2010 Mayıs Anneleri

Canım bende eniştemin yanında çalışıyorum:KK70: Ne tesadüf değil mi?kaydirigubbakcemile2

:lepi:güzel oluyo ama böyle bi tanıdığın yanında olması en azından doktor randevularına rahat rahat gidebiliyorum.ya bişey merak ettim benim eniştemin doğalgaz şirketi var ben onun yanında muhasebe tutuyorum,senin enişten ne iş yapıyo da yanında psikologsun?

bu arada inşallah hamilesindir hadi hayırlısı

Mutluyum günaydınn.

Nurem hadi hayırlısı haberini bekliyoruzzopuyorumnanaktan

eniştenizin yanındaysanız biraz daha rahat oluryerimseniben

ben de son aylarda bırakmayı düşünüyorum doğumdan sonra da bakıcam artık duruma göre..:hulya:

Günaydın annişler opuyorumnanaktan
Feyzacım hayırlısı olsun.Üzme kendini.Allah hayırlısıyla, doğru zamanda veriri bebişini.
Nidah, Tuba, Nostok biz de 6. haftaya başladık.Bakın değişmiş bebişlerimizin görüntüsü. :emir_bebek:

kızlar benim çalıştığım firmada muh. dep. 2 bayanız biz ben i. kaynaklarındayım diğer ark muhasebede. ve oda hamile onun 6 aylık oldu artık ben daha söylemedim patronlaraaa kaydirigubbakcemile2
sizce nolurrr :emir_bebek:

Günaydın annişler opuyorumnanaktan
Feyzacım hayırlısı olsun.Üzme kendini.Allah hayırlısıyla, doğru zamanda veriri bebişini.
Nidah, Tuba, Nostok biz de 6. haftaya başladık.Bakın değişmiş bebişlerimizin görüntüsü. :emir_bebek:

Evet gözü damarları falan belirginsositososito

kızlar benim çalıştığım firmada muh. dep. 2 bayanız biz ben i. kaynaklarındayım diğer ark muhasebede. ve oda hamile onun 6 aylık oldu artık ben daha söylemedim patronlaraaa kaydirigubbakcemile2

ben de sölemedim dahakaydirigubbakcemile3

karnım çıkana kadar gidicem böle galba:jeyyar:

:lepi:güzel oluyo ama böyle bi tanıdığın yanında olması en azından doktor randevularına rahat rahat gidebiliyorum.ya bişey merak ettim benim eniştemin doğalgaz şirketi var ben onun yanında muhasebe tutuyorum,senin enişten ne iş yapıyo da yanında psikologsun?

bu arada inşallah hamilesindir hadi hayırlısı

Canım ben de muhasebeciyim:)) Benim eniştemde Mali Müşavir:)

Mutluyum günaydınn.

Nurem hadi hayırlısı haberini bekliyoruzzopuyorumnanaktan

eniştenizin yanındaysanız biraz daha rahat oluryerimseniben

ben de son aylarda bırakmayı düşünüyorum doğumdan sonra da bakıcam artık duruma göre..:hulya:

İnşallah canım dört gözle akşamı bekliyorum:)

Valla yapıcak bişey yok. :CüvCüv: Biz de birimde 5 bayanız.Bir arkadaş daha hamile.11 haftalık. İzne de beraber çıkmış olacağız. Gerçi bizim kamu olmasının rahatlığı da var.Özel sektörde problem çıkar mı bilmiyorum.

kızlar bişey merak ediyorum..
benim göğüslerim şişmeye başladı sanki karnımda çıkmaya başladı,sizinde karnınız çıkmaya başladımı yoksa ben çok mu yemeğe başladım..psikolojim bozuldu daha şimdiden böyleyse bebekl biraz daha büyüyünce ne olucak????akannehir

benim göğüslerim şişmeye başladı sanki karnımda çıkmaya başladı,sizinde karnınız çıkmaya başladımı yoksa ben çok mu yemeğe başladım..psikolojim bozuldu daha şimdiden böyleyse bebekl biraz daha büyüyünce ne olucak????akannehir

karnım bende de çıktı zaten göbişim vardı hepten çıktı:ecrin_bebek:

kocaman göbişle gezceğimiz günler de geliyo inş:eek:kaydirigubbakcemile3

Benim göğüsler adetim gecikmeye başlayınca şişmişti.Ben o dönemden zannederken meğerse bebiş varmış.Süprüz oldu biraz bizimki.Göbek 3 aydan sonra kasıklardan doğru çıkmaya başlıyor diye biliyorum :CüvCüv:

Canım görünmüyo ya. nerde takılıyosun acep?:sm_confused:

aynen dediğini yaptım valla hatta o bölgede eklenti olarak gözüküyo ama benim bilg.antivirüs programı var sitedeki bazı resimleride tam olarak açmıyo belki ondandır.profile resimde ekliyorum hata oluştu diyo..süprizzzzz

X