2010 Mayıs Anneleri

kızlar nasılsınız?nasıl gidiyor hamilelik benim berbat hiç kafam kalkmıyo bulantım çok bide hastalandım gözümü açamıyorum oyüzden sohbete katılamıyorum:bbo: anlıycağınız iptalim yarın bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gidicem dua edin herşey yolunda gitsin kızlar hepimizinki inş rabbim hepimizin yüzüne gülsün öpüyorum görüşürüz kib bebişlerinizede:Saruboceq::nazar:zemuszemus

çok geçmiş olsun canım, Allah ım dualarımızı kabul etsin inş

herkes uyuyo heralde aman uyuyun uyuyun da büyüsün bebişler
kızlar ben doktora gidicem şimdi ilk defa gidiyorum ve ölüyorum heyecandan, dopuma giderken nasıl olcak acaba akannehir umarım bi sorun çıkmaz ve görürüz kesemizi dua edin :Saruboceq: :bbo:

Günaydınnnnnnnnnnnna.s.

huulya hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşş bende bu hafta kalp atışı için gidicemm çok heyecanlıyımkaydirigubbakcemile2

herkess nerdeee:CüvCüv:

a.s. kızlar günaydınnnn. huulyaacım çabuk gel bizide meraktabırakma... güzel haberlerle gelirsin inşallahh canım

Nidahcım bizim günümüz aynı seninle ama ben dr gittiğimde 5+2ydik. 3 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.7. haftada duyulur genelde ama garanti olsun dedi.Sen şimdi kalp atışı için gideceksen benimki neden çıkmadı ki o gün? Bi de kızlar size hangi ilaçları verdiler.Bana Elevit diye bi vitamin verdi.Karışık vitaminler var içinde.Folik asit , demir, magnezyum, A,B,C,D,E falan hepsi var.Ama aynı hastanede başka bi dr giden arkadaşa buna ek olarak ayrıca folik asit ve düşüğü önleyici bi hap daha vermiş.0,8 mg folik asit var kullandığım hapta.yeterli midir sizce?

kadir_gecesi_1.jpg

Nidahcım bizim günümüz aynı seninle ama ben dr gittiğimde 5+2ydik. 3 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi.7. haftada duyulur genelde ama garanti olsun dedi.Sen şimdi kalp atışı için gideceksen benimki neden çıkmadı ki o gün? Bi de kızlar size hangi ilaçları verdiler.Bana Elevit diye bi vitamin verdi.Karışık vitaminler var içinde.Folik asit , demir, magnezyum, A,B,C,D,E falan hepsi var.Ama aynı hastanede başka bi dr giden arkadaşa buna ek olarak ayrıca folik asit ve düşüğü önleyici bi hap daha vermiş.0,8 mg folik asit var kullandığım hapta.yeterli midir sizce?

Canım ben kalp atışı için gittiğimde 6haftalık olcak inş bu hafta cuma yada cumartesi gel dedi bana.

ilaç olarak da folik asit verdi sadece. bulantım çok olursa da bulantı hapı verdi. başka bişi vermediCADIARZU

bana folbiol die bir vitamin verdi sadece günde yarım alacaksın dedi 3 ay boyunca kullanıcam

Ben de bayramdan sonra gideyim ozaman.Belki duyarız bizim veletin kalbini.6. haftada iç organları ve beyni oluşuyormuş.Nasıl besleniyorsunuz? Ben her gün yarım litre süt, yumurta, 2 ceviz, 1 kaşık bal, 1 kase yoğurt yiyorum.ınşallah hamileliğin sonuna kadar böyle düzenli devam ederim. Ama ilk 3 ay organlar oluştuğu için beslenme ilk 3 ayda önemliymiş.Zeytin yağı da kullanmaya dikkat ediyorum.Çatlaklar için karına sürülen zeytin yağı bebeğe de etki edip iyi geliyormuş.
Kadir geceniz mubarek olsun arkadaşlar.Allah tüm bebişleri korusun

Bana Elevit'i hamilelik boyunca kullanmamı söyledi.Doktorlara da güven olmuyo.ılaç firmalarıyla anlaşmaları olduğundan.ıyi midir kötü müdür bilmiyorum.

Ben de bayramdan sonra gideyim ozaman.Belki duyarız bizim veletin kalbini.6. haftada iç organları ve beyni oluşuyormuş.Nasıl besleniyorsunuz? Ben her gün yarım litre süt, yumurta, 2 ceviz, 1 kaşık bal, 1 kase yoğurt yiyorum.İnşallah hamileliğin sonuna kadar böyle düzenli devam ederim. Ama ilk 3 ay organlar oluştuğu için beslenme ilk 3 ayda önemliymiş.Zeytin yağı da kullanmaya dikkat ediyorum.Çatlaklar için karına sürülen zeytin yağı bebeğe de etki edip iyi geliyormuş.
Kadir geceniz mubarek olsun arkadaşlar.Allah tüm bebişleri korusun

ay canım maş. ne güzel ben sütü boş içemem hiç. kahve falan da kullamıyorum iyi değil diyolar süt içemiyorum o yüzden yoğurta ağırlık verdim..

yumurta da bazen midem hiç almıyo..

galba pek doğru düzgn beslenemiyorum ben:gitme:

çok bulantım oluyo kıslar ya. kusma yok ama bulantı çokmirmirmirmir

benim SAT' a göre 6 hafta 1 günlük ama dr hesabına göre 5 hafta 6 gün.sizde de böyle fark oldu mu?Hangisini baz almalıyım?

Nidah burnunu tıka iç bence.Haftada 5 yumurta yemek gerekiyormuş.Bebek yeterli kalsiyum alamazsa annenin dişlerinden kalsiyum çekermiş.Annemin erkek kardeşimde dişleri çürümüştü ve diş araları açılmıştı.Beslenme konusunda birbirimizi teşvik edelim kızlar.Maydanoz çok zararlıymış.Düşüğe, ilerleyen gebelikte de erken doğuma sebep oluyomuş

bende de filmimde 4 haftalık çıkmıştı ama dr. 5 haftalık demişti gittiğimizde sanırım ilk bir haftayı dikkate almıyorlar geç döllenme ollabiliyormuş. birde benim dr.um beslenmem konuşunda kimseyi dinleme mümkünse 3 ay kimseyle paylaşa hamileleliğini dedi. herkez yanlış yönlendiriyor, şimdiye kadar nasıl besleniyorsan aynen devam dedi.sofradan tok kalkmıyacaksın ama açta kalmayacaksın dedi sık sık az az yiyeceksin dedi . cokacimcoook

Nidah burnunu tıka iç bence.Haftada 5 yumurta yemek gerekiyormuş.Bebek yeterli kalsiyum alamazsa annenin dişlerinden kalsiyum çekermiş.Annemin erkek kardeşimde dişleri çürümüştü ve diş araları açılmıştı.Beslenme konusunda birbirimizi teşvik edelim kızlar.Maydanoz çok zararlıymış.Düşüğe, ilerleyen gebelikte de erken doğuma sebep oluyomuş

canım bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama yapamıyorum

X