2010 Mayıs Anneleri

nida sana özel msj gönderdim. ben ilk doktora gittiğimde kadına uyuz oldum çok korkuttu beni cerrahpaşaya gönderdi meğer hiç bişey bilmiyomuş sonra yanı hastanede başka bi doktora başladım geçen hafta ama ondanda emin değilim iyi diye duydum ama ilk maayenemde bana tam 9 tane tahlil verdi sizlerde doktorlarınız tahlil verdimi 9 tane benim sorduklarım arasında kimse bu kadar teferratlı vermemiş acaba benimki para içinmi yaptırdı.çünkü tahliller 190 tl tuttu..mafoldumben

Yaa ben de dün oruç tuttum aşırı zorlandım gece 1 de acile gitik Migren var bende... Sonra eve geldik aşırı mide bulantısı( Bugün tutamadım oruç filan. Acaba hanileyim de bebek mi engelliyo

inşallah öyledir canım iyi düşünelim iyi olsun..zemuszemus

Benimde 7-8 tane tahlil istedi canım hatta bugün sonuçlara bakcam.. bakıyorum bu arada msj ı şimdi gördüm.

Canım doktorlar para için çok fazla tahlil istiyolar gerek olmasa bile yaptırtıyolar. Bence araştır ve ona göre yaptır. Devir çok fena oldu yaa( İnsan doktorlara bile güvenmiyor. Ben dün akşam bi özel polikliniğe gittim. Benden alakasız bişeyler istedi. Yapılan tetkik ve muayeneden %40 pay alıyolarmış... Sonra çaktım ben olayı.. O yüzden dikkat edelim

buyrunnnnnnnnn

Şule benim de kan ve idrar tahlili yaptılar ama 9 çeşit değil. 4 5 tane falandı herhalde.Ben Konak Hastanesi' ne gidiyorum.Emekli Sandığıyla anlaşmalı.muayne ve tahlillere 18 ödedik sadece.ıst. da yok mu kurumlarla anlaşmalı hastane?Tahlillerini devlet hastanesinde de yaptırabilirdin

Kızlar tahlilleri söyler misiniz? Bizlerde tecrübe kazanalım. Gerek var mı yok mu bilelim
hihoyyytkaydirigubbakcemile5

benim yanımda değil yarın yazarım inş.

bu arada geçmiş olsum canım tutma oruç sen yaramamış hiç. sonra kaza ederiz.
gerçi doğumdan sonra da ramazan geliyo emzirmek falan derken tutabilirmiyiz acep..kaydirigubbakcemile

şimdiden düşünmeye başladım kaydirigubbakcemile3

Yok canımcım emzirirken de süt olsun diye tutulmaz. Ama tabiki borç hepsi, sonra ödenmesi gerek:))

:lepi:

tahlil sonuçlarını fakslıyolar bana birazdan yazarım kızlar neler yaptırdığımı. ama tahlil yaptığım yerle görüştüm idrar yolu enfeksiyonu çıkmış:gitme: bu hafta doktora gidicem inş bişi olmas:gitme:

Nidahcım iltihap heralde o önemli biş değil.Antibiyotik verecek sana dr.Korkma canım.Bende de kist varmış.Dr kist sorunuyla gelseydin ya gebelik önericektim ya da doğum kontrol hapı vericektim dedi.Hamilelikte kendiliğinden kayboluyomuş

HAdi Bakalım iyi haberlerini bekliyoruz. İdrar yolu enfeksiyonundan da bişey olmaz sanırım... Sıkma sen canınıı

olmuşşşş sağol nidacım ya nasıl sevindim bilemezsin eline sağlıkkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

olmuşşşş sağol nidacım ya nasıl sevindim bilemezsin eline sağlıkkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

nedemek canım güle güle takip etyerimseniben

HAdi Bakalım iyi haberlerini bekliyoruz. İdrar yolu enfeksiyonundan da bişey olmaz sanırım... Sıkma sen canınıı

sağol tatlım fakslar geldi bakıcam şimdi..

antibiyotik zarar vermezmi bebişime canm ya:ecrin_bebek:

kistin kayboldugunu ben de duymuştum. hadi hayırlısı bakalım..

Şule sen kalp atışını duydun mu?140 üstüyse kız 140 altıysa erkek diyorlar cinsiyeti

Nidah benim ofisteki diğer hamile arkadaşta da çıktı.Ona antibiyotik verdi.Hamilelere göre antibiyotikler var.Ama tabi çok kullanmamakta fayda vardır.Grip gibi olursanız aklınızda bulunsun.Annede de bebekte de antibiyotik yerine sarımsak yedirirler.Bebiş büyüyünce mamasına katarlar bizde hasta olursa çocuk

sarımsak iyi fikir tatlım bak dur akşam atayım midem bulanmazsa inş:bbo:

idrar yolu enfek. sık görünen bişeymiş hamişlerde yazıyo google da araştırdım da biraz.. cuma yada cumartesi gitcem doktora inş atlatırız hayırlısıyla:Saruboceq:

Şule sen kalp atışını duydun mu?140 üstüyse kız 140 altıysa erkek diyorlar cinsiyeti

evet canım kalp atışalrını duydumkaydirigubbakcemile2
çok hızlıydı senin dedini bende duydum özellikle sordum doktora kaçla atıyo diye bayağı hızlı dedi tam söylemedi bide bu haftalar çok hızlı olurmuş zaten 1 kaç hafta sonra normale dönermiş yani 140 üstü veya altı olduğunu daha sonraki haftalarda öğrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…