karnım bende de çıktı zaten göbişim vardı hepten çıktı:ecrin_bebek:
kocaman göbişle gezceğimiz günler de geliyo inşkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 psikolog yazıyo ya ona şaşırmıştım biraz:))
Benim göğüsler adetim gecikmeye başlayınca şişmişti.Ben o dönemden zannederken meğerse bebiş varmış.Süprüz oldu biraz bizimki.Göbek 3 aydan sonra kasıklardan doğru çıkmaya başlıyor diye biliyorum :CüvCüv:
kamu olması ne kadar güzeell özel sektörde böyle değil tabi insaflarına kalmış bişiii bakalım görücez gerçi o izinden gelince ben çıkıyor olucam pek etkilenmicekler amaa ahh patronlarrr aahhh zemuszemusValla yapıcak bişey yok. :CüvCüv: Biz de birimde 5 bayanız.Bir arkadaş daha hamile.11 haftalık. İzne de beraber çıkmış olacağız. Gerçi bizim kamu olmasının rahatlığı da var.Özel sektörde problem çıkar mı bilmiyorum.
Yok canım düzelttim şimdi:))
Senin enişteni bilmem ama benimki süper ötesi bir adam. Babam gibi diyebilirim. Çoğu konuda çok rahatım. Tabi suistimal etmemeye çalışıyorum...kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr listemizi güncelliyeyim hemen.
benim de karnım şişti kızlar çok değil ama genede eskisinden şiş :) benim okuduğum ilk aylarda şişlik olurmuş fakat daha sonrdan inermiş normal bir şekilde karnımız belirginleşmeye başlayacakmış kızlar.. hatta şöyle yazıyordu karnınız şişmeye başladığında iljk 1 ay herkez anlasın hamileliğinizi istersiniz ama saklamayada çalışırsınız.. daha sonra şişlik geçtikten sonrada ne zaman karnım büyüyececk die ayna karşısından ayrılmazsınız . yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorumkamu olması ne kadar güzeell özel sektörde böyle değil tabi insaflarına kalmış bişiii bakalım görücez gerçi o izinden gelince ben çıkıyor olucam pek etkilenmicekler amaa ahh patronlarrr aahhh zemuszemus
benim eniştemde iyidir biraz mesafeliyiz biz özellikle iş yerinde ama normaldede biraz yapısı serttir ama bana karşı çok iyi ve anlayışlı.bende aynen suistimal etmemeye çalışıyorum.ben tam işe girdim hamile olduğumu öğrendim onada söyledim doğuma yakın ayrılmak zorunda kalıcam istersen şimdiden çıkıyım diye olmaz dedi sen çalış doğumdan sonra da istersen çalışırsın istersen çalışmazsın dedi.ama çalışırsam 4 ay süt iznim var..
vay bee ne anlattım bir nefeste
Canım görünmüyo ya. nerde takılıyosun acep?:sm_confused:
aynen dediğini yaptım valla hatta o bölgede eklenti olarak gözüküyo ama benim bilg.antivirüs programı var sitedeki bazı resimleride tam olarak açmıyo belki ondandır.profile resimde ekliyorum hata oluştu diyo..süprizzzzz
Antivirüsten olabilir mi acep.. bi ara şifreni değiştir ver senin profiline girip yapayım dicem sonra şifreni tekrar değişrirsin dicem ama sen bilirsin tatlım yinede.
aynen bizimki de süpriz olduu göğüsler özellikle uçları acıyo bende de:gitme:benimkide süoriz oldu:ecrin_bebek: benimde göğüslerim acımaya başlamıştı şaşırmıştım benim çünkü adet dönemimde de acımazdı senin dediğin gibi meğer bende de bebiş varmışalkisalkisalkis
Benim nohut ve ben süt içicez şimdi.Nidah hadi canım siz de içinyerimseniben
işyerinde ofis ortamı ben rahat yiyip içemiyorum ramazandan sonra inşmirmirmirmir
afiyet olsun canım. hoş ben süt içemiyom da:umursamaz: afiyet olsun şekerimmcokacimcoook
kızlar benim doktorum aç kalmıyacaksın dedi sık sık yiyeceksin dediği için ben tutmuyorumKızlar siz hamişler oruç tutabiliyo musunuz? Tutmanız gerekiyo mu ya da?
Benim bulanım falan yok şimdi ama Bu haftalarda organlar oluştuğundan korktum.Tutmuyorum öğrendiğimden beri.İlk gün tutmuştum sonra riskli olduğunu okudum.Günde 3 litre de su içmek gerekiyormuş.Sonra kazamızı yaparız kızlar
bende geçen haftaya kadar seviniyodum bulantım yok diye ben şimdi 7+3 deyim ve her sabah her gece gün içinde ara ara midem çok bulanıyo ve bulantının yanında hazımsızlık kıramp ağrılarım çok oluyo inş. sende hiç olmaz dicem ama galiba bulantısız bi hamilelik olmuyo..:gitme: