canım birde erkeklerde kendileri taşıyamadıkları için içlerinde de tutamıyorlar herhaldeya ben 3 hafta 5 günlükken öğrendim o zaman söyledi düşün artık adamların çenesi çok gevşek :roflol:
kocan sana bırakıyorsa hemen gidin bence de hem gerçekten Allah korusun boş gebelikte olabilir...:sinifsinif:
5 Haftalıktı gittiğimizde.3 hafta sonra gel garanti olsun, kalbini dinleyelim dedi.2 haftamız kaldı.Tahlilleri de o gün vermişti.Temiz çıktı :Saruboceq:
canım bende ilk rand. alttan baktı dr. ama zaten karından belli olmuyor die biliyorum. üstelik benim dr. um istersen dedi bana bıraktıkızlar bu arada bişey sorucam ilk randevuznuzda hiç doktorunuz altdan mayene etmem gerek diyen oldumu?
kızlar bu arada bişey sorucam ilk randevuznuzda hiç doktorunuz altdan mayene etmem gerek diyen oldumu?
iiyide o zamn ki teknoloji o kadarmış . şimdi imkanlar var olanaklar var. ya kızlar birazda insanlarda biz görmedik onşarda görmesin anlayışı var sanırım. sanki kendileri çok zor bir olay başarmışlar gibi dr. gidiyoruz zırp pırt die eleştren büyüklerimiz bile var ama bu dönemler hassas dönemler olduğu için sinir yapmıycaz üzülmiycez. birbirimize anlatıp paylaşıp rahatlıyacaz vereliniortak
kızlar bu arada bişey sorucam ilk randevuznuzda hiç doktorunuz altdan mayene etmem gerek diyen oldumu?
ya varya bu site insanı paranoyak yapıyo boş gebelik falan çok duyuyoruz bu siteye girmesem aklımın ucundan geçmezdi valla şimdi hep bi endişe hiç bişeye sevinemiyoruz bakıyoruz biri topik açmış 6 aylık kızımın kalbi durdu öldü gelde hamile olduğuna sevin yarın ne olcağını bilemiyoruz
hmm ben bu hafta gidicem görürmüyüm acaba :1rolleyes:
Tubacım bence de git gör bebişini.Hem dr ilaç veriyo.Folik asit falan.Onlara başlarsın vakit geçirmeden.Hem de heyecanlanıyo insan
Benim üstten bakalım göremezsek vajinal ultrasonla bakarız dedi.Bence de mantıklısı o sengözlerimebaksanab
hehe senin k. validen biraz kıskanç o zaman ilgi azaldımı üstünden başlıo deseneegeçen yıl eltim sezaryan oldu bebek dönmemiş zaten çok sorunlu bi gebelikti neyse, kayınvalidem ona bile inanmadı keyiften sezarya oldu diye düşündü yok bebek zaten son ana kadar dönmezmiş falan filan doktordan iyi biliyo valla
olmadıı.. aman Allah korusun istemem öle inş yapmaz:umursamaz:
paranoyak mı olunuyo bilmem ama bence tedbirini erken alman için gitmende fayda var. biz de nacizane tavsiyede bulunuyoruz sana arkdaşım:CüvCüv:
folik asit fln da doğru başlamak gerekiyo bir an evvel. hatta planlı olanlar 2 ay evvelden veriyolar bu takviyeyi.
ya varya bu site insanı paranoyak yapıyo boş gebelik falan çok duyuyoruz bu siteye girmesem aklımın ucundan geçmezdi valla şimdi hep bi endişe hiç bişeye sevinemiyoruz bakıyoruz biri topik açmış 6 aylık kızımın kalbi durdu öldü gelde hamile olduğuna sevin yarın ne olcağını bilemiyoruz
hehe senin k. validen biraz kıskanç o zaman ilgi azaldımı üstünden başlıo desenee
ya çok üzülürüm öyle düşünme kendimi suçlu hissederim şimdi:çok üzgünüm:
ama yani ben git bi an önce diye dedim ayrıca herşey her an hepimizin başına gelebilir.
biz herşeyin hayırlısını isteyelim ve kendimize iyi bakalım ki bebeğimizde iyi olsun gerisi nasip işi inan..eğer aklına kötü bişey soktuysam özür dilerim niyetim seni endişelendirmek değildi.:sm_confused:
Tuba dr mu verdi folik asit? Gitmeden kendin almamışsındır herhalde
Nidah artık alttan bakmaz herhalde senin.İlk muayenede ve son 10 günde alttan bakıyolarmış.Aklınızda olsun o son 10 günde keseyi patlatabiliyolarmış sezeryana almak için.Suyun yavaş yavaş sızdığından da çocuk susuz kaldı diye sezeryan yaptırıyolarmış.Dr da güvenemiyo insan. Paracı çoğu