2010 Mayıs Anneleri

hayırlı olsunnn ne güzell ne bambaşka bi duygudurr bende dinlemek istiyorummmkaydirigubbakcemile2

canım mide bulantısı bende de ağı rbasıyo ama atıştırınca bişiler azalıyo. aç kalmamaya çalış dicem ama? nete girersin yaa daha birbirimizden çook şey örencezzsositososito

inşallah sende duyarsın canım. Bu güne kadar mide bulantısını yiyerek bastırıyordum ama bu gün felaketim. Sanki beynim dönüyo nasıl anlatayım lunaparkta gondola binmişim gibi çok fena çook...

kızlar eşim msj attı şimdi eğer erkek olursa abrek koyacakmış ismini bende ne o die kızınca herkez kendi cinslerine karışsın lütfen dedi. 9 ay boyunca daha ne isimler duyucam acabaa
kafamçokkarıştı

doğuma gelcek mi daha tam konuşmadık.. inş gelir.. hayırlısı bakalımfisfisfis

inş. gelir çünkü 9 ay boyunca o ilgileniyo seninle sen ve bebeği iyice tanıyo artık o yüzden doğuma kadar olan sürede gittiğin doktora doğumunu yaptırmak önemli bence:hulya:

kızlar eşim msj attı şimdi eğer erkek olursa abrek koyacakmış ismini bende ne o die kızınca herkez kendi cinslerine karışsın lütfen dedi. 9 ay boyunca daha ne isimler duyucam acabaa
kafamçokkarıştı

abrek ne canım ya:roflol: kocişlere kalsa işimiz iş valla:roflol:

inş. gelir çünkü 9 ay boyunca o ilgileniyo seninle sen ve bebeği iyice tanıyo artık o yüzden doğuma kadar olan sürede gittiğin doktora doğumunu yaptırmak önemli bence:hulya:

doğru diyosun tatlımsengözlerimebaksanab

kafamçokkarıştı

ayberk güzel isimmiş yasositososito
biz hamile olduğumu öğrendiğim gün isim yüzünden kavga etmiştik ama biz kız isimleri yüzünden kavga ediyoruzCADIARZU

daha şimdiden bi zararı olmaz diye biliyorum daha ilerki aylarda zaralı diye biliyorum oda bebeğe değil.

ayberk güzel isimmiş yasositososito
biz hamile olduğumu öğrendiğim gün isim yüzünden kavga etmiştik ama biz kız isimleri yüzünden kavga ediyoruzCADIARZU

ayberk mii "aberk" die okuyunca bende bu ne diorumkaydirigubbakcemile3 ayberk fena deil baksengözlerimebaksanab

Kızlar topuklu ayakkabı giyiyor musunuz.Bana giyme diyorlar ama zararı var mıdır ki

ben yüksek topuk giymiyorum ama hafif topuktan zarar gelmez heralde.:1ninca:

ayaklarımızı sıcak tutmamız çok önemli. ben izmirdeyim. hava güzel ama çorapla birlikte ayakkabı giyorum. yoksa karnım gaz oluyo ve şişiyo buda rahatsızlık veriyor.

selam kızlar ne çok yazmışınız valla 2 güzde 20 sayfa yapmışınız yetişemiyorum sizin hızınıza:) galiba isimlerden konuşuyonuz kız ismi düşünen varmı aranızda biz ada yada defne düşünüyoz

nuremcim tebriklerrrrr opuyorumnanaktan
kızlar ayberk değil ABREK = DıRENıŞÇı SAVAŞÇI DEMEKMıŞ :)

mesai bitiyor ben çıkıyorum kızlarr Allah a emanetsiniz bebişlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…