2010 Mayıs Anneleri

sağol canım zencefilide hiç sevmem ama iyi geliyorda yerim artık ne yapayım çok bulanıyor çünkü kafamçokkarıştı

kızlar hepinizin şimdiden ramazan bayramı kutlu olsun inşallah seneye bebişlerimizle geçiririz bayramı
eşimle ailemin yanına nevşehir e gidiyoruz orada giremeyebilirim
sağlıkla kalın kendinize iyi bakın

nidah cım se ilk gittiginde mi verdi bu kadar tahlili benim dr. um sadece idrarla kan verdi az mı acaba diğerlleri gerekli mi ki

canım benimdi o tahliller ama benim yazım nidanın iletisinde gözükmüş.neyse ben 3 tüp kan verdim bide tam idrar tahlili.ama gereksiz yani çünkü benim iki görümcem biri 1 yaşında çocuğu diğeri önümüzdeki ay doğuruyo onlara vermemiş doktorları öle tahlil.tahliller çok para tutuyo diye düşşündüm ben açıkcası:sm_confused:

kızlar hepinizin şimdiden ramazan bayramı kutlu olsun inşallah seneye bebişlerimizle geçiririz bayramı

seninde canım şimdiden bayramın mübarek olsun...
hayırlı yolculuklar:teytey:

yaa olur mu canım yaaa bence git sen bu senin bir parçan hem. bana doktorum dediki kimseye bişey söyleme hamileliğinle ilgili çünkü hassas dönemler geçireceksin , herkez bi şekilde olumlu olumsuz karışacak . o yüzden kimseyi özellikle de koca karı hurafelerini hiç dileme demişti kaydirigubbakcemile2

daha dün kayınvalidem eşime gitmeyin doktora bayramdan sonra giersiniz demiş

kaydirigubbakcemile3 der tabi:))
banada öğrendiğimde gitme biraz daha büyüsün demişlerdi.ama bi an önce git belki boş gebeliktir gidip öğrenenlim hemben hevesleniyorum falan diye kandır kocanı bence:hulya:

valla eşim söyledi napayım neyse eşim sen istersen cuma gidelim dedi bana bırakıyo yani gitcez cuma günü

kaydirigubbakcemile3 der tabi:))
banada öğrendiğimde gitme biraz daha büyüsün demişlerdi.ama bi an önce git belki boş gebeliktir gidip öğrenenlim hemben hevesleniyorum falan diye kandır kocanı bence:hulya:

eşimin bişey dediği yok yazık o bana bırakıyo ama insanlar karışıyo işte çocuklarını evde doğurmuş doktor yüzü görmemiş kadın benim doktora gitmemle ilgili yorum yapıyo

sende dikkat et kendine canım hayırlı bayramlar.a.s.

eşimin bişey dediği yok yazık o bana bırakıyo ama insanlar karışıyo işte çocuklarını evde doğurmuş doktor yüzü görmemiş kadın benim doktora gitmemle ilgili yorum yapıyo

kocan sana bırakıyorsa hemen gidin bence de hem gerçekten Allah korusun boş gebelikte olabilir...:sinifsinif:

canım senin 2. kontrol nezamann

bi de tahlil yaptırdınız mı hepinizz? doktorun istediklerini??

5 Haftalıktı gittiğimizde.3 hafta sonra gel garanti olsun, kalbini dinleyelim dedi.2 haftamız kaldı.Tahlilleri de o gün vermişti.Temiz çıktı :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…