2010 Mayıs Anneleri

Ceylancım üzülme, önümüzde daha haziran var temmuz var, var da var, birlikte göbek tokuştururuz işte, moralini bozma, çalışmaya devam :)

Kızlar malesef başaramadık meleğim zaferi burdan haykırmak isterdim nasip değilmiş..Yolunuz açık olsun Meleklerinize sımsıkı sarılın

Çok üzgünüm ceylancım:çok üzgünüm:
İnşallah yakın zamanda haykırırsın bebişinin haberiniopuyorumnanaktan

Kıslar mayıs anneleri topiği ne kadar sessiz yaaaaw, bu kadar az mı 2010 mayıs annesi:çok üzgünüm: Bu topik bir an önce kalabalıklaşmalı, dimples elini sayfaya sür caaanım gelsin hamişler:sm_cool:

inşallah bende mayıs ayında hamileyim diye haykırırım ve aranıza katılırım ...hepinizi tebrik ediyorum sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz inşallah...

Kıslar mayıs anneleri topiği ne kadar sessiz yaaaaw, bu kadar az mı 2010 mayıs annesi:çok üzgünüm: Bu topik bir an önce kalabalıklaşmalı, dimples elini sayfaya sür caaanım gelsin hamişler:sm_cool:

birazdaha var galiba bu ay çıksın eylülde başlarlar artık hamişler toplanmayakaydirigubbakcemile5

bende sonuna da olsa güzel mayıs ayına yetişmek istiyorum Allah izin verirse. adetimin 4. günümdeyim acayip stres oldum oğlum doğdu doğalı bu günü bekliyorum tam iki yaş olsun diye plan kuruyordum hep. aynı ayda dünyaya gelsin abisiyle diyordum nasip olursa tabi. hamile kalırsam buay muhtemel doğum tarihimiz 30 mayıs olucak. inş başarabiliriz:Saruboceq:

2010 kardeşlerim kaç kişi oldunuz hadi sizi bekliyoruz çabuk olun.Yeni anneler ve bebişler görmek istiyoruz.

:)) herkese merabalar, bende dün öğrendim 2010 mayıs annesi olucağımı....acayip mutluyum...inşallah herkes için herşey yolunda gider...

oyyyy oyyy tazeee annişlerrrrrrrr hoşgeliyorsunuzzzz

sormak isteiğiniz herşeyiiiiiiii sorun 2009 mayıs anneleri içtenlikle cvp verir

kesinlikle :))
hoşgeldiniz bu arada sağlıkla alın kucağınıza inşallah

kızlar allahım hayırlı hamilelik geçirmenizi nasip etsin.her zaman bize sorabilirsiniz takıldıklarınızı.

hoşgeldiniz kızlar inş allah kucağımıza almayı nasip eder
kaç gündür bakıyordum kimse gelmicek mi diye yavas yavas arkadaslar geliyor

_beray_
nurcan3368
dimples
özlemmm0606
ezgi
4 mayıs anne adayı hadi hayırlısı inş

Son düzenleyen: Moderatör:
ben çok erken öğrendim aslında adet olmama 6 gün vardı uyumaya başladım :ecrin_bebek: dedim var bunda bişey 4 gün kala idrar testinde çıktı kan testimdede çıktı 31 temmuz son adet cnm senin?
28 temmuz son adet tarihim
adetime 5 gün kala idrar da çıkınca kan testi yaptırdım 142.71 çıktı
iki gün sonra dr'a gittim kan testini tekrarladı 808.8 çıktı
3 gün sonra cağırdı kesemizide çok şükür gördük 7 eylülde de kalp atısı için çağırdı

X