2010 Mayıs Anneleri

günaydın kızlaaaaarrrrrrr!!

şu sıralar bebeğimin kalbinin atmaya başlamış olma ihtimalinden dolayı pek bir heyecanlıyım. sizlerde neler var neler yok.? bu arada yeni gelen mayıs annelerini çokkkk tebrik ediyorum....:enbuyukkk:

colerko 24 e bakman gerekmiyomukaydirigubbakcemile5

kıslar kalp atışları hissediliyomu elimizi koyunca falan göbiştekaydirigubbakcemile3

ayy bugün regl günüm ya bakalim m ne olcak artik bir 4 gün gelmem bu topigeeee
sonrasi insallah listeye benide ekleyinnn olrak giris yaparimmmmm

Midem bulandıkça leblebi atıyom kızlar ağzıma gizli gizlikaydirigubbakcemile3 işyerindekiler oruçlu olanlar var hamiş oldugumu da bilmiyo birçoğu burdakaydirigubbakcemile3

şekerkız teşekkür ederiz canım. a.s. Allah sana da evladını hayırlısıyla sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.6+3 haftalık hamileyim.bu 2.çocuğum olacak allahın izniyle birde 4.5 yaşında bir oğlum var.allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.kandiliniz mübarek olsun ayrıca

saol cnm seninde kandilin mübarek olsun hoşgeldin aramıza allah kucağınada almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:

mügecim seninde kandili mübarek olsunn canım. hayırlı olsun ikinci bebişinde ayrıca

canım son adet tarihini yazarsan ben oluşturayım sana

tekrar merhaba,iş yerinde olduğum için ara kapatmak zorunda kalıyorum kusra bakmayın...
çok sevinirim benim yerime yaparsankaydirigubbakcemile2
25 temmuz ilk günümdü 30 temmuz son gün

hoşgeldin...
Allah ikinci çocuğunuda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada.seninde kandilin mübarek olsun..vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…