2010 Mayıs Anneleri

1 hafta olacak öğreneli.Karnımda bi mercimek varmış :) Cuma günü ilk ultrasonumuzu gördük. 5hafta 5 günlüğüz.Kısmetse 2010 mayısta bekliyoruz.İnsan çok duygulanıyor.Tickerımdaki şu resme bakmak bile çok hoşuma gidiyor.Allah hepimize hayırlısıyla, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.Allah tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın
hoşgeldin canım aramıza...Allah sağlıklı hamilelik ve bebek nasip etsin inşallah

Ben cinsiyetini de çok merak ediyorum.Buradan cinsiyetlerini de paylaşalım bebişlerimizin.O günlere daha çok var sanırım ama heyecanlanıyor insan.

Netim çok yavaş.Alıntı yapamıyorum ama hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Yaşasın mayıs bebişleri :)

Benim ilk ultarsonda 4+3 sadece kese var ve 0.53 cm yazıyor.6+5 te kese bayağı büyümüş.Siyah kesenin içince uzun beyaz bir şekli var ve yanında beslenme çantası(yolk kesesi)Doktorum beslenme çantası dedi çok hoşuma gitti.ultrasonsa crl(baş popo mesafesiymiş) 6 mm 6 +3 yazıyor.

benimde çok hoşuma gitti. beslenme çantası :roflol: çok hoş ya..

ELVOSCANcnm sen hala kalp atışını duymadın mı????

CANIM KUSURA BAKMAYIN YA 'STE OLDUGUM ICIN KAPATMAK ZORUNDA KALIYORUM BAZEN/ DOKTORUM BAYRAMDAN SONRAYA RANDEVU VERDI AMA BEN BU CUMA BASKA BI DOKTORU DA DENEME AMACLI KONTROLE GITMEK ISTIYORUM KENDI DOKTORUM DENIZI HAVUZU ILISKIYI SEYEHATI YASAKLADI HERSEY NORMAL OLMASINA RAMEN TITIZ HERALDE :1rolleyes:

Ben cinsiyetini de çok merak ediyorum.Buradan cinsiyetlerini de paylaşalım bebişlerimizin.O günlere daha çok var sanırım ama heyecanlanıyor insan.

canım çin takvimine felan baktın mı cinsiyet için, benimki kız çıkıyo haydi hayırlısı bakalım :ecrin_bebek:

dimplescim listemize :nazar:

arkadaşlar ben kalp atışını duymak için perşembe gideyim diyorum. duyulur mu acaba ? sizler en erken ne zaman duymuştunuz.. bu arada lekelenmelerim doktoru aradıktan sonra az az bir gün daha devam etti. o zamandar beri yok.inşallahta olmaz.. bebişim nasıl çok merak ediyorum..

kızlar bu smleyi görünce geldi aklıma " :hulya: " biz de böle patik yelek örcekmiyiz ki, hiçte beceremem ama...

Dimplescim kendimi de listede görünce çok mutlu oldum.Teşekkür ederim.
Huulya yaşım 26.Çin takvimine göre benim de kız çıkıyor.Kız geçiyo gönlümöüzden ama nasip bakalım.Sağlıklı olsun da

kızlar yemek ısını hallettım sımdıden rahat rahat oturuyum dıye.benımde kız cıkıyo cın takvımıne gore.zaten kız ıstıyorum .ınsallah allah hepımızın gonlune gore verır.ben yarın dr a gıdıyorum.yarın 5 hafta oluyo.keseyı gorebılırım dımı

kızlar bu smleyi görünce geldi aklıma " :hulya: " biz de böle patik yelek örcekmiyiz ki, hiçte beceremem ama...

canım ben 1.5 yıldır bekledıgım ıcın neler ordum bebegıme.bu kıs yıne orucem ınsallah cınsıyetı bellı olsunda daha neler yaparım ben

inşallah canım öreceğiz tabi. ben bu yıl yarım dönem örgü kursuna gittim.aslında örgü örmeyi bilirim ama bebek-çocuk kıyafetleri örmeyi bilmiyordum.geçtiğimiz okul döneminde baya bebek kıyafeti ördüm.hepside öyle tatlı ki.. inşallah bir gün fotolarınıda paylaşırım..

kızlar yemek ısını hallettım sımdıden rahat rahat oturuyum dıye.benımde kız cıkıyo cın takvımıne gore.zaten kız ıstıyorum .ınsallah allah hepımızın gonlune gore verır.ben yarın dr a gıdıyorum.yarın 5 hafta oluyo.keseyı gorebılırım dımı

yarın bende gidicem doktora çoook merak ediyorum yaa korkuyorumda açıkçası senağlama hiç bi sorun çıkmaz inş. yarın 5+2 olcaz bizde keseyi görürüm dimi kızlar :Saruboceq:

canım ben 1.5 yıldır bekledıgım ıcın neler ordum bebegıme.bu kıs yıne orucem ınsallah cınsıyetı bellı olsunda daha neler yaparım ben

inşallah canım öreceğiz tabi. ben bu yıl yarım dönem örgü kursuna gittim.aslında örgü örmeyi bilirim ama bebek-çocuk kıyafetleri örmeyi bilmiyordum.geçtiğimiz okul döneminde baya bebek kıyafeti ördüm.hepside öyle tatlı ki.. inşallah bir gün fotolarınıda paylaşırım..

oh oh maşallah size, bakalım bende becerebilecekmiyim bugüne kadar atkı ördüm sadece bi düz bi ters bi düz bi ters :hulya: kaydirigubbakcemile3

kızlar bel agrısı cok olan varmı ya benım belım cok agrıyo bazen kopacak gıbı

dimplescim listemize :nazar:

arkadaşlar ben kalp atışını duymak için perşembe gideyim diyorum. duyulur mu acaba ? sizler en erken ne zaman duymuştunuz.. bu arada lekelenmelerim doktoru aradıktan sonra az az bir gün daha devam etti. o zamandar beri yok.inşallahta olmaz.. bebişim nasıl çok merak ediyorum..
Ben kese gözükten 14 gün sonra gittim,ama genelde 10 gün sonra çağırıyorlarmış.Kalp atışlarını görmek için doktora gittiğimde eşimde yanımdaydı.Ben akıllı 2.75 miyopla gözlüğümü almadan doktora gittiğim için bişey görememiştim,pekte heyacanlanamadım o anda ama eşimin suratı çok değişmişti şaşkın şaşkın..o benden daha çok heyacanlanmış..

masallah kizlarr valla bende bugün cok canim sikiliyor agliyorum beyimle tartisip kavga cikariyorum morleim bozuk ya yarininda stessi var ne .bir sonuc olsaydi.hic birsey yapmak gelmedi bugün icimden daha iftara bile birsey yapmadim bütün is beni bekliyor ben oturup agliyom yaaaaaaaa:KK43:((

masallah kizlarr valla bende bugün cok canim sikiliyor agliyorum beyimle tartisip kavga cikariyorum morleim bozuk ya yarininda stessi var ne .bir sonuc olsaydi.hic birsey yapmak gelmedi bugün icimden daha iftara bile birsey yapmadim bütün is beni bekliyor ben oturup agliyom yaaaaaaaa:KK43:((
canım neden ağlıyorsun ? kötü birşey mi oldu ben geçmişi okuyamadım kusura bakma yazdıysan eğer görmedim

X