2010 Mayıs Anneleri

kızlar bugun dr a gıttım ultrasonla bakmadı.daha gorunmez dedı.ken verdım.kan sonucların ıyı dedı.folık asıt ve progestan verdı.2 hafta sonra gel bakalım dedı.bende cok merak edıyodum gorcem dıye

Relax hayırlı olsun canım. Dimples adının yanındaki KK amblemi nasıl oluyo? KK tecrübeden falan mı?Kıskandım doğrusu :umursamaz:

bende yarın başka bi doktora gideceğim. Diğerinden pek memnun kalmadım. Bakalım benim bebişim kaç mm olmuş? Cumartesi 6.4 mm dikaydirigubbakcemile

kızlar belım felaket agrıyor.dusuk rıskı olabılırmı bu konuda bılgısı olan varmı korkmaya basladım cok agrıyor

kızlar belım felaket agrıyor.dusuk rıskı olabılırmı bu konuda bılgısı olan varmı korkmaya basladım cok agrıyor
çok şiddetli bi ağrın yoksa normaldir canım regl ağrısı gibiysse ama daha fazlayla dr. la görüş bi bence.

bu arada buğün ben herşeye sinirleniyorum ağlamak istiyorumm bunuda mı bebişim yapıyor acabaa :bbo:

Arkadaşlar hepinize meraba ... kadir geceniz mübarek olsun...
Arkadaşlar ben bugün ilk doktor kontrolüme gittim , kesemizi gördüm çok mutlu oldum :) haftayada kalp atımı için çağırdı...Bugün 5+0 ız.

Dimples canım , listemize kese göründü diye ekleyebilirmisin , tabi nazar boncuğumla birlikte :)

canım gözün aydın bu arada sizlerinde kadir geceniz mübarek olsun kızlar.

kızlar bende çıkıyorum mesaim bitti yarın güzel haberlerle görüşmek üzeree kendinize ii bakın opuyorumnanaktan

kızlar doktordan yeni geldim bugün kalp atışlarını dinledik meleğimin çok mutluyum çok anlatılmaz bişey bu allahım herkeze nasip etsin :Saruboceq:tam 6+4günlük bebeğim

ne güzell canımm hayırlı olsunn

kızlar doktordan yeni geldim bugün kalp atışlarını dinledik meleğimin çok mutluyum çok anlatılmaz bişey bu allahım herkeze nasip etsin :Saruboceq:tam 6+4günlük bebeğim

ayy ben de özledim bebişimii ben de görmek istiyommmzemuszemus hayrlı olsun bluee darısı başımıza inşş:Saruboceq:

teşekkür ederim canım çok saol allah nazarlardan korusun hepimizi

ne güzell canımm hayırlı olsunn

ayy ben de özledim bebişimii ben de görmek istiyommmzemuszemus hayrlı olsun bluee darısı başımıza inşş:Saruboceq:

saol canım evet darısı başına inş hayat daha bi güzel gelmeye başladı uçuyorum mutluluktan :teytey:hihoyyyt

kızlar bende mayıs annesi olacam ALLAH nasip ederse;4 mayıs 2009 gibi görünüyor hayırlısı bakalım
ALLAH hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…