2010 Mayıs Anneleri

Ben kese gözükten 14 gün sonra gittim,ama genelde 10 gün sonra çağırıyorlarmış.Kalp atışlarını görmek için doktora gittiğimde eşimde yanımdaydı.Ben akıllı 2.75 miyopla gözlüğümü almadan doktora gittiğim için bişey görememiştim,pekte heyacanlanamadım o anda ama eşimin suratı çok değişmişti şaşkın şaşkın..o benden daha çok heyacanlanmış..

benim doktorumda 10 gün sonra dedi.gittiğimde 9 eylüldü. ayın 19u cumartesi gününe geliyor.arefe günü yani. o gün olmaz bari cuma gideyim.sabırsızlıktan ölüyorum.. kalp atışlarını duysak iyi olacak.çünkü eşim tutturdu bayramda herkese söylecekmiş. oysa ben hala korkuyorum :KK43:

kızlar oku oku tam bitirdim iftar saati gelmiş sohbete katılamıyorum maalesef. eşim mutfakta iftar hazırlıyor, gidip yardım edim accık..
öptüm hepinizi..
:enbuyukkk:

masallah kizlarr valla bende bugün cok canim sikiliyor agliyorum beyimle tartisip kavga cikariyorum morleim bozuk ya yarininda stessi var ne .bir sonuc olsaydi.hic birsey yapmak gelmedi bugün icimden daha iftara bile birsey yapmadim bütün is beni bekliyor ben oturup agliyom yaaaaaaaa:KK43:((

canım sıkma canını böyle stres yapınca ne geçicek olucakmı istediğin, sen içini ferah tut böyle yaparsan Allah korusun olcağı varsa da olmaz. inşallah biran önce verirsin bize hayırlı haberleri opuyorumnanaktan

slm kızlar ya 2 gündür bakmadım misafir vardı misafirliğe gittik derken geçmiş tam 12 sf olmuş
isimlerini tam hatırlayamasamda aramıza yenı katılan herkese hoşgeldiniz diyorummmmmmmmmm
bayağı bi kalabalıklaştık
bizde bugün itibariyle tam 6 haftalık olduk
inşallah haftaya çarşamba bebişşimin kalp sesini dinleyecem
çok heyecanlıyım:kedi:

canım neden ağlıyorsun ? kötü birşey mi oldu ben geçmişi okuyamadım kusura bakma yazdıysan eğer görmedim

canim yarin regl günüm ben bugünden basladim her islaklik hissettigim de wc ye kosuyorum.acaba varmi yokmu diye kafayi yiycem.beklemek ne zormus yaa.

canım sıkma canını böyle stres yapınca ne geçicek olucakmı istediğin, sen içini ferah tut böyle yaparsan Allah korusun olcağı varsa da olmaz. inşallah biran önce verirsin bize hayırlı haberleri opuyorumnanaktan

cok sagol canim ya insallah.

arkadaşlar bu arada bir şeyi merak ediyorum siz bebğinize yazıyormusunuz
ben çok okudum mutlaka hamilelik günlüğünüz olsun bu sizi ve bebeğinizi rahatlatır diye
aynı zamanda çok yararlı bi kitap okuyorum AÇEV in hazırladığı AıLE MEKTUPLARI diye:))
bende hamile kalmayı düşündüğüm zamandan beri ona yazıyorum
şimdide onunla konuşur tarzda hisettiklerimi kaleme döküyorum
çok tatlı tüy tüylü bi defter inşallah büyüyünce okur ve onu ne kadar sevdiğimi anlar

selam kızlarrr

nilay benim de aklma geldi yazmak ama bayramdan sonra inş başlıcam.ultrason resimlerini falan da eklicem inş.. ay çok güzel olcak inşopuyorumnanaktan

ya çok etkili gerçekten başkasına söyleyemediğimi ona anlatıyorum
sanki karşımdaymış gibi
rabbim bizi ayırmasın:Saruboceq:

canım çin takvimine felan baktın mı cinsiyet için, benimki kız çıkıyo haydi hayırlısı bakalım :ecrin_bebek:

selam canım çin takvimini nasıl baktın benim içinde bakarmısın ben 26 temmuz son adet ama bebiş tahminen agustosda oldu çünkü zaten temmuzun sonu ya son adetimi baz alıyoz yoksa tahmini oluşunumu bide bi arkadaş daha sormuştu son adet:26 temmuz yaş:23 kilo:60 biraz tosunum da şutarafagitti

:1rolleyes::1
CNM SAĞOL BİLGİLER İÇİN kalp atışları duyuldu değil mi?

hayır canım kalp atışlarını dinlemedik daha 2 hafta önce gitmiştik doktora sadece kesesi görünüyodu tekrar 15 inde çağırdı işte yarın falan gidicez tekrar bide okuyorumda bazılarını daha kimseye dememişler valla ben herkese dedim

hımm olsun geç döllenme olmuştur duyarsın inşllah cnm. biz kalp atışlarını duymadan sölemedik. son*ra söledik. eşim bu konuda çok hassas benim çok ark var burda ultrason resmini koyucamı bliıo ve asla koymamamı istedi benden. bende koymadım. facebooktada ilan etmedim henüz. cinsiyet belli olsun ondan sonra diye düşünüyorum cnm

sen kaç haftalıkken kalp atışını öğrendin

ben şu anda 7+1 im çin takvimine baktınmı son adeteme bakoıyon yoksa oluşmasınamı benim son adet 26 temmuz ama işde tahmini agustosda oldu ama sence hangi Aya bakmalıyım

selam canım çin takvimini nasıl baktın benim içinde bakarmısın ben 26 temmuz son adet ama bebiş tahminen agustosda oldu çünkü zaten temmuzun sonu ya son adetimi baz alıyoz yoksa tahmini oluşunumu bide bi arkadaş daha sormuştu son adet:26 temmuz yaş:23 kilo:60 biraz tosunum da şutarafagitti

Çin Takvimi Cinsiyet Tahmini Cinsiyet Belirleme Çin Takvimi Erkek Cinsiyet Seçme Çin Takvimi Kız Yöntemi
canım burdan bakabilirsin hamile kaldığın aya bakıyosun sanırım, doğruluğu şüphe götürür tabi ama eğlence işte meraktan atlıyoz her bulduğumuza lülülülülülü

kızlar nasılsınız?nasıl gidiyor hamilelik benim berbat hiç kafam kalkmıyo bulantım çok bide hastalandım gözümü açamıyorum oyüzden sohbete katılamıyorum:bbo: anlıycağınız iptalim yarın bebişimin kalp atışlarını dinlemeye gidicem dua edin herşey yolunda gitsin kızlar hepimizinki inş rabbim hepimizin yüzüne gülsün öpüyorum görüşürüz kib bebişlerinizede:Saruboceq::nazar:zemuszemus

X