2010 Mayıs Anneleri

merhaba arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun bu akşam bol bol dua edelim hep beraber bebeklerimize sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar diye ,bende yarın 3,30 gidicem dr a değiştirdim dr u yarın ilk kez gidicem kaç haftalığım bebiş nasıl yarın görcez bakalım. yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun.sat 30 temmuz yarın görürmüyüz sizce kalp atışlarını yerimseniben

Benim 3 ağustos SAT. henüz sadece keseyi görebildik.7. - 8. haftalarda dedi dr kalp atışını

kızlar hayırlı kandiller,,,ben dün biraz kanama oldum doktora gittik çok şükürki bebiş yaşıyor,,,ama kendime çok dikkat ediyorum yarında annem gelecek bana bakmaya...bana da dua edin kızlar hamilenin duası kabul olurmuş umarım hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah

canım geçmiş olsun sen dikkat et kendine şu mubarek günlerin yüzüsuyu hurmetine hepimizin bebişleri sağlıkla gelecek dünyaya tatlım. ama bizimde kendimize dikkat etmemiz çok yorulmamız gerek. geçmiş olsun tekrardan canım

Hayırlı olsun kızlar hamişliğiniz, Allah kolay doğumlar nasip etsin
2009 haziran annelerinden sevgiler a.s.
Teşekkür ederiz şekerkızcandy inşallah bizde 2011 ,Mayıs annelerinin topiğine gidip tecrübelerimizi paylaşırız seneye :) :lepi:

Benimde sat 30 temmuz canım ben cumartesi gittiğimde gördüm kalp atışlarını 6.4 mm bebeğin baş popo mesafesi idi. Sende eğer geç döllenme olmamışsa görebilirsin. İyi haberlerini bekliyoruz.

Bu arada Kadir Geceniz mübarek olsun. :Saruboceq:
Yeni gelen Mayıs anneleri HOŞGELDİNİZ :teytey::teytey::teytey:

Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Aklınada kötü şeyler getirme. Hep olumlu düşün. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ya benim tek problemim tembellik ya napcam böyle içimden hiç iş yapmak gelmiyo evde berbat oldu bugün kenimi zorlayıp yapayım bari benim gibi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…