Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar...
Bana Elevit'i hamilelik boyunca kullanmamı söyledi.Doktorlara da güven olmuyo.İlaç firmalarıyla anlaşmaları olduğundan.İyi midir kötü müdür bilmiyorum.
Günaydın Şule
bana şimdilik sadece 1 ay kullanmam için folik asit verdi bak kafam karıştı şimdi:uhm:
Tşkler mutluyumm
canım ben gittiğimde 5+3 tüm gördüm keseyicanım birşey öğrenmek istiyorm şuan 5+4 günlüğüm yarın gitsem keseyi görürmüyüm
çok geçmiş olsun canım, Allah ım dualarımızı kabul etsin inş
günaydın canım hoş geldin nasılsın:hulya:
herkes uyuyo heralde aman uyuyun uyuyun da büyüsün bebişler
kızlar ben doktora gidicem şimdi ilk defa gidiyorum ve ölüyorum heyecandan, dopuma giderken nasıl olcak acaba akannehir umarım bi sorun çıkmaz ve görürüz kesemizi dua edin :Saruboceq: :bbo:
hoşbuldumopuyorumnanaktan
pek iyi değilim malesef ya benim sabahları çok midem bulanıyo ama özellikle sabahları oluyo,sizlerde de sabahları oluyomu?
benim oluyoo..
gün içinde de aç kaldıkça oluyo..:çok üzgünüm:
canım bende başlamadı dişlerimi fırçalerken çok oluyohoşbuldumopuyorumnanaktan
pek iyi değilim malesef ya benim sabahları çok midem bulanıyo ama özellikle sabahları oluyo,sizlerde de sabahları oluyomu?
Mutluyum görürsün bence canım ben arefe günü kalp atışını görme umuduyla gitcem inşopuyorumnanaktan
kızlar akşamdan başucunuza tuzlu krakerlerden alın sabah yataktan kalkmadan biraz çubuk kraker yiyin ii gelecektir inş. bi dergide okumuştum bunuben artık 2 saatde bi acıkıyorum ve dediğin gibi acıktığımda çok bulanıyo,
ama sabahları çok fena oluyorum aç tok farketmiyo.
kalabalık var ama dedikleri gibi görüntü var ses yok konuşsanıza arkadaşlar