2010 Mayıs Anneleri

Tuba dr mu verdi folik asit? Gitmeden kendin almamışsındır herhalde
Nidah artık alttan bakmaz herhalde senin.İlk muayenede ve son 10 günde alttan bakıyolarmış.Aklınızda olsun o son 10 günde keseyi patlatabiliyolarmış sezeryana almak için.Suyun yavaş yavaş sızdığından da çocuk susuz kaldı diye sezeryan yaptırıyolarmış.Dr da güvenemiyo insan. Paracı çoğu

hadi ya büyük eltimin ikinci çocuğu öyle olmuştu şimdi ben de o doktora gitcektim tırstım şimdi

canım yanlışanladın herhalde ben kendim için dedim o lafı çok düşünüyorum şöylemi böylemi hep bu site yüzünden ne kadar bilirsen o kadar aklına takılıyo

evet tatlım ben sandım bize bozuldunsüprizzzzz

mesela ben doktor tahlil falan istemeseydi öğrenemicektim idrar yolu enfek. olmuşum ilaç vercek heralde doktor:umursamaz:

Allah hepimizin bebişlerini korusun sağ salim kucağımıza alalım inş:emir_bebek:

ben ilk doktora gittiğimde 5 haftalıktı keseyi gördü bu sefer tutturdu altdan bakıcam kalp atışını duyucam diye bende altdan bakmanın çocuğu düşürmeye sebep olabileceğini duymuştum istemedim kadına müsait değilim ben müsaitim sen niye değilsin diye bayağı zorladı baktırmayınca da suratı asıldı kadın yüzüme bakmadı sonra ben de bi daha ona gitmedim.

evet tatlım ben sandım bize bozuldunsüprizzzzz

mesela ben doktor tahlil falan istemeseydi öğrenemicektim idrar yolu enfek. olmuşum ilaç vercek heralde doktor:umursamaz:

Allah hepimizin bebişlerini korusun sağ salim kucağımıza alalım inş:emir_bebek:

yok tatlım size niye bozulayım canım sıkılıyo işte bunları düşününce ondan, alırız canım bebeklerimzi kucağımıza takmayın hiçbişeyi sorun çıkmaz

Kızlar ya daha çok erken ama ben hiçbi ismi beğenmiyorum.Sizin var mı aklınızda isim?

ben Emir diye düşünmüştüm erkek olursa. ama bizim kociş Abdulhamit olsun diyo o padişahı çok seviyomuş da:roflol:

kız olursa bulamadım henüzsırnaşık şey

ben ilk doktora gittiğimde 5 haftalıktı keseyi gördü bu sefer tutturdu altdan bakıcam kalp atışını duyucam diye bende altdan bakmanın çocuğu düşürmeye sebep olabileceğini duymuştum istemedim kadına müsait değilim ben müsaitim sen niye değilsin diye bayağı zorladı baktırmayınca da suratı asıldı kadın yüzüme bakmadı sonra ben de bi daha ona gitmedim.

anlayışsızmış doktor

o ne yaa gıcık oldum şimdi kadına:mymeka:

iyi yapmışsın şekerimbuyrunnnnnnnnn

KIZLAR BEN KIZIM OLURSA EĞER ALYA ıSMıNı DÜŞÜNÜYORUM OĞLUM OLURSA EŞıM KAYRA DıYOR tabi bunun yanında nisa ismide çok hoşuma gidiyor

Şule niye okadar ısrar etmiş ki?Komik hakikaten kafamçokkarıştı illa ki bakıcak

ya sorma çatlak kadın:mymeka: 5 haftalıkken kalp atışımı olur bide yani?
ben altdan baktırmayınca kadın yüzüme bakmadı suratı asıldı ,sonra ayağa kalkıp kasıklarımı elimle göstererek diyorumki buralarım çok ağrıyo ne yapabilirim diye çatlak bakmadan düşük tehliken olabilir dedi.sonra ben cerrahpaşaya gönderdi var ya aklıma geldikçe kadına sinir oluyorum nasıl korkutmuştu bizi:kızgın:

ya sorma çatlak kadın:mymeka: 5 haftalıkken kalp atışımı olur bide yani?
ben altdan baktırmayınca kadın yüzüme bakmadı suratı asıldı ,sonra ayağa kalkıp kasıklarımı elimle göstererek diyorumki buralarım çok ağrıyo ne yapabilirim diye çatlak bakmadan düşük tehliken olabilir dedi.sonra ben cerrahpaşaya gönderdi var ya aklıma geldikçe kadına sinir oluyorum nasıl korkutmuştu bizi:kızgın:
gerçektende ilginç neden böyle davrandı acaba aslında böyle dr. ları şikayet ediceksin alacaklar görevden.

X