tatlım bulantıyı kesen çok önemli bir besin de zencefildir tatlım. zencefil, bal karışımı hazırlayıp, miden bulandıkça bir lokma ağzına atabilirsin, bıçak gibi keser. cennet meyvalarındandır. ya da tuzlu kraker yiyip kilo alma sakın, tuz mideyi bastırır ama katkı maddeli krakerlerin ne sana ne bebeğine bir yararı olmaz. bence en uygunu leblebidir arkadaşlar. bulantı için birebir. sarı leblebi hani meşhur çorumun leblebisi. mutlaka deneyin.
kızlar birde bir sorum olacak ben gün itibariyle tam 6 hafta 5 günlük hamileyim. yarın ilk muayenemizi olcaz, kalp atışlarını duymayı hayal ediyorum inşallah. daha önce ultrason muayenesi olanlar yardımcı olun lütfen. burda bişey okudum ultrasonda bebeğin görünmesi için idrara sıkışık olmak gerekiyormuş. bu doğru mu? şimdi ben su mu içicem orda yaaaa bunu hiç duymamıştım cidden?:uhm:
:CüvCüv: size tavsiyem kk doğum anılarını okumayın
nidah cım se ilk gittiginde mi verdi bu kadar tahlili benim dr. um sadece idrarla kan verdi az mı acaba diğerlleri gerekli mi ki
nasıl bekeldin bu kadar canım ya bencede git hemen
kızlar hepinizin şimdiden ramazan bayramı kutlu olsun inşallah seneye bebişlerimizle geçiririz bayramı
eşimle ailemin yanına nevşehir e gidiyoruz orada giremeyebilirim
sağlıkla kalın kendinize iyi bakın
niyekine
daha dün kayınvalidem eşime gitmeyin doktora bayramdan sonra giersiniz demiş
yaa olur mu canım yaaa bence git sen bu senin bir parçan hem. bana doktorum dediki kimseye bişey söyleme hamileliğinle ilgili çünkü hassas dönemler geçireceksin , herkez bi şekilde olumlu olumsuz karışacak . o yüzden kimseyi özellikle de koca karı hurafelerini hiç dileme demişti kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile3 der tabi:))
banada öğrendiğimde gitme biraz daha büyüsün demişlerdi.ama bi an önce git belki boş gebeliktir gidip öğrenenlim hemben hevesleniyorum falan diye kandır kocanı bence:hulya:
kızlar hepinizin şimdiden ramazan bayramı kutlu olsun inşallah seneye bebişlerimizle geçiririz bayramı
eşimle ailemin yanına nevşehir e gidiyoruz orada giremeyebilirim
sağlıkla kalın kendinize iyi bakın
gerçi benim eşimde söyledi ama kaydirigubbakcemile3valla eşim söyledi napayım neyse eşim sen istersen cuma gidelim dedi bana bırakıyo yani gitcez cuma günü
eşimin bişey dediği yok yazık o bana bırakıyo ama insanlar karışıyo işte çocuklarını evde doğurmuş doktor yüzü görmemiş kadın benim doktora gitmemle ilgili yorum yapıyo
canım senin 2. kontrol nezamann
bi de tahlil yaptırdınız mı hepinizz? doktorun istediklerini??
gerçi benim eşimde söyledi ama kaydirigubbakcemile3