2010 Mayıs Anneleri

ne güzell canımm hayırlı olsunn

Sağol canımmm...
melek 76 cnm senide tebrik ederimmmmmmopuyorumnanaktan sağlıkla gelsin bebişin
Çok teşekkür ederim tatlım , listeyede eklemişsin , heyecanlandım valla görünce :)

kızlar bende mayıs annesi olacam ALLAH nasip ederse;4 mayıs 2009 gibi görünüyor hayırlısı bakalım
ALLAH hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip eder

Allah tamamına erdirsin canım , sağlıkla kucağına alırsın inşaallah...

colerko,idyl,schatzi,suleyükselnizam, ve diğer arkadaşlarım destekleriniz için teşekkürler umarım bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bebişlerimize bir şey olmaz Allah bebişlerimizi korur umarım,

merhabalar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarınız kabul olsun
benide alırmısınız aranıza 4 hafta 5 günlük hamileyim dün keseyi gördüm
hesaplara göre RABBıM izin verirse 16 mayıs 2010 da kucağıma alacağım ALLAH o günleri hepimize göstersin :Saruboceq:

Naber mayıs papatyasının Guzel anneleri Dualarınıza ihtiyaçım var Artık beklemedeyim eğer bayram sonuna kadar regli olmazsam 3 haziran annesi olabilirim yani mayısın sonuna yetişebilirim inşallah bu heyecanlı bekleyişi beraber yaşayabiliriz

günaydınlar uyanan herkese,benim gibi çalışan hamilelere....
tamda hormonlarım uyu uyu dinlen derken ben her sabah 7 de kalkmak zorundayımsenağlama

selam ,hayirli sabahlar mayis anneleri.bende mayis annelerine katilacagim diye düne kadar ucuyordum
ama bu sabah regl oldum.
size cok güzel ve rahat hamislik diliyorum.insallah meleklerinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz.

selam ,hayirli sabahlar mayis anneleri.bende mayis annelerine katilacagim diye düne kadar ucuyordum
ama bu sabah regl oldum.
size cok güzel ve rahat hamislik diliyorum.insallah meleklerinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz.

hayırlısı olsun feyza,üzüntünü anlayabiliyorum ama bazen kötü sandığımız olaylar bizim için aslında iyidir bunu tabi hemen fark edemeyiz...
Allah yardımcın olsun..inşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bi bebeğe hamile kalırsın....

Canım hoşgeldinn sağlıkla kucağına alırsın sen de inş..a.s.

inş hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin canımm:CüvCüv::CüvCüv:

günaydınlar uyanan herkese,benim gibi çalışan hamilelere....
tamda hormonlarım uyu uyu dinlen derken ben her sabah 7 de kalkmak zorundayımsenağlama
günaydınnnnnn
aynen canımm 7 de kalktımm uyku gözlerimden akıyo mafoldumben

ama bu sabah regl oldum.

feyzacım hayırlısı olsun üzme kendini inş hazirana katılırsın belki hayırlısı diye dua edelim:Saruboceq::1hug:

Biz 6 haftalık olmuşuzz çizelgemde öle diyooo kaydirigubbakcemile2

30.haftaları da görürmüyüz acep:Saruboceq:

Biz 6 haftalık olmuşuzz çizelgemde öle diyooo kaydirigubbakcemile2

30.haftaları da görürmüyüz acep:Saruboceq:

inşallah inşaallah ama bişeyin sonunu bekledinmi yani gün saydınmı bi türlü gelmez o gün
inş. bizimki çabuk geçer

inşallah inşaallah ama bişeyin sonunu bekledinmi yani gün saydınmı bi türlü gelmez o gün
inş. bizimki çabuk geçer

İnş canım hayırlısıyla çabucak alırız bebişleri kucağımıza:asigim:

doğumdan sonra çalışmayı düşünüyomusun canım sen? erken bi soru ama..

İnş canım hayırlısıyla çabucak alırız bebişleri kucağımıza:asigim:

doğumdan sonra çalışmayı düşünüyomusun canım sen? erken bi soru ama..

doğumda 4 ay süt izni var ama bilmiyorum açıkcası çocuk olduktan sonra ona kara vericem ben zaten eniştemin yanında çalışıyorum oda bana bıraktı...
sen?

Kızlar ben dün akşam kan verdim. Bugün akşam saat 5 de telefonla öğrencem sonucu. Çok heyecanlıyım. ınşallah ben de Mayıs Annesiyimdir. Ama hissediyorum yaaa(( ınşallah psikolocikk değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…