabbim bir an önce şifanı verir inş :Saruboceq:

inşallah cnm sende duy yarın daha bir anne ol opuyorumnanaktan:Saruboceq:

yaa ben hiç anne gibi hissetmiyorum kendimi, bi his yok içimde, bi tek ben mi böleyim acaba akannehir

Çok saol canım bu duları öğrettiğin için çok teşşekkür ederim. a.s.
Bende senin içinde dua ederim

hele bi sen iyileş bebişin iyice tutunsun ondan sonra canım şimdi önemli olan sensin büşra sanırım adın adını söyleyerek dua edicem san acanım allahım kabul etsin inan duaların mucizesi çok büyük ben yaşayan biriyim bir çok şey için ettiğim dualar tesbihler kabul oldu inanıyorum bebişin çok iyi olacak sağlıklı doğacak

canım geçmiş olsun Rabbim bir an önce şifanı verir inş :Saruboceq:

yaa ben hiç anne gibi hissetmiyorum kendimi, bi his yok içimde, bi tek ben mi böleyim acaba akannehir

bence hissedememenin sebebi henüz inananamaman bende inanamazdım heralde doğurana kadar doğursam bile bu benimmi diye sorardım kendime afallardım heralde rabbim hayırlısını versin

ben çalışıyorum nerde yaptıracağım testi üstelik işe eşim ben abisi ve yeğeni aynı arabada gidiyoruz beni beklemezlerki bu arda iyice uykum kaçtı benim yerime yarın işe gitmek isteyen varmı vuslat sen gidermisin canım :)

hele bi sen iyileş bebişin iyice tutunsun ondan sonra canım şimdi önemli olan sensin büşra sanırım adın adını söyleyerek dua edicem san acanım allahım kabul etsin inan duaların mucizesi çok büyük ben yaşayan biriyim bir çok şey için ettiğim dualar tesbihler kabul oldu inanıyorum bebişin çok iyi olacak sağlıklı doğacak

Çok saol canım ya bende dualara ve rabbimin gücüne fazlasıyla inanıyorum
İnşallah bu sefer dualarımızı kabul edecek
bu arada evet adım büşra canım sen de söylersen adını bende sana adınla dua ederim

arkadaşım banamı sordun ?eger bana sordunsa evet bende hamişlerdenim

evet canım sana sordum bu arada yaşlarınızı bilmiyorum herkese canım diyorum benden byükseniz kusura bakmayın 26 yaşındayım bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıklı doğsun uzun ömürlü olsun 41 kere maaşallah :nazar::nazar:

Çok saol canım ya bende dualara ve rabbimin gücüne fazlasıyla inanıyorum
İnşallah bu sefer dualarımızı kabul edecek
bu arada evet adım büşra canım sen de söylersen adını bende sana adınla dua ederim

ismim aynur canım ama çok samimi söylüyorum canım sen beni düşünme en azından şimdilik iyi ol sonra edersin bana dua canım benim allah razı olsun şu an sen hamilesin ve bebeğinin sana tutunması lazım bu önemli ben bu ay olmadı öbür ay hep olma ihtimali var ama sen hamile kalmışsın ve şu ara dikkat etmen lazım bu yüzden hiç bir şey düşünmeden stres yapmadan dua ederek ümit ederek bekle tekrar sağol

X