gerçektende ilginç neden böyle davrandı acaba aslında böyle dr. ları şikayet ediceksin alacaklar görevden.
gerçektende ilginç neden böyle davrandı acaba aslında böyle dr. ları şikayet ediceksin alacaklar görevden.
KIZLAR BEN KIZIM OLURSA EĞER ALYA İSMİNİ DÜŞÜNÜYORUM OĞLUM OLURSA EŞİM KAYRA DİYOR tabi bunun yanında nisa ismide çok hoşuma gidiyor
kızlarr doktordan geldim bugün kontrol vardı. 8.3 mm olmuşşşş benim miniğimmopuyorumnanaktan.herşey normalmiş. dün başka doktora gitmiştim 7.6 mm di. ama kızlar ben doktorumu değiştireceğim galiba memnunum ama acıbadem hast doğum fiyatları çok çok yüksek 8 bin kadarlmaz:
kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim, net kesildi ancak cevaplayabiliyorum.
ben ilk kez doktora hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gittim hatta tam adet günümdü, doktorum prof. ooo daha çok minik erken gelmişsin dedi şimdi baksak da bişey göremeyiz, boşuna kurcalamayalım seni dedi. tansiyonumu kilomu ölçtürdü. soru cevap şeklinde geçti ilk randevu notlar aldı. 15 gün sonra gelin bakalım dedi. şimdi o ikinci randevum yarına. 6+5 olduk bugün. bende çok merak ettim herşey yolunda mı diye ama doktorum çok bulantı kusma kanama olursa erken gel dedi, öyle birşey olmadığı için sakince bekledim 15 gün panik yapmadan.
bu arada vajinal ultrasonun bebeğe ve anneye hiçbir zararı yoktur, öyle olsaydı doktorlar cinsel ilişkiye izin vermezlerdi. doktorunuz vajinal ultrason isterse direnmeyin. hem gebe kalır kalmaz bazı testlerle birlikte pap-smear alıyor doktorlar, o da vajinadan alınıyor. ben mesela yarın gittiğimde büyük ihtimal doktorum rahmime, yumurtalıklarıma, rahim ağzına bakıcak smear de alıcak, bakmazsa içerde hastalık mı var temiz mi nerden bilecek. hoş ben daha önce başka doktora tüm kontrollerimi yaptırmıştım temizdi hepsi ama yeni doktorum bunları isterse kabul edicem tabiiki kızlar. bence doktora güvenmek şart yoksa kafadan hurafeler eksik olmaz.:lepi::lepi:
kızlarr doktordan geldim bugün kontrol vardı. 8.3 mm olmuşşşş benim miniğimmopuyorumnanaktan.herşey normalmiş. dün başka doktora gitmiştim 7.6 mm di. ama kızlar ben doktorumu değiştireceğim galiba memnunum ama acıbadem hast doğum fiyatları çok çok yüksek 8 bin kadarlmaz:
canım hoşgeldin. gözün aydın senin bebiş hergün boy atıyor maşallah canımm vereliniortakkızlarr doktordan geldim bugün kontrol vardı. 8.3 mm olmuşşşş benim miniğimmopuyorumnanaktan.herşey normalmiş. dün başka doktora gitmiştim 7.6 mm di. ama kızlar ben doktorumu değiştireceğim galiba memnunum ama acıbadem hast doğum fiyatları çok çok yüksek 8 bin kadarlmaz:
Dimples doğum normalse ebeler giriyo zaten doğuma dr girmiyo. 8 bin çok gereksiz bence.Ben Konak Hastanesine gidiyorum.Özel.Ama doğumu devlette yapabilirim.Büyükler boğulursan büyük denizde boğul diyolar.Devlet hastaneleri daha techizatlı oluyo diye.
çok sevindim senin adına inş. böyle devam eder.sana yakınmı bilmiyorum ama ben kolan hastanesine gidiyorum beylikdüzünde büyükçekmecede ve bağcılarda da var, hastane çok güzel mayene ücreti 12 tl doğum 400-600 tl arası sadece tahliller pahalı.
evet canım devlet hastaneleri herzaman özelden iyi oluyomuşbu doğum konusunda öyle duymuştum
uygunmuş orası baya canım:lepi:
evet canım bayağı uygun ama onlarda tahlillerden çıkartıyolar acısını zaten:jeyyar: doktorumuda yine burda araştırdım yani bu sitede kadın için herkes iyi şeyler yazmıştı o yüzden ona gittim randevumda güzel geçti tek sıkıntım benim eşim biraz pipiriklidir o tahlilleri doktorun para için verdiğinin düşünürse bitti bi daha mümkün değil gidemeyiz o doktora.
fındıkzade bana uzak sağol canım.