sen kaç haftalık hamilesin?ben daha dün katıldım da aranıza o yüzden herkesin ne kadarlık olduğunu bilmiyorum,sorularımı mazur görün
nidahcım ben sadecce anne ve babaya söledim birde eşimin annesine onun dışında demedim ama gören öğreniyor tabi insan söylemeden yapamıyor ki herkez paylaşsın istiyor sevincini kaydirigubbakcemile2 ama dr. 3 aya kadar söylenmesini önermiyormuş allah korusun bir sorun olursa diye sanırımKızlar yaa söylemeyenler varmış daha ben hamiş olduğumu cümle aleme ilan ettim valakaydirigubbakcemile3
bi sakıncası mı oluyoki:1closedeyes:
Kızlar yaa söylemeyenler varmış daha ben hamiş olduğumu cümle aleme ilan ettim valakaydirigubbakcemile3
bi sakıncası mı oluyoki:1closedeyes:
ayy diş fırçalamak evet oda çok kötü artık...
tuzlu krakerleri bende duydum bide tuzlu leblebi aç karnına yemek lazımmış benimde hep yanımdalar ama pek iyi gelmeiyo açıkcası,hele insanın aklı midesinde olunca..
bak canım altta gebelik çizelgem var orda 5+3 gibiyim ama 5:+4 düm sen nekadarlıksın listeye ekledilermi seni
evet canım temkinli davranmak adına dedi sanırım. bizim de ilk bebişimiz benim eşim ucuyoor ucuyoorrr akşamları oturuyoruz ne hissediyorsun şimdi ne yapıyor diyor zemuszemus sanki ne hissedeceksem daha sadece keseyi gördük üstelik biz kaydirigubbakcemile3 alem bu kocişler sanırım. daha neler görüp duyucam acabaa kaydirigubbakcemile3sule ne güzel duymuşsun kalp atışlarını canım ben de bu hafta duyarım inşkaydirigubbakcemile2
vala kızlar öğrenince tutamıyosun içinde haykırasın geliyokaydirigubbakcemile3
colerko doktor heralde temkinli olmak için öle demiş bana bişi demedi. Allah korusun kızlar bebişlerimizi:Saruboceq:
kocişler nasıl??? havalarda mı kızlar?? bizim ilk bebek olcak inş o yüzden çok heyecanlıyızzsüprizzzzz
Bilmiyodumm:uhm:birde dişlerinizi hemen fırçalamayın özellikle yemeklerden yarım saat sonra fırçalamak gerekiyormuş
arkadaşlar ben henüz siteyi çözemedim de bana yardımcı olurmusunuz?
gebelik çizelgesini nasıl ekleyebilirim?
canım birşey öğrenmek istiyorm şuan 5+4 günlüğüm yarın gitsem keseyi görürmüyüm
inşaallh nida duyarsın.çok güzel bi duygu senin içinde küçücük bişeyin kalbi atıyo ben çok acayip olmuştum.duymayan herkese nasip olur inşallah
evet canım temkinli davranmak adına dedi sanırım. bizim de ilk bebişimiz benim eşim ucuyoor ucuyoorrr akşamları oturuyoruz ne hissediyorsun şimdi ne yapıyor diyor zemuszemus sanki ne hissedeceksem daha sadece keseyi gördük üstelik biz kaydirigubbakcemile3 alem bu kocişler sanırım. daha neler görüp duyucam acabaa kaydirigubbakcemile3
canım bu adreste oluştur istediğini daha sonra olluşan adresi kendi profilinde ekliyeceksin bakayım ben bi kendime bir dk.ya ben beceremiyorum heralde yok ordan da ekleyemedim.neyse.sağolun
ya ben beceremiyorum heralde yok ordan da ekleyemedim.neyse.sağolun
Benim kociş de çok şaşkın.Çocuğumu seviyim diye karnıma dokunuyo hep.Kızlar ben 1983 ekim doğumluyum.çin takviminde 26ya mı bakıcam 25e mi
kimisi ekimde dolduğu için 25 diyo.Siz nasıl baktınız?
26ya bak bence..kaydirigubbakcemile5