Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbulda oturanlar hangi semttesinizkaydirigubbakcemile
merhaba kızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor
kızlar bence boşuna dertleniyorsunuz... Evet bazı şeyler eskisi gibi olmayacak. Karnımız büyüyüpte tekmeler dışarıdan hissedilmeye başladığında kocalarımız elleri karnımızda heyecanla bunu hissetmeyi bekleyecek (karşılıklı rakı içmekten daha zevli bence :) ) Hem ben bir bebeğin ayak bağı olacağını düşünmüyorum. Geçen ay tatile gitmiştik o kadar çok bebekli çift vardı ki? Hatta biri 2 aylıktı. Balayına gittiğimizde kaldığımız otelde de bi sürü bebekli çift vardı. Evliğin tadını çıkartmak istedikten sonra her türlü çıkartırsınız.Ama önce buna kendinizi inandırın ve olumsuz düşünceleri kafanızdan atın.
ne güzel yazmışsın bana da moral oldu. inş herşey çok güzel olur. olumlu düşünmek istiyorumm yoksa bebek hisseder fln diyolar ilerki zamanlarda bebeiş duyacak bizi dimikaydirigubbakcemile3
canım biraz çok değil mifisfisfisben cumartesi gittim 1.1 cm dedi doktorum benim :bbo:
gerçi şimdi internetten baktım 6. haftada 3 mm, 7.haftada 9-11 mm oluyormuş...
Bende sat a göre 6+5 te kontrole gittim,Baş popo mesafesi 6mm dedi normalmiş,gebelik haftasıyla uyumluymuş..6 mm ölçünce ultarsonda direk 6 +3 çıktı zaten..Bana diğer arkadaşlarınkine göre küçük gelmişti ama değilmiş..kızlar cuma gün kü muayenemde doktorum 3 mm olmuş bebeğimiz dedi...
biraz küçük mü sankii..