- 13 Mart 2008
- 1.067
- 2
benim de sat 4 ağ. bende göremedim ama 28 inde çağırdı dr. tekrar kalp atışları iiçinBenim 3 ağustos SAT. henüz sadece keseyi görebildik.7. - 8. haftalarda dedi dr kalp atışını
canım geçmiş olsun sen dikkat et kendine şu mubarek günlerin yüzüsuyu hurmetine hepimizin bebişleri sağlıkla gelecek dünyaya tatlım. ama bizimde kendimize dikkat etmemiz çok yorulmamız gerek. geçmiş olsun tekrardan canımkızlar hayırlı kandiller,,,ben dün biraz kanama oldum doktora gittik çok şükürki bebiş yaşıyor,,,ama kendime çok dikkat ediyorum yarında annem gelecek bana bakmaya...bana da dua edin kızlar hamilenin duası kabul olurmuş umarım hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...24351-dogum-gunu-cizelgesi-nasil-yapilir.html canım burdan bak anlatımlı bir şekilde verilmiş burda nasıl yapacağın istediğin şekli seçebilirsin burdan da
Teşekkür ederiz şekerkızcandy inşallah bizde 2011 ,Mayıs annelerinin topiğine gidip tecrübelerimizi paylaşırız seneye :) :lepi:Hayırlı olsun kızlar hamişliğiniz, Allah kolay doğumlar nasip etsin
2009 haziran annelerinden sevgiler a.s.
merhaba arkadaşlar kadir geceniz mübarek olsun bu akşam bol bol dua edelim hep beraber bebeklerimize sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlar diye ,bende yarın 3,30 gidicem dr a değiştirdim dr u yarın ilk kez gidicem kaç haftalığım bebiş nasıl yarın görcez bakalım. yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun.sat 30 temmuz yarın görürmüyüz sizce kalp atışlarını yerimseniben
canım burda kendi doğum tarihinimi yazıysun anlamadım ben:çok üzgünüm:
son sat tarihini canımcanım burda kendi doğum tarihinimi yazıysun anlamadım ben:çok üzgünüm:
kızlar hayırlı kandiller,,,ben dün biraz kanama oldum doktora gittik çok şükürki bebiş yaşıyor,,,ama kendime çok dikkat ediyorum yarında annem gelecek bana bakmaya...bana da dua edin kızlar hamilenin duası kabul olurmuş umarım hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah
canım bebeğin muhtemel doğum tarihini yazıyosun...
kızlar hayırlı kandiller,,,ben dün biraz kanama oldum doktora gittik çok şükürki bebiş yaşıyor,,,ama kendime çok dikkat ediyorum yarında annem gelecek bana bakmaya...bana da dua edin kızlar hamilenin duası kabul olurmuş umarım hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah[/QUOT
çok çok geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun.inşaallha sağ salim alırsın kucağına 9 ay sonra
tekrar merhaba,iş yerinde olduğum için ara kapatmak zorunda kalıyorum kusra bakmayın...
çok sevinirim benim yerime yaparsankaydirigubbakcemile2
25 temmuz ilk günümdü 30 temmuz son gün