opuyorumnanaktanayyy bide aynı gün doğım yaparmışız.........
Benim karnımdan baktı. keseyi öyle gördüm gecen hafta çarşamba. bu hafta da kalp atışı için çağırdı. inş görürüz hepimiz sağlıkla..zemuszemus
kızlar biliyorsunuz hamile kaldığım kilo 43'tü bu gün 44.7 olmuşum yaşasın :sm_cool: :teytey:
ben kullanıyorum mafoldumbenama çok aza indirdim.1-2 tane oluyo vazgeçemedim birtürlü.:kedi:
ben kullanıyorum mafoldumbenama çok aza indirdim.1-2 tane oluyo vazgeçemedim birtürlü.:kedi:
Ben cinsiyetleri çok merak ediyorum.Kiminki ne olacak bakalım.Mayısta doğarsa boğa burcunda bebişler. Ayın 20sini geçirip de ikizler olmasalar bari kaydirigubbakcemile
tubacım benimmde sat 5 ağustos mide bulantın başladımı
Benim karnımdan baktı. keseyi öyle gördüm gecen hafta çarşamba. bu hafta da kalp atışı için çağırdı. inş görürüz hepimiz sağlıkla..zemuszemus
Ben cinsiyetleri çok merak ediyorum.Kiminki ne olacak bakalım.Mayısta doğarsa boğa burcunda bebişler. Ayın 20sini geçirip de ikizler olmasalar bari kaydirigubbakcemile
olmuyo kızlar yapamıyorum neden acaba yapıştırıyorum kaydet diyorum çıkmıyo
olmuyo kızlar yapamıyorum neden acaba yapıştırıyorum kaydet diyorum çıkmıyo
Ben öğrendiğim gün bıraktım. Eskiden bırakmaya çalıştığımda yüzüm uyuşur ellerim titrer krize girerdim. Ama şimdi hiç böyle şeyler olmadı sanki hayatım boyunca hiç sigara içmemişim gibi. Üstelik eşim içiyor akşamları, arkadaşlarım içiyor fakat mucizevi bir şekilde hiç etkilenmiyorum. Eskiden olsa dayanamazdım...
nasıl imrendim sana bende çok çabalıtorum kendimi sıkıyorum içmemek için başarıcam inşallah...
sule bebek tickerı için yazmıştım sana olmadımı senin de? imzanda bişi görünmüyo:ecrin_bebek: