ne güzell canımm hayırlı olsunn
Çok teşekkür ederim tatlım , listeyede eklemişsin , heyecanlandım valla görünce :)melek 76 cnm senide tebrik ederimmmmmmopuyorumnanaktan sağlıkla gelsin bebişin
kızlar bende mayıs annesi olacam ALLAH nasip ederse;4 mayıs 2009 gibi görünüyor hayırlısı bakalım
ALLAH hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip eder
selam ,hayirli sabahlar mayis anneleri.bende mayis annelerine katilacagim diye düne kadar ucuyordum
ama bu sabah regl oldum.
size cok güzel ve rahat hamislik diliyorum.insallah meleklerinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz.
merhabalar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarınız kabul olsun
benide alırmısınız aranıza 4 hafta 5 günlük hamileyim dün keseyi gördüm
hesaplara göre RABBİM izin verirse 16 mayıs 2010 da kucağıma alacağım ALLAH o günleri hepimize göstersin :Saruboceq:
Naber mayıs papatyasının Guzel anneleri Dualarınıza ihtiyaçım var Artık beklemedeyim eğer bayram sonuna kadar regli olmazsam 3 haziran annesi olabilirim yani mayısın sonuna yetişebilirim inşallah bu heyecanlı bekleyişi beraber yaşayabiliriz
günaydınnnnnngünaydınlar uyanan herkese,benim gibi çalışan hamilelere....
tamda hormonlarım uyu uyu dinlen derken ben her sabah 7 de kalkmak zorundayımsenağlama
selam ,hayirli sabahlar mayis anneleri.bende mayis annelerine katilacagim diye düne kadar ucuyordum
ama bu sabah regl oldum.
size cok güzel ve rahat hamislik diliyorum.insallah meleklerinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz.
Biz 6 haftalık olmuşuzz çizelgemde öle diyooo kaydirigubbakcemile2
30.haftaları da görürmüyüz acep:Saruboceq:
inşallah inşaallah ama bişeyin sonunu bekledinmi yani gün saydınmı bi türlü gelmez o gün
inş. bizimki çabuk geçer
İnş canım hayırlısıyla çabucak alırız bebişleri kucağımıza:asigim:
doğumdan sonra çalışmayı düşünüyomusun canım sen? erken bi soru ama..
günaydınlar mayıs anneleri
:CüvCüv: günaydınn en güzelll mayıs anneleriii ...