2010 Mayıs Anneleri

karnım bende de çıktı zaten göbişim vardı hepten çıktı:ecrin_bebek:

kocaman göbişle gezceğimiz günler de geliyo inşkaydirigubbakcemile3

Bende mi gariplik var.Benim niye çıkmadı?Kilo aldınız mı peki.İlk 3 ayda 0,5- 1 kilo almak gerekiyormuş.Sonrasında her ay 1-2

benimkide süoriz oldu:ecrin_bebek: benimde göğüslerim acımaya başlamıştı şaşırmıştım benim çünkü adet dönemimde de acımazdı senin dediğin gibi meğer bende de bebiş varmışalkisalkisalkis

kamu olması ne kadar güzeell özel sektörde böyle değil tabi insaflarına kalmış bişiii bakalım görücez gerçi o izinden gelince ben çıkıyor olucam pek etkilenmicekler amaa ahh patronlarrr aahhh zemuszemus

Yok canım düzelttim şimdi:))
Senin enişteni bilmem ama benimki süper ötesi bir adam. Babam gibi diyebilirim. Çoğu konuda çok rahatım. Tabi suistimal etmemeye çalışıyorum...kaydirigubbakcemile5

benim eniştemde iyidir biraz mesafeliyiz biz özellikle iş yerinde ama normaldede biraz yapısı serttir ama bana karşı çok iyi ve anlayışlı.bende aynen suistimal etmemeye çalışıyorum.ben tam işe girdim hamile olduğumu öğrendim onada söyledim doğuma yakın ayrılmak zorunda kalıcam istersen şimdiden çıkıyım diye olmaz dedi sen çalış doğumdan sonra da istersen çalışırsın istersen çalışmazsın dedi.ama çalışırsam 4 ay süt iznim var..
vay bee ne anlattım bir nefeste

benim de karnım şişti kızlar çok değil ama genede eskisinden şiş :) benim okuduğum ilk aylarda şişlik olurmuş fakat daha sonrdan inermiş normal bir şekilde karnımız belirginleşmeye başlayacakmış kızlar.. hatta şöyle yazıyordu karnınız şişmeye başladığında iljk 1 ay herkez anlasın hamileliğinizi istersiniz ama saklamayada çalışırsınız.. daha sonra şişlik geçtikten sonrada ne zaman karnım büyüyececk die ayna karşısından ayrılmazsınız . yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum

Hmm sen daha yeni başlamışsın o zaman eniştenin yanında işe:)) Ben 9 yıldır çalışıyorum... Bizdeki mesafayi de ben ayarlamaya çalışıyorum. :içelim:

ben tutmuyorum çok bulantım oluyolaelaelaelaelae

hamilelikte zorunluluk yok canım malum..

ben ilk bi hafta tuttum hamile olduğumu bilmeden ama çok fena oluyodum hele akşama doğru iyice fenalaşıyodum.öğrendikten sonrada tutmadım zaten iki saatde bi acıkıyorum ve her sabah istifra ediyorum:sinifsinif:

Benim bulanım falan yok şimdi ama Bu haftalarda organlar oluştuğundan korktum.Tutmuyorum öğrendiğimden beri.ılk gün tutmuştum sonra riskli olduğunu okudum.Günde 3 litre de su içmek gerekiyormuş.Sonra kazamızı yaparız kızlar

bende geçen haftaya kadar seviniyodum bulantım yok diye ben şimdi 7+3 deyim ve her sabah her gece gün içinde ara ara midem çok bulanıyo ve bulantının yanında hazımsızlık kıramp ağrılarım çok oluyo inş. sende hiç olmaz dicem ama galiba bulantısız bi hamilelik olmuyo..:gitme:

Benim istifra edince sinirlerim de çok bozulur ya. Olmasın lütfen :Saruboceq:

benim erken başladı galba bulantılar..
gece sahura kalkıyim bişiler hazırliyim dedim kocişe. bir bulantı başladıı geri yattım onu kaldırıp hiç bişe hazırlamadankaydirigubbakcemile3 geceleri artıyo bulantım..

3 aya kadar sürcek diyolar bulantılar..

kızlar doktorlarınızdan memnunmusunuz? şuan gittikleriniz doğumunuza kadar sürecek mi yani doğuma girecekler mi?

Ben ilk sefer önemli değil diye birine gittim ama sonrakil3erde aynı hastanenin başka bir dr devam etmeyi düşünüyorum

Yaa ben de dün oruç tuttum aşırı zorlandım gece 1 de acile gitik Migren var bende... Sonra eve geldik aşırı mide bulantısı( Bugün tutamadım oruç filan. Acaba hanileyim de bebek mi engelliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…